Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
У меня открыта Платіжна картка №1 (MC World PayPass), ее состояние - не активна. Есть срок для активации или она может быть не активна сколько угодно?
Уважаемый mekena44, обращаем Ваше внимание, что ограничений не установлено. Также для активации карты есть возможность обратиться в Дельта Банк следующими каналами связи: — перезвонить в Контакт-центр по номеру: 044 428-95-95 или 0 800 500 600; — с помощью скайп-телефонии (deltabank_ukraine). Благодарим за обращение!
romanauscas написав:Банкомат в отделении на Палладина сегодня пустой. Но какое же у меня было изюмление, когда снял 6500грн в Атмосфере с ОК №1. Выходит лимит 2500 это только в Дельте, не все так плохо как казалось!
Вчора закінчився депозитний договір, згідно якого вклад та відсотки виплачуються по закінченню строку залучення вкладу, шляхом зарахування на мій поточний рахунок ( додаткова угода #1 від 05.03.2014 р. до договору #012-25504-110613 від 11.06.2013 р.). Прошу дати пояснення чому Банком не виконуються умови договору. Крім цього, 04.03.14 р на мій мобільний прийшли смс повідомлення від Банку із повідомленням про збільшення відсоткових ставок по моїм діючим договорам - збільшення не відбулося, після декількох зверненнь до ДО , жодної реакції.
igor shevtsov написав:Вчора закінчився депозитний договір, згідно якого вклад та відсотки виплачуються по закінченню строку залучення вкладу, шляхом зарахування на мій поточний рахунок ( додаткова угода #1 від 05.03.2014 р. до договору #012-25504-110613 від 11.06.2013 р.). Прошу дати пояснення чому Банком не виконуються умови договору. Крім цього, 04.03.14 р на мій мобільний прийшли смс повідомлення від Банку із повідомленням про збільшення відсоткових ставок по моїм діючим договорам - збільшення не відбулося, після декількох зверненнь до ДО , жодної реакції.
Уважаемый igor shevtsov, информация предоставлена в телефонном режиме. Спасибо за обращение.
igor shevtsov написав:Вчора закінчився депозитний договір, згідно якого вклад та відсотки виплачуються по закінченню строку залучення вкладу, шляхом зарахування на мій поточний рахунок ( додаткова угода #1 від 05.03.2014 р. до договору #012-25504-110613 від 11.06.2013 р.). Прошу дати пояснення чому Банком не виконуються умови договору. Крім цього, 04.03.14 р на мій мобільний прийшли смс повідомлення від Банку із повідомленням про збільшення відсоткових ставок по моїм діючим договорам - збільшення не відбулося, після декількох зверненнь до ДО , жодної реакції.
Деньги падают на счет в рабочие дни, не по выходным. Так во всех банках