Дельта 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 998999100010011002 ... 2484>
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:16

Re: Дельта

Як же дістали скиглярі за додатковими процентами :x Падлюки, інакше не скажеш! Ну як можна виклянчувати в банку додаткові проценти в такий непевний час?! Я взагалі буду радий, якщо все нормально закінчиться (не буде війни, банківська система України вистоїть). Якісь стервятники, аж гидко читати. Хіба з такими громадянами війну виграєш?

Шановний Дельта, прошу не йти на поводу таких негідників. Хочуть забирати вклади - хай валять в банки типу Брокбізнес або Реал. Впевнений, таких вкладників абсолютна меншість.
Так, Дельта став одним з найбільших банків України, тому, думаю, варто забути про найвищі проценти на ринку. В той же час ставки Дельта значно переважають ставки багатьох великих банків. Саме тому я далі з Дельтою - надійний банк з підвищеними ставками!
090981m

Подякував: 6 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:21

090981m написав:Як же дістали скиглярі за додатковими процентами :x Падлюки, інакше не скажеш! Ну як можна виклянчувати в банку додаткові проценти в такий непевний час?! Я взагалі буду радий, якщо все нормально закінчиться (не буде війни, банківська система України вистоїть). Якісь стервятники, аж гидко читати. Хіба з такими громадянами війну виграєш?

Шановний Дельта, прошу не йти на поводу таких негідників. Хочуть забирати вклади - хай валять в банки типу Брокбізнес або Реал. Впевнений, таких вкладників абсолютна меншість.
Так, Дельта став одним з найбільших банків України, тому, думаю, варто забути про найвищі проценти на ринку. В той же час ставки Дельта значно переважають ставки багатьох великих банків. Саме тому я далі з Дельтою - надійний банк з підвищеними ставками!

Шановний 090981m,
щиро вдячні Вам за теплий відгук стосовно роботи Дельта Банку!
Дякуємо, що залишаєтесь з нами!
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:21

090981m написав:Як же дістали скиглярі за додатковими процентами :x Падлюки, інакше не скажеш! Ну як можна виклянчувати в банку додаткові проценти в такий непевний час?! Я взагалі буду радий, якщо все нормально закінчиться (не буде війни, банківська система України вистоїть). Якісь стервятники, аж гидко читати. Хіба з такими громадянами війну виграєш?

Погоджуюсь з Вами. На сьогоднішній день, Ми всі повинні розуміти, що лише від того як Ми себе поведемо буде багато чого залежити. Якщо сіяти паніку - то з цього нічого хорошого не вийде.
Потрібно зберігати спокій та не піддаватись загальній паніці.
White Horse

Подякував: 7 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:23

xfqybr написав:Уважаемые форумчане! Помогите, пожалуйста, новичку. На ОК "зависли" суммы в евро и долларах. В банке отвечают - приходите завтра...Скажите, есть ли возможность безналично перевести в другой банк, с тем чтобы снять там. Как это сделать, много ли потеряю. Подумываю, если нет другого выхода, положить на депозит "дякуємо за довіру", но ведь туда нужны "новые" средства. Как сделать те средства, которые лежат на ОК и их не отдают, "новыми"? Просьба не глумиться над"чайником" и ответить доступно и по сути. :wink:

Уважаемый xfqybr,
приносим извинения за временные неудобства. Описанная Вами ситуация будет урегулирована в ближайшее время. В то же время позвольте обратить Ваше внимание на вклад с повышенной процентной ставкой «Найкращий з любов’ю ОN-LINE», с условиями которого у Вас есть возможность ознакомиться на сайте Банка: http://deltabank.com.ua/ru/personal/onl ... yu_online/
Надеемся на долгосрочное сотрудничество!
Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:25

Одне питання по суті:
Щойно прийшло повідомлення про зміну тарифу по ОК на ОК Дебіт. Чи це буде зроблено для всіх карток зі старим тарифом автоматично?
090981m

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:29

ин 2766204954
svetleuschyiol

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:30

White Horse написав:

Погоджуюсь з Вами. На сьогоднішній день, Ми всі повинні розуміти, що лише від того як Ми себе поведемо буде багато чого залежити. Якщо сіяти паніку - то з цього нічого хорошого не вийде.
Потрібно зберігати спокій та не піддаватись загальній паніці.

Та тут навіть не про паніку мова. Ну як можна так чорно заздрити іншим людям, що отримають трохи більший процент?! Та ще й висловлювати тут вимоги, користуючись тим, що Дельта справді часто йде назустріч клієнтам. По-моєму, люди геть втратили відчуття міри і совісті.
Особисто мені "фіолетово", скільки хто там отримає за своїм вкладом. Я поклав кошти під визначений процент, який мене влаштовував. То чого зараз скиглити???
090981m

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:32

090981m написав:Одне питання по суті:
Щойно прийшло повідомлення про зміну тарифу по ОК на ОК Дебіт. Чи це буде зроблено для всіх карток зі старим тарифом автоматично?

Шановний 090981m,
зазначаємо, що дані зміни стоються рахунку. Картки Visa, випущені до рахунку, будуть ануловані, а MasterCard Debit - активні та доступні для використання.
Дякуємо за звернення!
Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:33

svetleuschyiol написав:ин 2766204954

Уважаемый svetleuschyiol,
благодарим за предоставленные данные. Ваш вопрос находится на уточнении. О результатах сообщим дополнительно!
Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 12:40

Дельта:Отзвон и дозвон

У банка очень удобная позиция - односторонняя связь. В отделение (Щорса 36б) дозвониться невозможно. Сотрудник (Владислав) обещанную информацию не предоставляет уже 3 сутки. Платеж висит. Комиссия уплачена. В колл центре заказал звонок в 9-15, до сих пор никто не звонил. Это начало конца или обычный стиль банка?
svetleuschyiol

#<1 ... 998999100010011002 ... 2484>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє