ktotogdeto написав:http://www.bankbb.com/ Повідомляємо Вам, що затверджений наступний графік проведення зустрічей з керівним складом Головного Банку та керуючим або заступником Головних регіональних відділень, Регіональних відділень та Міських відділень із Клієнтами Банку кожного робочого дня з 10:00 до 12:00 годин та з 15:00 до 17:00 годин. Графік проведення зустрічей з керівним складом Головного Офісу за адресою пр. Перемоги 41А, кабінет № 201: >> Понеділок: Махноносова В.В. - Директор департаменту операційної роботи з 10:00 до 12:00 годин; Кірданов Р.В. - Директор департаменту індивідуального бізнесу з 15:00 до 17:00 годин; Вівторок: Нестерова К.Б. - Заступник Директора департаменту індивідуального бізнесу з 10:00 до 12:00 годин; Боброва О.Ю. - Заступник директора департаменту корпоративного бізнесу з 15:00 до 17:00 годин; Середа: Боянівська А.В. - Начальник управління організації продажів департаменту індивідуального бізнесу з 10:00 до 12:00 годин; Безкровна С.Ю. - Начальник центру обслуговування клієнтів індивідуального бізнесу ГО з 15:00 до 17:00 годин; Четвер: Курений О.В. - Уповноважена особа ФГВФО на тимчасову адміністрацію в AT «БРОКБ13НЕСБАНК» з 10:00 до 12:00 годин; Сідей О.А. - Директор департаменту проблемних активів з 15:00 до 17:00 годин; П'ятниця: Холодян А.І. - Директор юридичного департаменту з 10:00 до 12:00 годин; Кравчук І.Ф. - Заступник директора департаменту корпоративного бізнесу з 15:00 до 17:00 годин. Запис на зустріч в Головному Офісі здійснюється по телефону: 0-800-502-100
Адрес: ул. Тургеневская, 52/58 Киев, 04053, Украина Обслуживание клиентов: +38044 500-06-85, +38044 500-06-86, моб.+38067 404-40-46 Петя Пекур
zzzzzz написав:но по закону,если вы имеете депозит, и у вас одновременно есть кредит, ФГФВЛ вам машет ручкой, и говорит " до побачення "
Можно ссылочку на конкретные пункты закона?
Скорее всего zzzzzz имел ввиду вот такой случай: ЗАКОН УКРАЇНИ Про систему гарантування вкладів фізичних осіб Стаття 26. Гарантії за вкладом Гарантії Фонду не поширюються на відшкодування коштів за вкладами у випадках, передбачених цим Законом. 8) за вкладом у банку, що є предметом застави та забезпечує виконання зобов'язань вкладника перед цим банком, в обсязі таких зобов'язань;
zzzzzz написав:но по закону,если вы имеете депозит, и у вас одновременно есть кредит, ФГФВЛ вам машет ручкой, и говорит " до побачення "
Можно ссылочку на конкретные пункты закона?
Скорее всего zzzzzz имел ввиду вот такой случай: ЗАКОН УКРАЇНИ Про систему гарантування вкладів фізичних осіб Стаття 26. Гарантії за вкладом Гарантії Фонду не поширюються на відшкодування коштів за вкладами у випадках, передбачених цим Законом. 8) за вкладом у банку, що є предметом застави та забезпечує виконання зобов'язань вкладника перед цим банком, в обсязі таких зобов'язань;
Читать внимательно фразу "в обсязі таких зобов'язань"!!! Т.е. даже если у меня есть кредит под залог депозита, то не вернут мне ту часть, которую я должен банку, что вполне логично. Но это совсем не тоже самое, что написал предыдущий оратор
вопрос у меня появился(к тем, кто уже проходил ВА и всё такое): от кого ждать маяка и информации, что лично мне нужно идти с паспортом и кодом в такой-то банк с такого-то числа?
я понимаю, что Фонд будет сообщать, но на сайте Фонда же не будет висеть список всех вкладчиков, и там я должен буду найти себя??? наверняка нужно будет где-то уточнить?...
второй вопрос: если у меня несколько вкладов - и каждый из них заканчивается в разные сроки - по конкретному вкладу я буду приходить в Крест в соответсвующие периоды выплат. так?
Посмотрел внимательно свой договор на вклад "Різдвяний". Оказывается, в нем не указан номер "довіреності", на основе которой сотрудник заключает договор (в первом абзаце договора). Так что же получается, этот договор имеет юридическую силу или нет?
fedot написав:вопрос у меня появился(к тем, кто уже проходил ВА и всё такое): от кого ждать маяка и информации, что лично мне нужно идти с паспортом и кодом в такой-то банк с такого-то числа?
я понимаю, что Фонд будет сообщать, но на сайте Фонда же не будет висеть список всех вкладчиков, и там я должен буду найти себя??? наверняка нужно будет где-то уточнить?...
второй вопрос: если у меня несколько вкладов - и каждый из них заканчивается в разные сроки - по конкретному вкладу я буду приходить в Крест в соответсвующие периоды выплат. так?