Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 125126127128129 ... 5791>
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 01:31

чик написав:
  AlexJ написав:+ Актив

у "нас" не дают ничего подписывать.

А мне 30.12.2013 предлагали.
AlexJ

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 01:38

Козак-характерник написав:Starikan У мну страх с 10 тыщ зелени.... :( Хотя и за 5 гривен могут убить...

Старый анекдот.

Новый украинец в швейцарском банке шепотом :
- Можно у вас положить на депозит 5 млн. долларов ?
- Говорите громче, бедность - не порок ! :mrgreen:
Південний Захід

Подякував: 0 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 01:41

Південний Захід написав:
  Козак-характерник написав:Starikan У мну страх с 10 тыщ зелени.... :( Хотя и за 5 гривен могут убить...

Старый анекдот.

Смех....смехом...а кое где...это квартира....а убить могут и за кастрюлю...шоб на металлолом сдать.... :?
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 01:52

Кармелюк написав:
  0720 написав:
  zzzzzz написав:По этому я в Имекс не ходок.Был там вкладчиком в 2011-2012, потом ушел.
А вот обслуживание в том отделении где я был.Было на 5 баллов.

У меня раньше были в Имексе довольно большие вклады, в кризис они вели себя хорошо и выдали всё до копейки и вовремя.

Сейчас там у меня какой-то столбик есть, может и заведу ещё денег к февралю. Банк немного странный (карты НСМЭП зачем-то форсит, например), но мне он опасным не кажется.

Так, так, так... Або в Україні було два банки "Імекс" (правда я про другий до сьогоднішнього дня не знав) або криза була не тоді, коли я думав (а я вважав, що це було з осені 2008р. і трохи попустило десь ближче до літа 2010р., особливо у таких банках як "Імекс"). Так от у тому "Імексі", в якому я мав неприємність бути вкладником у той час коли на мою думку була криза, мені ніодин банк не вимотав нерви так, як це було у цьому, з Вашого дозволу, банку. Це при тому, що я домовлявся з керуючим філії, що мені одразу повертають половину депозиту готівкою, частину (більшу) я знову кладу на депозит, а частину (ну вже дуже невелику) мені скидають на картковий рахунок і я як "їдійот" (правда таким ідіотом мимо волі був не тільки я, а всі тодішні клієнти цього "славного" банку) бігав по банкоматам "Імекса" і намагався зняти кошти в межах встановленого банком одноденного ліміту (а це - 100, а пізніше 50 грн.на добу). І так я повторював цю операцію із переполовиненням залишеного депозиту кілька разів поки остаточно розпрощався із цим банком і дав собі слово поки там господарі не зміняться ноги моєї там не буде.

P.S. Просто цікаво - а Ви в який час були клієнтом банку і коли, на Вашу думку, була криза?

В мене родичка працювала в 2009 році в цій банці .
Тоді не тільки депозити не виплачували, але й зарплату працівникам, тобто працівники фактично кредитували банк своєю працею .

Аналогічна ситуація з виводом коштів була з Родоводу . Виводив безготівково, шляхом поповнення карткового рахунку в Альфа-банку . Безготівкові ліміти були вище, ніж готівкові в 5-10 раз та й не треба було десь бігати .
Південний Захід

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 02:13

Козак-характерник написав:
  Південний Захід написав:

Старый анекдот.

Смех....смехом...а кое где...это квартира....а убить могут и за кастрюлю...шоб на металлолом сдать.... :?

Главное - сильно не трястись, при появлении титушек выворачивать карманы, как волк в Ну Погоди ! :D ,и помнить, что основное в жизни - сохранить свою задницу, в которую (между штанами и телом) и упаковать успешно свои 10-20 кило у.е. :D
Кстати, туда можно упаковать и 50-100 кило, без особого риска быть замеченым .

Еще можно купить одежду у бомжа и нагло приставать к титушкам за пару копейками на еду (сигареты), отпугивая их своим запахом на 50 метров. :D
Как вариант, пройти курсы психотерапии, чтоб каждый на Вашем лице мог прочесть, что у Вас черный пояс по карате.
Да вариантов масса, надо просто больше креатива . :D
Південний Захід

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 02:20

Південний Захід написав:
Главное - сильно не трястись, при появлении титушек выворачивать карманы, как волк в Ну Погоди ! :D ,и помнить, что основное в жизни - сохранить свою задницу, в которую (между штанами и телом) и упаковать успешно свои 10-20 кило у.е. :D

Еще можно купить одежду у бомжа и нагло приставать к титушкам за пару копейками на еду (сигареты), отпугивая их своим запахом на 50 метров. :D
Как вариант, пройти курсы психотерапии, чтоб каждый на Вашем лице мог прочесть, что у Вас черный пояс по карате.

Какое кодовое обозначение дать сей операции? Вот Биг для ускорения восприятия себя менагерами использует "Царскую корону"....а тут шо? "Храбрый заяц"? :D Или "Вонючка"? :mrgreen:
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 02:27

Південний Захід написав:

А еще можно хитрость добавить, мелкие купюры, держать близко )).При появлении титушек, можно пожертвовать малым,ради сохранения большего))

Да насчет сильно не трястись,это очень важно))) Можно пробовать начинать ходить с малыми суммами,ежедневно их увеличивая)))

Можно еще предложить таскать помаленьку,мелкими торбами :lol:
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 02:33

Титушки....титушки...мелко берете....вот если по наводке сработают....то и распилят напополам если нуна... :(
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 02:35

Козак-характерник написав:Титушки....титушки...мелко берете....вот если по наводке сработают....то и распилят напополам если нуна... :(

банковские тоже прекрасно понимают, что на них будет подозрение в первую очередь.
разбейте сумму на 3-5 ходок :lol:
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 січ, 2014 02:36

распилят?...вы что как партизан будете через лес отходить?)))
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
  #<1 ... 125126127128129 ... 5791>
Форум: