|
|
![]() Re: VAB Банкэто г Киев,отделение на позняках все вежливо и четко,я насчет ВАБА после этого зашел в альфу банк ситуация такая,же никаких лимитов вообще снял достаточно большую сумму без проблем...
![]() Re: VAB БанкМіжбанківський валютний ринок сьогодні, 27 лютого, закрився курсом долара по 10,8000-11,2000 грн/дол. Варто зазначити, що упродовж торгів вартість одного долара на міжбанку сягала 11,8 гривень. Однак до кінця торгового дня гривня зміцнила свої позиції
![]() Представитель Банка, скажите какой от вас толк, если вопросы о выплате депозитов в полном объеме вы не решаете. Толку от вас в этом плане - НИКАКОГО!!!
п.С. Наболело!
![]() Доброго дня. Вкажіть, будь-ласка, свої контакти та відділення у яке вам зручно звернутися, співробітник відділення з вами звяжеться.
![]() Re: VAB БанкЕпопея з отриманням відсотків.
Отримав сьогодні на картку відсотки в розмірі скромних 924 грн. Пішов як звичайно в атмосферовскій банкомат "Платинума", набрав 500 грн. - "Транзакція неможлива" при наборі менших сум - та ж сама картина. Далі пішов в атмосферівський "Форум", отримав 500 грн, а далі при наборі будь-якої меншої суми писало "Транзакція неможлива". Далі пішов у відділення VAB на Ленінградській площі і охренів у рідному ж банкоматі написало "Транзакція неможлива", заходжу у саме відділення підхожу до каси і бачу, що "ПОС-термінали не працюють". Далі йду в атмосферівський "Михайлівський", за два рази знімаю ще 400 грн. після чого знову пише "Транзакція неможлива". Далі по дорозі бачу атмосферівський "Фідо" намагаюся зняти 20 грн. - "Транзакція неможлива". Далі знову ж по дорозі в атмосферівському "Піреусі" намагаюся таки зняти 20 грн. "Транзакція неможлива". Отака ня малята. Раніше цей вклад я поповнював відсотками. Зараз з такими розкладами я відмовляюся вносити якісь гроші в цей банк, поповню краще інший в якому вже зняли всі обмеження. VAB_Bank, цьому безбожному викраденню мого часу і нервів є якесь логічне пояснення, окрім того що януковичо-арбузівська бандитська влада вивела за кордон 70 млрд. і зараз у країні важкі часи? Востаннє редагувалось Siryy в Чет 27 лют, 2014 18:59, всього редагувалось 2 разів.
|
|