Квесторе_поверніться написав:Джерело інфо? В тарифах (пункт 10) пише - в торговій мережі 0,001% до 90 днів.
Моя агентура. После разговора с пристрастием в отд. банка
Можливо....агенту підкинули дезу? Десь же транформація 90 грейса в 60 грейса має прописуватись?
Ага. Вот жду договорчик из Эльдорадо...60дн. тож хорошо, ток кредитный лимит чето не торопятся устанавливать...Причем уже два чела моих прошли типа скоринг по тел -- 15..20мин всего-то. А када узнают в отд. реальный кред. лимит по этой карте, то оказывается 0м ...Нуна идти в Эльдорадо
так а что туда ходить ?)..ничего нового .кроме того , что вы и так знаете на сегодня - вам не скажут, да к стати - советую обратить внимание в договоре на возможно "чисто случайно " подключенную страховку по карте
Вчора був у відділенні в центрі, оформив картку "Ощадний рахунок", одразу підв"язали для виплати відсотків на неї (додатковим договором). Тепер не треба в банк ходити . Хотів оформити прибуткову+кредитку, сказали запастись офіційним місцем роботи, двома стаціонарними номерами телефонів і топать в ельдорадо, а там повідомити що я являюсь депозитним клієнтом, мовляв тоді все буде гуд. Почитавши відгуки задумався чи варте воно того. До речі в тарифах на картки уже з"явились поля для USD і EUR, а в самому банку валютні картки обіцяють десь через 2-3 тижні. Запитував про інтернет-банк - пасивний планується на початок квітня, активний десь на липень. Програмне забезпечення штука така, що, думаю, раніше літа можна не чекати. СМС, при оформленні картки по замовчуванню відключене. Сьогодні перед обідом звонили з банку запитували чи не хочу підключити. Виявляється це можна зробити в телефонному режимі на гарячій лінії.
Сегодня оформлял кредитку, решение положительное, дал 2 стационарных номера телефона, рабочий и домашний, и 2 мобильных, стационарные прозвонили, потом звонили на мой мобильный.
Знают про кредитку в привате, даже озвучила девочка когда там мне лимит поднимали, подумала, что это 2 разные карты. Всё добивалась сколько я по ней плачу. Хехе, поржал. Ну короче все хорошо пока. Смс и страховку не подключали.
WachtAmRhein написав:Сегодня оформлял кредитку, решение положительное, дал 2 стационарных номера телефона, рабочий и домашний, и 2 мобильных, стационарные прозвонили, потом звонили на мой мобильный.
Знают про кредитку в привате, даже озвучила девочка когда там мне лимит поднимали, подумала, что это 2 разные карты. Всё добивалась сколько я по ней плачу. Хехе, поржал. Ну короче все хорошо пока. Смс и страховку не подключали.
обьясните кто открыл себе текущий сберегательный счет процентная ставка 15% появляется начиная со 100 000 грн , а по карте начиная с 1000 грн ? http://www.bankmikhailovsky.com.ua/ua/karty/ Ощадний рахунок
Нарахування 15% річних на залишок власних коштів без обмеження суми на рахунку. Безкоштовне оформлення та обслуговування картки. Безкоштовне поповнення без обмежень.
Поточний рахунок «Ощадний» - це вільний доступ до ваших коштів.
З поточним рахунком «Ощадний» отримуйте до 15 відсотків річних у гривні та до 5 відсотків річних у доларах США та євро. Користуйтесь свободою в управлінні коштами: поповнюйте, знімайте гроші без обмежень зі збереженням всіх нарахованих відсотків. Виплата процентів на поточний рахунок відбувається щомісяця (капіталізація).
З.І.Выходит без ИБ карта выгоднее и интереснее , чем текущий сберегательный счет .