Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 333334335336337 ... 2082>
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 16:20

ОТКЛИКНИТЕСЬ те, кто писал письма Майданюку и в прокуратуру .........какие результаты ???
Кто-нибудь подавал иск в суд ?

Мое дело рассматривается в суде и есть инфа по позову и Запереченню Укрпрома. Она есть здесь на форуме под этим же ником. Дело подали в Соломенский суд по месту филиала, юридический адрес банк нигде не сообщается. Ведь физический и юридический могут быть совсем разными. Только сегодня 11 марта Представник банка принесла регистрационные документы и дело передадут в Печерский суд. До заседания по сути еще не дожили. Так что пока сказать особо нечего, кроме того, что есть на форуме. Но иск прошел до открытия дела.
Ar4i

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 16:39

Re: Рішення суду із судової практики за участю ТОВ «Укрпромб

Skyliner написав:На жаль пошук на сайті не досконалий, тому не зміг знайти лінк чи посилання на Рішення суду із судової практики за участю ТОВ «Укрпромбанк» м. Харків.

Зазадалегідь вдячний за допомогу, сокільки готую позовні матеріали.

Да похоже или нет или в единичном кол-ве.
Правда есть по Надре и уже в апелляционном суде:
У Х В А Л И Л А :

Апеляційну скаргу відкритого акціонерного товариства комерційний банк “Надра” відхилити, а ухвалу Кіровського районного суду м.Кіровограда від 17 листопада 2008 року залишити без змін.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення і оскарженню не підлягає.
Vlad59

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 17:25

Lada33 написав:Народ пошёл в Нацбанк

Валентина Разживина, ещё когда была директором магазина, взяла кредит на квартиру. Теперь она должна ежемесячно выплачивать $2200. Как быть, она не знает

Киевлянка Валентина Разживина, которая до кризиса работала директором магазина, купила квартиру в кредит под 13,5% годовых. Недавно она потеряла работу, а банк поднял кредитную ставку до 23%. Теперь ей нужно платить $2200 ежемесячно.

Она не знает, как быть:
– Коллекторы ещё не приходили, но банк уже начислил штраф за просрочку оплаты – пять тысяч долларов. В этой квартире с нами живёт моя беременная дочь, она родит ребёнка, и мы окажемся на улице. Что мне делать?

Всех жалко... Но если вдуматься - как эта Валентина собиралась расчитываться, будучи директором магазина? И какой кредит она взяла? И сколько даже в лучшие времена платили директору магазина? Сумасшествие какое-то...
Peacemaker

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 17:45

Taiger написав:Все мы винтики, к винтикам не прислушиваются. Если винтик станет большой шестеренкой, которая может заклинить, тогда начнут уважать.
Без акций на грани закона ничего не добится. Демократия в Украине: "Собаки гавкают ,но не кусаются".(кто собаки понятно?)

Еще говорят так:"Волки собак не боятся, но нервничают, когда собаки лают". А нервничать волки за наши деньги должны так ,чтоб аж сон потеряли. Банкиры тупоголовые даже не в состоянии понять, что де*** постановами и наглостью ВА в 8-и банках спровоцирован дикий отток депозитов В ОСТАЛЬНЫХ 160 БАНКАХ!!!!!!!! Где на де*** учат, в каких Сорбонах...
ASSOL

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 17:45

Вот письмо в НБУ сегодня отправила:

З А Я В А

Я, _____________, вкладник ТОВ «Укрпромбанк», маю депозитний вклад на суму 20000 (двадцять тисяч) грн., згідно договору № ____________________, від ____________.2008р. Строк закінчення дії договору сплинув 06.03.2009р.

05 березня 2009 року мною було подано Заяву до ТОВ «Укрпромбанк» про намір отримати свої гроші.
10 березня 2009 року я прийшла до центрального офісу ТОВ «Укрпромбанк», де мені було повідомлено, що ніяких розпоряджень щодо повернення мого депозиту від керівництва не надходило. Свій візит я зафіксувала Листом від 10.03.09 (додається).
11 березня 2009 року у відділенні № 9 Банку, з яким у мене був укладений вищевказаний депозитний договір, мені теж відмовили у поверненні моїх коштів, про що свідчить виписка з депозитного рахунку станом на 11.03.2009р.

Мені відомо, що 21 січня 2009р. постановою НБУ від 20.01.2009 № 19/БТ на період з 21 січня до 21 липня 2009 року, введений мораторій на задоволення вимог кредиторів строком на 6 місяців.
Щодо роз'яснень про дію мораторію 24 лютого 2009р. тимчасовому адміністратору, пану Майданюку Національним Банком України будо відіслано листа № 44-020/1357-2796 від 24.02.09р., в якому сказано:
"вимоги за депозитними договорами, строк виконання за якими настав після введення тимчасової адміністрації, не підпадають під дію мораторію і мають бути задоволені банками у встановлені договорами строки".

Оскільки мій депозитний вклад не підпадає під дію мораторію, прошу Вас, як офіційну особу:

1) Вжити необхідних дисциплінарних заходів по відношенню до тимчасового адміністратора Майданюка О.Г. за невиконання листа НБУ № 44-020/1357-2796 від 24 лютого 2009р.
2) Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» надати мені письмову відповідь про дії Національного Банку України щодо повернення мені моїх заощаджень та про оцінку дій пана Майданюка, який, фактично заволодівши моїм майном без моєї згоди, порушує не тільки Цивільний кодекс, але й Кримінальний кодекс України (ст. 191, 364)
3) Посилаючись на Лист НБУ № 44-020/1357-2796 від 24.02.2009р., прошу невідкладно дати розпорядження Майданюку О.Г. дати письмову відповідь про взяття на облік моєї заяви на повернення депозиту та визначити мою чергу на отримання коштів з вказівкою конкретної дати повернення, або, при наявності коштів на кореспондентському рахунку банку, повернути всю суму.

Повідомляю Вам, що копії цього листа будуть відправлені для розглядання в Генеральну прокуратуру, Комітет Верховної Ради по финансам та банківській діяльності, в Юридичний відділ Секретаріату Президента, заступнику керівника Секретариату Президента України для подальшої оцінки ситуації Гарантом Конституції.

Додатки:

1. Копія депозитного договору № ______________, від 11.02.2008р
2. Копія Заяви від 05.03.2009 р.
3. Копія Інформаційного листа від 10.03.2009р.
4. Виписка з депозитного рахунку станом на 11.03.2009р.
5. Копія Листа НБУ № 44-020/1357-2796 від 24.02.2009р.

11.03.2009
Morgana

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 18:37

Сегодня закончился срок в валюте.
В отделении сказали, что выдают только проценты и в гривне.
Когда намекнул, что знаю, что забирать можно все (еще не успел про 44 постановление), сразу - да, можете писать Майданюку и при наличии денег получать по очереди.
Т.е. никакая ВА не мешает получать закончившиеся депозиты.
regok

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 18:57

Morgana написав:Вот письмо в НБУ сегодня отправила:

ув. Morgana вы очень правильно поступили...

Сегодня общался с двумя сотрудниками НБУ, которые прояснили ситуацию
около письма письма НБУ от 24.02.2009 г. "Щодо застосування мораторію
на задоволення вимог кредиторів" №44...
Хочу обратить внимание форумчан, что согласно этому письму ВСЕ вклады,
срок действия которых заканчивается ПОСЛЕ введения ВА, НЕ ПОДПАДАЮТ
под дествие МОРАТОРИЯ и обязаны быть ВОЗВРАЩЕНЫ банком по мере
поступления средств на р/с.
ВСЕ ЦО ВСЕХ банков уведомлены и получили это письмо. Однако при
попустительстве чиновников НБУ открыто САБОТИРУЮТ выполнение
предписаний.
Что необходимо сделать:
1) Зарегистрировать официальное требование к банку о выдаче депозита,
который закончился после введения ВА, с указанием номера, даты и
суммы депозитного договора с посыланием на письмо НБУ от 24.02.2009 г.
Заявление оформляется на имя начальника отделения.
2) Такое же требование направить в ЦО банка и временному администратору;
3) Направить (или лично занести) письмо в местное отделение НБУ
с жалобой на отделение банка, который отказывается в нарушение
инструкций вышеуказанного письма выдать депозит, срок которого
закончился после введения ВА (письмо пишется на имя начальника
управления Национального барка Украины в соответсвующем городе).
ФИО можно узнать, позвонив в управление НБУ, телефон которого можно
узнать по справочнику или тел. справке 109.

Как образец отлично подходит письмо ув. Morgana, опубликованное ей выше.
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 19:31

ACasper написав:
Morgana написав:Вот письмо в НБУ сегодня отправила:
Что необходимо сделать:
1) Зарегистрировать официальное требование к банку о выдаче депозита,
который закончился после введения ВА, с указанием номера, даты и
суммы депозитного договора с посыланием на письмо НБУ от 24.02.2009 г.
Заявление оформляется на имя начальника отделения.

Если у кого есть такое требование (заявление)- не письмо Морганы, выложите его , пожалуйста!
terry1

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 19:39

Re: ВСЕМ!

SOVA написав:Мы сами завалили банковскую систему а теперь ... .

Ню-ню, расскажите нам всем тут почему мы завалили? Досрочно все сняли - это называется "завалили". А когда в банка с депозитчиком обязательства на время - тут "тупость" руководства только сказывается. Ведь деньги могут и переехать и в другой банк. А тут - опа, а деньги вообще не хотят ни переводить, ни отдавать - вот отсюда и поехало...ну-ну расскажите, теперь кто ж завалил.

ЗЫ
Идите, курите, http://podrobnosti.ua/economy/2009/03/11/588141.html
activist

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2009 20:00

terry1 написав:Если у кого есть такое требование (заявление)- не письмо Морганы, выложите его , пожалуйста!

Начальнику
відділення (назва)
ПІБ начальника
вкладника
ПІБ вкладника

Заява

Прошу забезпечити повернення вкладу (і відсотків), згідно зобов'язань банку зазначених в пп.2.1.5 і 2.1.2 депозитного договору №__ від ____ на суму ___ (сума прописом) строк дії якого закінчився (або закінчується, якщо заява подається заздалегідь) ___ (дата), тобто після введення ТА і не підпадає під дію мораторію згідно листа НБУ № 44-020/1357-2796 від 24.02.2009 р.
У випадку відмови видати мені суму вкладу (і відсотки) прошу надати мені у найкоротші строки в письмовому вигляді причину відмови.
Повідомляю Вас, що офіційна письмова відмова від виконання банком своїх зобов'язань згідно договору разом із моєю письмовою скаргою буде направлена для подальшого розгляду до НБУ і судових органів.

Дата ___ Підпис _____
Востаннє редагувалось ACasper в Сер 11 бер, 2009 20:05, всього редагувалось 1 раз.
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

#<1 ... 333334335336337 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор