Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Delta official написав:у Вас есть возможность изменить валюту вклада в любой момент действия договора без потери процентов, с одновременным размещением вклада "Конвертаційний" http://deltabank.com.ua/ru/personal/dep ... onversion/. Конвертация производится по курсу кассы Банка на день совершения операции с учетом ограничений НБУ. Спасибо за вопрос!
Для проведения изменения валюты вклада необходимо обратиться именно в то отделение, в котором печатался изначальный договор или же привязки к отделению нет ?
Уважаемый vladimir07, сообщаем, что с целью изменения валюты вклада необходимо обращаться в то отделение, где был размещен вклад. Благодарим за вопрос.
Нещодавно став клієнтом Дедьти. Підхід та освіченність працівників приємно здивувала. Однак не обслуговуванням єдиним складається думка про Банк. Ось зараз у цій гілці та в відповідних гілках інших фін.форумів говориться про те,що Дельта щось обмежує,комусь не віддає кошти. І це дуже бентежить!
Що це? Дійсно проблеми? Чи це тимчасове явище,через ті події,що відбулился та відбувається в Україні?
_PORT_UA написав:Нещодавно став клієнтом Дедьти. Підхід та освіченність працівників приємно здивувала. Однак не обслуговуванням єдиним складається думка про Банк. Ось зараз у цій гілці та в відповідних гілках інших фін.форумів говориться про те,що Дельта щось обмежує,комусь не віддає кошти. І це дуже бентежить!
Що це? Дійсно проблеми? Чи це тимчасове явище,через ті події,що відбулился та відбувається в Україні?
І питанєчко є. Відкрит депо Зростаючий Онлайн. І хочу його закрити та перекласти на Найкращий з любовю.Як зробити закриття,якщо я не можу завітати у відділення банку у Операційний час? Чому в муДельта не зробити пункт,де можно відмовлятися від подальщих подовженнь строку вкладу?Чи можно у телефонному режимі проінформувати працівників про те,щоб не лонгували далі вклад?
fdnjhbf написав:Дельта, что с моим заблокированным Золотым гаманцем. Все данные Вам отправил
Уважаемый fdnjhbf, мы получили Ваши данные. Сообщаем, что Ваше обращение зафиксировано и находиться в работе в ответственном подразделении Банка. По факту решения вопроса Вас проинформируем дополнительно. Спасибо за обращение.