|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 16 січ, 2014 01:03
deneg net так, математика штука переконлива!  (12+10=22)
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 02:10
deneg net написав:Пускай гривна просядет к концу года на 10%, тогда реальный % получится 12+10=22% в пересчёте на гривну. Так ФИ и так гривну берёт под 22-25%.
Странная какая-то математика...
-
REAL1st
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 09:30
jokk написав:serg_sk нормальный кредит. Пусть покупают айфоны за наличные. Если не могут себе позволить то и понты нужно остудить. Или пусть платят за свои понты 50-100% и оплачивают наши депозиты под 25%. Никто никого не заставляет
я тільки за! )))
-
serg_sk
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 10:32
Sergo написав: jokk написав:Калькулятор работает??? Прибавьте 25% к сумме вклада 5 раз включая сложный процент и получится даже больше. все-таки люди у нас не умеют деньги считать - потому и бедных большинство
Ну это при условии, что деньги (проценты) не изымаются из оборота. А тут, судя по "отзывам телезрителей", многие на эти самые % живут (от выплаты к выплате  ).
звісно ж я мав наувазі щорічну капіталізацію нарахованих процентів, а не проїдання їх. 1,25*1,25*1,25*1,25*1,25=3,05 - збільшення за 5 років початкової суми в 3,05 рази або +205 %. Можна скористатись формулою в Ексель: =СТЕПЕНЬ(1,25;5), де перший параметр задає коефіцієнт приросту за рік (25 %=1,25), другий параметр задає кількість років. Крім того, дані розрахунки не враховують щомісячну капіталізацію нарахованих відсотків. Це можливо для вкладів із щомісячною виплатою та поповненням. При цьому ефективна річна ставка при номінальній ставці 25 % річних може досягти майже 28 %.
-
serg_sk
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 13:30
Цікавий написав:deneg net та... просто щось мені не лягає в картинку: 1 - домовленість з америкосами про фінансування/ інвестування - зелень буде. 2 - все одно намагаються прискорити збір зелені, в нетиповий час. - Чого? клієнт експортно-імпортний - ну, хто там у них із зерном збагатився, так вони ж і так мають бути "в плюсі" - самі експортують його, їм і за це йде зелень. Я чогось не розумію... 
Може Бах хоче прикупити якісь активчик за границею 
-
radnyk
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 15:02
Цікавий написав:deneg net та... просто щось мені не лягає в картинку: 1 - домовленість з америкосами про фінансування/ інвестування - зелень буде. 2 - все одно намагаються прискорити збір зелені, в нетиповий час. - Чого? клієнт експортно-імпортний - ну, хто там у них із зерном збагатився, так вони ж і так мають бути "в плюсі" - самі експортують його, їм і за це йде зелень. Я чогось не розумію... 
Может тут причина кроется в другом, в том, что народ, уверовав в стабильность гривны, начал снимать баксовые депо и переводить их в гривневые (с более высокой доходностью) в надежде срубить побольше? А зачем стало быть банку платить больше? Вот гривневые ставки понизили (снижая стоимость привлекаемых ресурсов), а баксовые держат на высоком уровне, чтобы избежать оттока валюты. ИМХО. 
-
Sergo
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 15:08
Sergo написав:Может тут причина кроется в другом, в том, что народ, уверовав в стабильность гривны, начал снимать баксовые депо и переводить их в гривневые (с более высокой доходностью) в надежде срубить побольше?
Просто и логично.
-
volfram
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2014 15:52
volfram + [b]Sergo[b] таки да.
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2014 10:24
Sergo написав: Цікавий написав:deneg net та... просто щось мені не лягає в картинку: 1 - домовленість з америкосами про фінансування/ інвестування - зелень буде. 2 - все одно намагаються прискорити збір зелені, в нетиповий час. - Чого? клієнт експортно-імпортний - ну, хто там у них із зерном збагатився, так вони ж і так мають бути "в плюсі" - самі експортують його, їм і за це йде зелень. Я чогось не розумію... 
Может тут причина кроется в другом, в том, что народ, уверовав в стабильность гривны, начал снимать баксовые депо и переводить их в гривневые (с более высокой доходностью) в надежде срубить побольше? А зачем стало быть банку платить больше? Вот гривневые ставки понизили (снижая стоимость привлекаемых ресурсов), а баксовые держат на высоком уровне, чтобы избежать оттока валюты. ИМХО. 
Нечто подобное я тоже предположил вот здесь: viewtopic.php?f=20&t=8828&p=2073468#p2073468Приятно, когда мысли совпадают 
-
Mozart
-
-
- Подякував: 479 раз.
- Подякували: 561 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 19 січ, 2014 20:42
Mozart написав: Sergo написав: Цікавий написав:deneg net та... просто щось мені не лягає в картинку: 1 - домовленість з америкосами про фінансування/ інвестування - зелень буде. 2 - все одно намагаються прискорити збір зелені, в нетиповий час. - Чого? клієнт експортно-імпортний - ну, хто там у них із зерном збагатився, так вони ж і так мають бути "в плюсі" - самі експортують його, їм і за це йде зелень. Я чогось не розумію... 
Нечто подобное я тоже предположил вот здесь: Фінансова ініціатива (the Bank)Приятно, когда мысли совпадают 
Да, Маэстро, тут логика простая. При чем подобная закономерность прослеживается не только в ФИ. Уровень снижения ставок по гривневым вкладам сейчас глубже, чем по валютным (по банкам-пылесосам).
-
Sergo
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
|