|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 24 гру, 2013 00:42
Посторонний написав: airmax78 написав:Она ни разу еще не паниковала ни по поводу девала, ни по поводу возможных банкротств.
Значит, либо все уже хорошо, либо просто нечего терять  Но, насколько помню, она ждет принца, который обеспечит. А значит чего переживать? Банкротства и девалы - это его головняк. Правда, давненько я форум не читал - может все и изменилось уже. Вы вот, помнится, тоже активно варианты искали и сетовали на неадекватность уровня цен качеству товара (даже не смотря на то, что, насколько помню, искали Вы вовсе не в бюджетном сегменте). Разрешилось?
Вы если чего-то не знаете - тут всегда можно спросить у йцукена. Он знает практически все  К сожалению, разрешилось. Чтобы не повторяться тут и не вызывать огонь на себя, как Юра, даю ссылку: стр. 2139 где-то наверху.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 00:44
йцукен написав:это не относится к собюственному капиталу. К капиталу относятся оборудование, инструменты, материалы.
а если продать квартиру, и на вырученные деньги накупить инструментов и материалов?
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2013 00:45
йцукен написав:зная, что люди строят на продажу, ваши строение - сараи и сараями всегда будут, пока вы не будете строить по всем правилам и нормам и не перестанете экономить на гвоздях.
Поясніть мені будь-ласка . людина з вищою освітою і поверхневими знаннями як правил спілкування так і реальної економіки 1 Чому при наявності такого чуда техніки як мерседес - найбільш продаваємим автомобілем в Україні був сенс ? 2 Чому хтось вважає за правильне заплатити мені за те що я будую 0,5 млн грн і не вважає це сараєм , а якийсь прощелига пробує очорнити мого покупця ( саме покупця а не мене , адже якщо я продав за 0,5 млн сарай - то я геній . а покупець-лох) 3 Якщо брати до уваги саму швидкість будівництва - то я взагалі можу збудувати 6 квартир за 6 місяців , але при цьому швидкість продажу мною квартир становить всього 1 в 6 місяців і саме тому моя швидкість реального будівництва в рази менша ніж теоретично можлива - але саме це і є те що ви називаєте планом.... 4 Про продать і на депо Не можна заробляти на депо. На депо можна зберігати , бо деповідсотки=реальній інфляції , тому скільки б ви не отримали відсотків - Ви не зможете за них купити більше ніж на ту суму що Ви могли купити коли клали на депо. Певні викривлення по товарним групам - є, але треба знати коли і в яку сторону ці викривлення відбудуться ( простий приклад курси долар/євро/єна) переходячи з однієї валюти в іншу - заробити можна. знаходячись постійно в якійсь одній - ні. В прикладі з будівництвом Головне завдання - повернути грошові кошти вкладені в будівництво , а навар у вигляді м2 - можна й складувати.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 00:53
Будивельник, в этом то и опасность ситуации в Украине, что %% по депо уже 3 года значительно выше реальной инфляции. Вопрос кто платит за это "украинское чудо". Я боюсь, что заплатят в итоге очень многие.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 00:57
airmax78 написав:Будивельник, в этом то и опасность ситуации в Украине, что %% по депо уже 3 года значительно выше реальной инфляции. Вопрос кто платит за это "украинское чудо". Я боюсь, что заплатят в итоге очень многие.
Ще в 2009 , одним з основних моїх аргументів було За що мене сварити , Ви вклали гроші в депо . які забрали з ринку де ці гроші виготовляли товари. Я свої гроші вклав у виробництво товарів Для того щоб фінансова система не гепнулась . потрібно щоб сума грошей дорівнювала товарній масі Якщо у виробників грошей стає менше ( бо гроші осіли на депо і генерують гроші) то автоматично товарів стане менше. Звідси простий висновок Якщо кількість товарів зменшиться а кількість грошей зросте - значить для балансу виросте вартість кожної окремої одиниці товару. Таким чином . мене як виробника потрібно хвалити що я своїм виробництвом урівноважую систему в той час коли молоді та ранні отримують 20% по депо і розпивають шампанське у вагонах які прямо летять до прірви
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:03
airmax78 написав:Будивельник, в этом то и опасность ситуации в Украине, что %% по депо уже 3 года значительно выше реальной инфляции. Вопрос кто платит за это "украинское чудо". Я боюсь, что заплатят в итоге очень многие.
хм, я уже это обьяснял. или вам не понятно? Доют кредитчиков, а те доют пересичных ну или сами все отдают в пользу вкладчиков. или вы надеетесь на инфляцию и что она выровняет цены с доходами по депо?
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:04
airmax78 написав:К сожалению, разрешилось. Чтобы не повторяться тут и не вызывать огонь на себя, как Юра, даю ссылку: стр. 2139 где-то наверху.
Да уж, 2000 страниц назад. И впарвду давненько меня здесь не было. Но, хоть и со значительным запозданием, все же поздравляю! Но почему же "к сожалению"?
-
Посторонний
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:04
йцукен написав: airmax78 написав:. Он знает практически все
эрудит! roman tr. написав:а если продать квартиру, и на вырученные деньги накупить инструментов и материалов?
тогда вам негде жить и придется раскошеливаться на аренду квартиры+ сопустствующие проблемы.=
но тогда из квартиры получается собственный капитал, верно? где же тогда разница между квартирой и инструментом?
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:07
budivelnik написав:Якщо у виробників грошей стає менше ( бо гроші осіли на депо і генерують гроші) то автоматично товарів стане менше.
это называется дефицит ликвидности и кризис перепроизводства. budivelnik написав:Якщо кількість товарів зменшиться а кількість грошей зросте - значить для балансу виросте вартість кожної окремої одиниці товару.
необязательно, QE США. budivelnik написав:тримують 20% по депо і розпивають шампанське у вагонах які прямо летять до прірви
я эти 20% трачу и кладу в банк, который эти деньги опять раздает успешным бизнесменам под 22%. ВОпрос: где уменьшение кол-ва денег?
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 гру, 2013 01:08
roman tr. написав:но тогда из квартиры получается собственный капитал, верно? где же тогда разница между квартирой и инструментом?
вы с помощью квартиры можете производить товар? или вы можете обменять е на деньги, а деньги на иснтрументы?
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
|