Уважаемый tmp01,
по данному вопросу рекомендуем Вам обратиться в ПАТ "АКТАБАНК".
Благодарим Вас за внимание к Дельта Банку.
|
|
![]() Уважаемый tmp01, по данному вопросу рекомендуем Вам обратиться в ПАТ "АКТАБАНК". Благодарим Вас за внимание к Дельта Банку. Ответ официального представителя Актабанка: Актабанк
Уважаемые представители Дельты! Вы или признайте проблемы, или если проблем нет (на что очень надеюсь) - договоритесь с Актой чтобы не сеяли панику среди людей. Сейчас и так время не спокойное, а такие действия и без того вредят репутации Дельты! В НБУ на них жалобу подайте, уж не знаю.... вам видней ![]() Востаннє редагувалось tmp01 в Сер 26 лют, 2014 16:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() Вполне хватит 6 % годовых в долларах, с выплатой в конце срока. Хлопцы, вы шо? какие такие высокие проценты? вы хотите сейчас заработать или остаться без трусов? Посмотрите вокруг. За одну только прошлую неделю (!) вынесли 7 % депозитов. За 1 неделю! С начала февраля НБУ лишился 20 % своих резервов. Что у него там осталось? Не исключено, что бумага. МОЛИТЕСЬ, ЧТО БЫ ДЕНЬГИ ПОЛУЧИЛИ В КОНЦЕ СРОКА. ![]() Re: ДельтаДоброго дня, Delta official,
думаю спочатку варто подякувати за Вашу активну допомогу і консультації на цьому форумі, читаю я його давно (власне кажучи і клієнтом банку я став не в останню чергу дякуючи цьому форуму і поведінці офіційних представників банку), а писати якось потреби не було. Зараз ситуація трохи змінилась і я буду вдячний за допомогу і консультацію. Справа в наступному. На минулому тижні я вирішив зняти залишок з дебетної картки в USD. Зателефонував в колл-центр, замовив суму на п'ятницю, отримав підтвердження і чекав на дзвінок. Передзвонили ввечері і повідомили, що можливості виконати замовлення немає. Враховуючи ситуацію в Києві результат був зрозумілим. Домовились, що я зателефоную в понеділок і все вирішимо. В понеділок в колл-центрі сказали, що більше заявок по телефону не приймають і порекомендували напряму звертатись у відділення. В першому відділенні повідомили, що грошей (USD) в касі нема взагалі, а замовити можна тільки на наступний тиждень, і то якщо "Нацбанк завезе готівку". Відповідь, м'яко кажучи, здивувала, тому я звернувся в ще одне відділення - ситуація була повністю аналогічною. Про необхідність замовлення суми (якщо вона більша за певний поріг) наперед я з угоди з банком пам'ятаю, але не пам'ятаю, щоб там був пункт про видачу готівки в межах залишку дебетової карти при додаткових умовах ("якщо Нацбанк завезе готівку"). Прокоментуйте, будь-ласка, цю ситуацію і те, як її можна вирішити. Написати заявку у відділенні з реєстрацією у вхідних і зробленою копією? Бо той невеликий аркуш паперу, на якому менеджер записав мій телефон, ПІБ і суму з юридичної точки зору нічого не вартий. З повагою, клієнт Дельти Востаннє редагувалось vim в Сер 26 лют, 2014 16:40, всього редагувалось 2 разів.
![]() Delta official
пообіцяли по телефону повернути мені гроші до п"ятниці.Буду чекати і обов"язково відпишусь про результат.
![]() Уважаемый tmp01, по данному вопросу рекомендуем Вам обратиться в ПАТ "АКТАБАНК". Благодарим Вас за внимание к Дельта Банку. Ответ официального представителя Актабанка: Актабанк
Уважаемые представители Дельты! Вы или признайте проблемы, или если проблем нет (на что очень надеюсь) - договоритесь с Актой чтобы не сеяли панику среди людей. Сейчас и так время не спокойное, а такие действия и без того вредят репутации Дельты! В НБУ на них жалобу подайте, уж не знаю.... вам видней ![]() Уважаемый tmp01, благодарим за предоставленную информацию. Информируем, что Дельта Банк имеет достаточный запас ликвидности для выполнения своих обязательств. Востаннє редагувалось Delta official в Сер 26 лют, 2014 17:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: ДельтаЗаказывал грн и дол на прошлой для снятия с карточки.Сегодня сказали денег нет, получается я своими средствами уже не распоряжаюсь.
![]() Re: Дельта23-го закончилось депо в долларе
условия договора сумма + % выдача в кассе 3 дня не отдают (кормят завтраками что ждут инкасацию и типа тго) собственно банк не выполнил обязательства то есть он банкрот что мне делать какой способ вернуть свои деньги б-ть нужно было досрочно забрать перед этой бурей теперь разбитое корыто в нацбанке или бандиты похлеще прежних или дилетанты или ое тоже банкрот попал короче ни одного реального ответа за 3 дня нет ((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((( ![]()
Певно треба мати трохи стримання, а не скуповувати захланно всі банки.... тоді проблем з видачею депозитів небуде.... маю надію що цей банк випливе, але висновки кожен сам собі зробить, і впевнений що скоро знову у нас з'явиться багато філій європейських банків, які ніколи не займаються обманюванням клієнтів... на відміну від місцевих олігархів... туди ми і підемо...
а тепер здогадайтесь хто зняв ці кошти, якщо пересічному клієнту нічого не виплачували і не виплачують...
![]() Re: Дельтаеще немного и будем поднимать новую революцию более жестокую
дело касается своих кровных
|
|