Це крутіше ніж в Охрі. У нього 75% гривня. А ви самі дотримуєтесь такої корзини чи тільки рекомендуєте?
Я ПОКИ «дотримуюсь» (але «не рекомендую» тим, хто зовсім не любить ризику) «середньої крутизни» (між Охрі та Vial ) 77% грн, 17% євро 6% бакс… Але, як писав раніше, частку гривні (а можливо і євро на більше 1,39) буду ПОТИХЕНЬКУ зменшувати...
Classif написав:Я ПОКИ «дотримуюсь» (але «не рекомендую» тим, хто зовсім не любить ризику) «середньої крутизни» (між Охрі та Vial ) 77% грн, 17% євро 6% бакс… Але, як писав раніше, частку гривні (а можливо і євро на більше 1,39) буду ПОТИХЕНЬКУ зменшувати...
1,39 може й не бути. Треба Плюшкіна спитати, він тут по часті Форексу
Вот и год заканчивается, куда пойти-куда податься в гривне...
Дельта 22% полгода с выносом на ВК платины до конца 2014 или год ФИ - 25%, но отталкивает и без ИБ ВАБ - 25%, закончится в конце января 2015 когда все акции стухнут и налог возможно введут Платина - 24,5%, но уже лежу в баксе да и наличие ВК сводит на нет преимущества высокого процента ФИК столбы разве что открыть, банк не нравится
в размышлениях)
хорошо когда депо к концу года заканчиваются, правда 367-370 дней депозитных портят картину смещая даты
Classif написав:Я ПОКИ «дотримуюсь» (але «не рекомендую» тим, хто зовсім не любить ризику) «середньої крутизни» (між Охрі та Vial ) 77% грн, 17% євро 6% бакс… Але, як писав раніше, частку гривні (а можливо і євро на більше 1,39) буду ПОТИХЕНЬКУ зменшувати...
1,39 може й не бути. Треба Плюшкіна спитати, він тут по часті Форексу
Плюшкін грається на форексі (не впевнений що дуже успішно ), а я його використовую тільки як довідкову та додаткову ІНФОРМАЦІЮ... Ну а не буде 1,39 то і не буде менще 17%, можливо навпаки буде більше 17%, якщо на форексі ДУЖЕ впаде...
сам перепроверил.....по доллару 221%, по гривне 921%
З такою математикою: геть з долару! і пофіг девал !
Та невже? Чого ж тоді вкладники як німі біжать в банки забирати грндепо, як тільки долар починає рости на кілька процентів за короткий період і про математику процентів не хочуть чути? До речі, в наведених zzzzzz цифрах - беліберда.
Mirax написав:Та невже? Чого ж тоді вкладники як німі біжать в банки забирати грндепо, як тільки долар починає рости на кілька процентів за короткий період і про математику процентів не хочуть чути?
Можна багато на цю тему говорити, але якщо коротко, то в людей немає довіри...
Кому интересно, на Укрправде интересное интервью с Лановым о последствиях российских "подарков" для экономики (и не только) Украины... ИМХО Лановой, так же как и Пинзенник, один из немногих у нас настоящих экономистов. Жаль что у нас экономикой в уряди занимаются все больше "геолухи" и им подобные... http://www.epravda.com.ua/publications/ ... 23/411365/