Якщо порівнювати ВАБ та ФІ, то переваги ВАБа, як на мене: - відділення - більш комфортні в порівнянні із ФІ. недоліки: - наявність значної кількості кредитів, виданих старим власником наближеним до нього особам; - був тліючий корпоративний конфлікт між старим та новим власником. На якій він стадії зараз - не знаю.
Щодо двох банків разом - досить часто ставки одні з найвищих на ринку. При цьому, поділяю думку багатьох, що кошти пилососять суто під бізнес Бахматюка, який розвивається досить динамічно. До переваг акціонера можна віднести вміння домовлятися з багатьма, про що свідчить успішний вихід на азійський та не тільки ринок зі своєю продукцією. Разом з тим, як бенефеціар бачить в перспективі банки в своїй бізнес-імперії - як самостійний бізнес чи як обслуговуючий - не відомо. Саме це й створює додаткові ризики.
kos65 написав:у меня в ВАБе,открыто все что у них есть интересного,а в ФИ нет ничего
Зато у Вас будет шанс через год посмеяться над нами, ЕСЛИ будет мураторий и нас "кинут" с досрочным разрывом "Лояльных", которые через 360 дней по условиям договора с 25% резко опускаются до 3%...
KIM30 написав:обгрунтуйте, будьласка, ваш пріорітет ВАБу на ФІ
Хоч питання й не до мене, висловлю свою думку. Вважаю, що у ФІ Бахматюк був з початку, у ВАБ (зі всіма його скелетами) - увійшов вже в процесі. Тому, ФІ розглядадиметься швидше як рідна дитина, на відміну від ВАБа. Хоча, як насправді, може відповісти тільки Бахматюк.
kos65 написав:у меня в ВАБе,открыто все что у них есть интересного,а в ФИ нет ничего
Зато у Вас будет шанс через год посмеяться над нами, ЕСЛИ будет мураторий и нас "кинут" с досрочным разрывом "Лояльных", которые через 360 дней по условиям договора с 25% резко опускаются до 3%...
Думаю все обойдется) Депо открытые в декабре 2013 ,разрывать спустя 360 дневный срок будут в декабре2014,январе2015 , а там уже выборы на носу
В плане таких хирых ловушек с длинным сроком,и возможностью досрочного разрыва без потери процентов,дальше всех пошел Идея банк, с депозитом рождественский. http://www.ideabank.ua/ru/private-clien ... ab=details Ставка на 2 мес - 22,5%...а дальее интересней после окончания срока депозита, если вклад не был закрыт или переоформлен, депозит автоматически продлевается на дополнительный срок 24 месяца с возможностью досрочного расторжения договора без потери процентов, начисленных за основной срок вклада.
А если введут мораторий,то будет ой-йо-йой, вроде там на 24 мес,ставка совсем маленькая