Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 39763977397839793980 ... 4030>
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 00:42

Посторонний написав:
  airmax78 написав:Она ни разу еще не паниковала ни по поводу девала, ни по поводу возможных банкротств.

Значит, либо все уже хорошо, либо просто нечего терять :?
Но, насколько помню, она ждет принца, который обеспечит.
А значит чего переживать? Банкротства и девалы - это его головняк.
Правда, давненько я форум не читал - может все и изменилось уже.
Вы вот, помнится, тоже активно варианты искали и сетовали на неадекватность уровня цен качеству товара (даже не смотря на то, что, насколько помню, искали Вы вовсе не в бюджетном сегменте).
Разрешилось?

Вы если чего-то не знаете - тут всегда можно спросить у йцукена. Он знает практически все :)
К сожалению, разрешилось. Чтобы не повторяться тут и не вызывать огонь на себя, как Юра, даю ссылку: стр. 2139 где-то наверху.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 00:44

йцукен написав:это не относится к собюственному капиталу.
К капиталу относятся оборудование, инструменты, материалы.

а если продать квартиру, и на вырученные деньги накупить инструментов и материалов?
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 00:45

йцукен написав:зная, что люди строят на продажу, ваши строение - сараи и сараями всегда будут, пока вы не будете строить по всем правилам и нормам и не перестанете экономить на гвоздях.
Поясніть мені будь-ласка . людина з вищою освітою і поверхневими знаннями як правил спілкування так і реальної економіки
1 Чому при наявності такого чуда техніки як мерседес - найбільш продаваємим автомобілем в Україні був сенс ?
2 Чому хтось вважає за правильне заплатити мені за те що я будую 0,5 млн грн і не вважає це сараєм , а якийсь прощелига пробує очорнити мого покупця ( саме покупця а не мене , адже якщо я продав за 0,5 млн сарай - то я геній . а покупець-лох)
3 Якщо брати до уваги саму швидкість будівництва - то я взагалі можу збудувати 6 квартир за 6 місяців , але при цьому швидкість продажу мною квартир становить всього 1 в 6 місяців і саме тому моя швидкість реального будівництва в рази менша ніж теоретично можлива - але саме це і є те що ви називаєте планом....
4 Про продать і на депо
Не можна заробляти на депо.
На депо можна зберігати , бо деповідсотки=реальній інфляції , тому скільки б ви не отримали відсотків - Ви не зможете за них купити більше ніж на ту суму що Ви могли купити коли клали на депо.
Певні викривлення по товарним групам - є, але треба знати коли і в яку сторону ці викривлення відбудуться ( простий приклад курси долар/євро/єна) переходячи з однієї валюти в іншу - заробити можна. знаходячись постійно в якійсь одній - ні.
В прикладі з будівництвом
Головне завдання - повернути грошові кошти вкладені в будівництво , а навар у вигляді м2 - можна й складувати.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 00:53

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Будивельник, в этом то и опасность ситуации в Украине, что %% по депо уже 3 года значительно выше реальной инфляции. Вопрос кто платит за это "украинское чудо". Я боюсь, что заплатят в итоге очень многие.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 00:57

airmax78 написав:Будивельник, в этом то и опасность ситуации в Украине, что %% по депо уже 3 года значительно выше реальной инфляции. Вопрос кто платит за это "украинское чудо". Я боюсь, что заплатят в итоге очень многие.
Ще в 2009 , одним з основних моїх аргументів було
За що мене сварити , Ви вклали гроші в депо . які забрали з ринку де ці гроші виготовляли товари.
Я свої гроші вклав у виробництво товарів
Для того щоб фінансова система не гепнулась . потрібно щоб сума грошей дорівнювала товарній масі
Якщо у виробників грошей стає менше ( бо гроші осіли на депо і генерують гроші) то автоматично товарів стане менше.
Звідси простий висновок
Якщо кількість товарів зменшиться а кількість грошей зросте - значить для балансу виросте вартість кожної окремої одиниці товару.
Таким чином . мене як виробника потрібно хвалити що я своїм виробництвом урівноважую систему в той час коли молоді та ранні отримують 20% по депо і розпивають шампанське у вагонах які прямо летять до прірви
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 01:03

airmax78 написав:Будивельник, в этом то и опасность ситуации в Украине, что %% по депо уже 3 года значительно выше реальной инфляции. Вопрос кто платит за это "украинское чудо". Я боюсь, что заплатят в итоге очень многие.

хм, я уже это обьяснял.
или вам не понятно?
Доют кредитчиков, а те доют пересичных ну или сами все отдают в пользу вкладчиков.
или вы надеетесь на инфляцию и что она выровняет цены с доходами по депо?
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 01:04

airmax78 написав:К сожалению, разрешилось. Чтобы не повторяться тут и не вызывать огонь на себя, как Юра, даю ссылку: стр. 2139 где-то наверху.

Да уж, 2000 страниц назад. И впарвду давненько меня здесь не было. Но, хоть и со значительным запозданием, все же поздравляю!
Но почему же "к сожалению"?
Посторонний

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 01:04

йцукен написав:
  airmax78 написав:. Он знает практически все
эрудит!
  roman tr. написав:а если продать квартиру, и на вырученные деньги накупить инструментов и материалов?
тогда вам негде жить и придется раскошеливаться на аренду квартиры+ сопустствующие проблемы.=

но тогда из квартиры получается собственный капитал, верно? где же тогда разница между квартирой и инструментом?
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 01:07

budivelnik написав:Якщо у виробників грошей стає менше ( бо гроші осіли на депо і генерують гроші) то автоматично товарів стане менше.
это называется дефицит ликвидности и кризис перепроизводства.
  budivelnik написав:Якщо кількість товарів зменшиться а кількість грошей зросте - значить для балансу виросте вартість кожної окремої одиниці товару.
необязательно, QE США.
  budivelnik написав:тримують 20% по депо і розпивають шампанське у вагонах які прямо летять до прірви
я эти 20% трачу и кладу в банк, который эти деньги опять раздает успешным бизнесменам под 22%.
ВОпрос: где уменьшение кол-ва денег?
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 гру, 2013 01:08

roman tr. написав:но тогда из квартиры получается собственный капитал, верно? где же тогда разница между квартирой и инструментом?

вы с помощью квартиры можете производить товар?
или вы можете обменять е на деньги, а деньги на иснтрументы?
йцукен

Профіль

#<1 ... 39763977397839793980 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор