Haza написав:Вклад «Зелений коридор» - надійний та зручний спосіб зберегти і примножити кошти за короткий час, з можливістю зняття коштів без втрати відсотків в будь-який момент. Термін депозиту: 3 місяці Ставки: 21% по грн/9% по дол. /7% по євро http://fidobank.ua/retail/green/
Дійсно є такий вклад?
Вклад "Зелений коридор" - дійсно існує
Процедура зняття депозиту не відрізняється від зняття будь-якого іншого вкладу. Краще попередити банк про намір зняти кошти за 1-2 дні, особливо, коли велика сума, аби таку підготували в касі для клієнта.
Підкажіть, будь-ласка, щодо мого питання про вклад Свобода та платіжну картку до нього:
6apa6ywka написав:Юля Кіндра
Юля, а можете ще трохи прояснити щодо вкладу "Свобода".
Трохи неясно із сайту, які ж саме тарифи застосовуються до картки, безкоштовно оформленої до цього депозиту, а саме:
- в описі депозиту сказано:
Зняття процентів за вкладом Проценти перераховуються на картку або поточний рахунок. Безплатно зняти готівку з картки можна в понад 4000 банкоматів по всій Україні.
а в описі тарифів карток, в той же час, - зняття 0,75% в банкоматах та касах.
- також незрозуміло, відсотки нараховуються на картку або ж йде капіталізація відсотків?
Капіталізація процентів Щомісяця
Поясніть, будь-ласка, щось я не можу привести до тями своє розуміння умов Дуже дякую
Підкажіть, будь-ласка, щодо мого питання про вклад Свобода та платіжну картку до нього:
6apa6ywka написав:Юля Кіндра
Юля, а можете ще трохи прояснити щодо вкладу "Свобода".
Трохи неясно із сайту, які ж саме тарифи застосовуються до картки, безкоштовно оформленої до цього депозиту, а саме:
- в описі депозиту сказано:
Зняття процентів за вкладом Проценти перераховуються на картку або поточний рахунок. Безплатно зняти готівку з картки можна в понад 4000 банкоматів по всій Україні.
а в описі тарифів карток, в той же час, - зняття 0,75% в банкоматах та касах.
- також незрозуміло, відсотки нараховуються на картку або ж йде капіталізація відсотків?
Капіталізація процентів Щомісяця
Поясніть, будь-ласка, щось я не можу привести до тями своє розуміння умов Дуже дякую
Добрий вечір!
Відповідаю по ваших питаннях: Відсотки по депозиту нараховуються щомісячно на вкладний рахунок і відбувається капіталізація. Можна відкрити депозитну картку безкоштовно і по ній можна буде безкоштовно знімати кошти в банкоматах. Але залежить від класу картки.
До речі, поповнювати депозит можна через термінали партнерських мереж безкоштовно – iBox, QiWi, CityPay, для цього потрібно знати номер депозитного рахунку.
Сьогодні сходив до відділення банку, також подзвонив до кол-центру. Результат - скрізь різні умови щодо вкладу "Свобода".
У відділенні сказали, що до вкладу відкривається дебетова картка (за гроші, якщо рівень Класік та вище), через яку можна безкоштовно управляти депозитом, а саме - поповнювати його, знімати гроші, які на цьому депозитові знаходяться, і все це без комісії. Але у роздруківці виявилось, що поповнення рахунку (карткового?) в касах банку - 0,75%.
У кол-центрі сказали, що відкривається картка, але на неї тільки нараховуються відсотки. Також ця картка не призначена для розрахунків у мережі інтернет.
Тут кажуть, що картка відкривається, але для доступу до грошей треба робити перерахування з депозитарного рахунку до карткового.
Підкажіть, будь-ласка, як мені дізнатися справжні умови цього депозиту, окрім як варіанту відкрити його самому і потім побачити результат у місячному звіті?
Будь ласка, допоможіть знайти відповіді на наступні питання: 1. Вартість випуску картки до депозиту "Свобода" 2. До якої суми грошей відкрито доступ з картки, яка оформлюється разом із цим вкладом? 3. Яка комісія за зняття та поповнення картки/депозиту в касах та банкоматах банку?
Якби на вашому сайті з'явилася вичерпна інформація по депозиту та картці - то все було б набагато легше. А зараз це якійсь квест:)
Будемо з колегами з`ясовувати істину. Прошу ще сказати, до якого відділення ви зверталися, коли, і те саме про дзвінок до Контакт-центру - коли телефонували та на який номер. Дякую!
Юля Кіндра написав:..... До речі, поповнювати депозит можна через термінали партнерських мереж безкоштовно – iBox, QiWi, CityPay, для цього потрібно знати номер депозитного рахунку.
6apa6ywka написав:Сьогодні сходив до відділення банку, також подзвонив до кол-центру. Результат - скрізь різні умови щодо вкладу "Свобода".
У відділенні сказали, що до вкладу відкривається дебетова картка (за гроші, якщо рівень Класік та вище), через яку можна безкоштовно управляти депозитом, а саме - поповнювати його, знімати гроші, які на цьому депозитові знаходяться, і все це без комісії. Але у роздруківці виявилось, що поповнення рахунку (карткового?) в касах банку - 0,75%.
У кол-центрі сказали, що відкривається картка, але на неї тільки нараховуються відсотки. Також ця картка не призначена для розрахунків у мережі інтернет.
Тут кажуть, що картка відкривається, але для доступу до грошей треба робити перерахування з депозитарного рахунку до карткового.
Підкажіть, будь-ласка, як мені дізнатися справжні умови цього депозиту, окрім як варіанту відкрити його самому і потім побачити результат у місячному звіті?
Будь ласка, допоможіть знайти відповіді на наступні питання: 1. Вартість випуску картки до депозиту "Свобода" 2. До якої суми грошей відкрито доступ з картки, яка оформлюється разом із цим вкладом? 3. Яка комісія за зняття та поповнення картки/депозиту в касах та банкоматах банку?
Якби на вашому сайті з'явилася вичерпна інформація по депозиту та картці - то все було б набагато легше. А зараз це якійсь квест:)
Дякую.
Добрий день!
Дякую за очікування. Уточнила по вкладу "Свобода".
Отже, картку до депозиту відкрити можна безкоштовно - Cirrus/Maestrо Instant, якщо рівень Classic, Gold – 60 і 250 грн відповідно. Відсотки в такому випадку будуть зачислятися на картку. Картка безпосереднього доступу до коштів не дає, якщо ви хочете скористатися частиною депозиту, то кошти необхідно з депозитного рахунку перекинути на картковий самостійно через інтернет-банкінг. Зарахування безготівкових коштів з інших рахунків (крім власних поточних та депозитних рахунків) – 0,75%.
Видача готівки без комісії по трьох видах карт - в банкоматах ФІДОБАНКу та філії (тобто ФКБ, колись Ерсте), в пунктах видачі готівки ФІДОБАНКу, в банкоматах об’єднаної банкоматної мережі АТМоСфера, а для Classic, Gold – без комісії також і в банкоматах інших банків по Україні.