|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 25 січ, 2014 18:29
VLADPn написав:Действительно -пару часов назад позвонила с ФИ моего отделения барышня сказала на месяц под 26% есть вклад. Им только сообщили-на сайте еще нет. Приходите мы вас ждем. Думаю покамись.
Как этот депозит называется?
-
Angry Birds
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 25 січ, 2014 18:51
Angry Birds написав: VLADPn написав:Действительно -пару часов назад позвонила с ФИ моего отделения барышня сказала на месяц под 26% есть вклад. Им только сообщили-на сайте еще нет. Приходите мы вас ждем. Думаю покамись.
Как этот депозит называется?
Даєш депозит під 26 на рік і більше з помісячною капіталізацією, в честь масових бунтів безробітного населення.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 25 січ, 2014 18:56
Коли відкривав депозит - питався в менеджера - як банк працює, як вчасно і справно в срок відають проценти, і депозит, яка процедура дострокового закриття.... - на що мені відповіла - ви все хочете знати, в якись журнал моє імя записували, я спитався а що це, сказали вам це не потрібно знати!!! Так я все хочу знати - бо це мої гроші, по перше!!! По друге я маю право знати!!! А по третє можна якось мякше діалог вести ....!!! (по їхньому означає принесли гроші і мовчіть!!!). Через місяць знов у віділення, поповнював депозит.... - знову виникла негативна ситуація, попросив директора, тепер тільки напряму з началником віділення буду вести співпрацю, якщо получиться..... Настрій був бадьорий коли ішов в банк, а вони вміють спортити, я би гнав в шию таких менеджерів по обслуговуванню з клієнтами!!! Якщо з начальником питання добре вирішимо, будем працювати, або прийдеться переводити депозит в інше віділення!!! Хто знає як це правильно робити, як перевести депозит в інше віділення???
-
Андрій-клієнт
-
-
- Подякував: 343 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 січ, 2014 19:09
Андрій-клієнт написав:Хто знає як це правильно робити, як перевести депозит в інше віділення???
У відділенні є спеціальний бланк(шаблон) на переведення депозиту в інше відділення. Ви вписуєте свої дані, а далі нач відділення протягом кількох днів переводять в інше відділення. Переведення проходить досить швидко (буквально за 1...2 дня можуть перевести - якщо захочуть  ). Можуть переводити і довше (це вже залежить від іхнього "бажання"), але можливість швидкого переведення в них точно є!
-
Yuriyqwer
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 січ, 2014 19:13
Андрій-клієнт написав:на що мені відповіла - ви все хочете знати, в якись журнал моє імя записували, я спитався а що це, сказали вам це не потрібно знати!!!
Звоните в саппорт и оставляйте жалобу, это реально кретинский менеджер, которого гнать в шею. Андрій-клієнт написав:Хто знає як це правильно робити, як перевести депозит в інше віділення???
в этом или в другом отделении наисать заяву на перевод обслуживания, только потом перезвоните в желаемое отделение, а то у меня они завтыкали и ничего не перевели, пришлось еще немного ждать.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 січ, 2014 21:34
Yuriyqwer написав: Андрій-клієнт написав:Хто знає як це правильно робити, як перевести депозит в інше віділення???
У відділенні є спеціальний бланк(шаблон) на переведення депозиту в інше відділення. Ви вписуєте свої дані, а далі нач відділення протягом кількох днів переводять в інше відділення. Переведення проходить досить швидко (буквально за 1...2 дня можуть перевести - якщо захочуть  ). Можуть переводити і довше (це вже залежить від іхнього "бажання"), але можливість швидкого переведення в них точно є!
Моего знакомого так переводили из одного города в другой, это заняло около недели.
-
Angry Birds
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 26 січ, 2014 02:44
Депозит закончился в субботу. Как всегда с моим еврейским счастьем. Отношу этот факт не к разряду собственных недочётов, а целиком к области тотального невезения. Ладно, пара дней особой роли не играет. Тело депозита должно автоматом упасть на карточку. Увидим. Как говорится доживём до понедельника. 
-
ya Leon
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 26 січ, 2014 10:17
Сабж мягко намекает на то, что "ФИ" (умницы, чесслово!) решили сыграть "на опережение". Не дожидаясь, пока клиенты начнут "выносить" отделения. (Они б еще на месяц под 13% в долларе сделали... но... боятся!  И правильно делают, не время...) И это все будет С МИНИМАЛЬНЫМИ ЗАТРАТАМИ!!! Если перевести на год - то по сравнению с 22%-ми это всего лишь + 0,33% годовых! (26-22 делим на 12, чтобы понять, откуда цифра) Более того - теперь ручеек из других банков к ним потечет, так как на момент это ЛУЧШЕЕ предложение - и краткосрочное, и "тяжеловесное". Кстати, насчет "Лояльных" - все до сих пор на 100% уверены, что им дадут разорвать через год?  Смеюсь, т.к. и сам же заключил таких аж 3(!) Но я еще не пополнял 
-
Mozart
-
-
- Подякував: 479 раз.
- Подякували: 561 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 січ, 2014 10:40
Mozart
через пуру месяцев заканчиваются депозитыы «Новорічна ІНІЦІАТИВА» на 100 дней, посмотрим кто отпишется, как удалось забрать.. а потом уже будем либо сожалеть, либо радоваться...
-
RCR
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 січ, 2014 11:10
Mozart написав:Кстати, насчет "Лояльных" - все до сих пор на 100% уверены, что им дадут разорвать через год? Смеюсь, т.к. и сам же заключил таких аж 3(!) Но я еще не пополнял
Да уж, порядком задрала вся эта фигня. Сам сижу с двумя минимальными столбиками.
-
nostromo
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему