|
Дельта 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 26 лют, 2014 18:24
Снимал деньги в кассе без проблем, приличная сумма, но это гривна, с валютой засада - мотивация, что не могут купить, но блин ,Дельта, если у вас нет долларов, почему курс на покупку сегодня 9,20 в то время как по другим банкам полно 9,5-9,6, я понимаю, что с улицы много не купишь, но все же, рынок и экономику никто не отменял, нужна валюта - платите больше рынка, а не отмазывайтесь в тупую. Гривны то у вас навалом, а переплатить и немного влететь не хочется, а потом ажиотаж и попадете еще больше.
-
miridi7
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лют, 2014 18:29
vim написав:Доброго дня, Delta official, думаю спочатку варто подякувати за Вашу активну допомогу і консультації на цьому форумі, читаю я його давно (власне кажучи і клієнтом банку я став не в останню чергу дякуючи цьому форуму і поведінці офіційних представників банку), а писати якось потреби не було. Зараз ситуація трохи змінилась і я буду вдячний за допомогу і консультацію. Справа в наступному. На минулому тижні я вирішив зняти залишок з дебетної картки в USD. Зателефонував в колл-центр, замовив суму на п'ятницю, отримав підтвердження і чекав на дзвінок. Передзвонили ввечері і повідомили, що можливості виконати замовлення немає. Враховуючи ситуацію в Києві результат був зрозумілим. Домовились, що я зателефоную в понеділок і все вирішимо. В понеділок в колл-центрі сказали, що більше заявок по телефону не приймають і порекомендували напряму звертатись у відділення. В першому відділенні повідомили, що грошей (USD) в касі нема взагалі, а замовити можна тільки на наступний тиждень, і то якщо "Нацбанк завезе готівку". Відповідь, м'яко кажучи, здивувала, тому я звернувся в ще одне відділення - ситуація була повністю аналогічною. Про необхідність замовлення суми (якщо вона більша за певний поріг) наперед я з угоди з банком пам'ятаю, але не пам'ятаю, щоб там був пункт про видачу готівки в межах залишку дебетової карти при додаткових умовах ("якщо Нацбанк завезе готівку"). Прокоментуйте, будь-ласка, цю ситуацію і те, як її можна вирішити. Написати заявку у відділенні з реєстрацією у вхідних і зробленою копією? Бо той невеликий аркуш паперу, на якому менеджер записав мій телефон, ПІБ і суму з юридичної точки зору нічого не вартий. З повагою, клієнт Дельти
Шановний vim, в описаній Вами ситуації рекомендуємо залишити відповідну заявку у відділенні Банку і вона буде виконана найближчим часом. Запевняємо Вас, що Дельта Банк вживає всі можливі заходи щодо безперебійного забезпечення готівковими коштами всіх відділень, враховуючи потреби максимальної кількості Клієнтів Банку. Дякуємо за звернення!
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лют, 2014 18:29
Andre 177 написав:Заказал в Полтаве 21.02 небольшую сумму в USD с текущего счета. Обещали перезвонить - не звонят. 2 раза уже заходил в отделение - футболят. Считаю поведение банка - непорядочным!!!
Точно так само роблять в Хмельницькому!
-
MasterV
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 лют, 2014 18:42
EKO написав:Неделю, другую надо ждать будет, логистика наладится.
За 2 недели такой выдачи депо, диких скачек курса и общей ситуации на местах точно будет форменный беспредел, за которым все ранее происшедшее покажется карнавальной пьесой.
-
volfram
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 лют, 2014 18:43
Zel_ik написав:сегодня в 15.30 Я пришёл ы отделение Дельты и снял без очереди и проблем 20 тыщ грн, без всякого звонка и предупреждений заранее, в кассу нет не очередей к банкоматам тоже, как бы в отделение пусто. Спросил у кассира за доллары -суммы нет но проценты можно взять в долларах 100$
+1 по обоим суммам
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 лют, 2014 18:49
IMPRINTER написав: J написав:Подскажите с которого часа сегодня можно расчитываться кредиткой чтобы списание прошло в следующем месяце?
завтра уже 100 войдет в март. сегодня не факт 
Это не может не радовать. Завтра у нас в городе - открытие "Ашана", собираюсь "кой-чего приоресть". Под это дело даже заявку отправил на увеличение кредитного лимита. Но пока не одобрили, хотя еще и не отклонили.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 лют, 2014 18:55
Об обнародовании мер проявления лояльности к стойким клиентам
"Уж полночь близится, А Германа всё нет..."
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 лют, 2014 18:56
Delta official Який формат заявки? ПІБ + тел + цифра? Чи офіційну заяву з реєстрацію у вхідних і копією?
-
vim
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 26 лют, 2014 18:57
AlexJ написав:Об обнародовании мер проявления лояльности к стойким клиентам"Уж полночь близится, А Германа всё нет..."
Завтра.....мабуть.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-