Sergo написав:Зараз мабуть краще почекати, я так думаю. Зважаючи на події у країні, можуть посилитись "панічні настрої" і банки можуть трохи підняти ставки, щоб стримати відтік клієнтів. Але повторюю, це лише мої думки, бо "ніхто не знає майбутнього" (с) .. і "чорний лебідь" десь зовсім поруч..
Дякую. А може все ж таки поставити стопчик, як каже Ігор Олексійович, а потім вже поповнювати на більш конкретну суму?
Вирішувати тільки Вам. Стовпчик великих коштів не потребує, тому чому ні?
Дякую. Найближчим часом так і зроблю. Хоча поки ще не обрала що це буде. Може маєте якісь роздуми щодо цього то підкажете?
Olenka-S написав:Дякую. Найближчим часом так і зроблю. Хоча поки ще не обрала що це буде. Може маєте якісь роздуми щодо цього то підкажете?
Я розставляв стовпчики у грудні (тоді якраз була пора приємних умов), тому зараз не дуже моніторю. Себто звиняйте. Можете скористатись ось цим ресурсом, можливо полегшить Вам пошук.. хттп://www.prostobank.ua/depozity
Востаннє редагувалось Sergo в Сер 22 січ, 2014 18:56, всього редагувалось 1 раз.
Olenka-S написав:Дякую. Найближчим часом так і зроблю. Хоча поки ще не обрала що це буде. Може маєте якісь роздуми щодо цього то підкажете?
Я розставляв стовпчики у грудні (тоді якраз була пора приємних умов), тому зараз не дуже моніторю. Себто звиняйте. Можете скористатись ось цим ресурсом, можливо полегшить Вам пошук.. хттп://www.prostobank.ua/depozity
Ооо, там теж є Фінансова Ініціатива. Щиро дякую. Ви справжній джентльмен та програміст.
Olenka-S Выбор не особо велик, хотя по рынку у ФИ ещё более менее ставочки. Максимальный и Постоянный вкладчик на год под 21%, пополнение половину срока. Лояльный по прежнему интереснее 22,5%, но минус - пополнение только 2 месяца.