Ukrainian написав:Укргаз дає по грошам десяточку, не погано. Хоча якщо буде дефолт, то комбанки можуть виявитись надійнішими від госів. Моя думка.
все банки, кроме НБУ - комбанки - и ощад и эксим ... ток принадлежат государству )), а газ, - кстати не госбанк по статусу, и в своей рекламе называя себя госбанком он нарушает законодательство ...
Ukrainian написав:Укргаз дає по грошам десяточку, не погано. Хоча якщо буде дефолт, то комбанки можуть виявитись надійнішими від госів. Моя думка.
все банки, кроме НБУ - комбанки - и ощад и эксим ... ток принадлежат государству )), а газ, - кстати не госбанк по статусу, и в своей рекламе называя себя госбанком он нарушает законодательство ...
Все зависит от того какой дефолт будет,по внешним,или по внутренним обязательствам.Если по внутренним,в первую очередь страдают самые крупные держатели ОВГЗ.
Возвращаясь к Укргазу, у него еще не так много ОВГЗ,как у Аваля,ПУМБа,и Сбера.
Другой вопрос кому НБУ будет помогать рефинансированием в первую очередь....Укргазу...или Авалю или ПУМБу или тому же Соцу....вероятней что поддержка будет в первую очередь Ощаду и Укрэксиму....и Укргазу
Востаннє редагувалось Evgeny в Суб 15 лют, 2014 20:19, всього редагувалось 2 разів.
найменування юридичної особи/прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи Держава Україна 92,99981 відсоток у статутному капіталі Банк не державний, але власник держава.
Державний банк - це банк, сто відсотків статутного капіталу якого належать державі.
Державний банк створюється за рішенням Кабінету Міністрів України. При цьому в законі про Державний бюджет України на відповідний рік передбачаються витрати на формування статутного капіталу державного банку.
Статут та діяльність державного банку мають відповідати вимогам цього Закону, інших законів України та нормативно-правових актів Національного банку України.
Статут державного банку затверджується постановою Кабінету Міністрів України.
Банк, створений у порядку, визначеному частиною другою цієї статті, має право додавати до свого найменування слово "державний", використовувати зображення Державного Герба України, Державного Прапора України.