Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 540541542543544 ... 5791>
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 00:24

kkg написав:
  she_ne_investor написав:
  0720 написав:Думаю, что напрасно Онистрат губу раскатал. Не будет никакого понижения цены. Фирташа завтра выпустят, и он закончит сделку в ближайшее время.

Нет повода для паники.

Жди меня и я вернусь, только очень жди. (с) :wink:

А может, он у Фирташа зарплату получал (ботом), теперь мантры читает, денег не видать как собственных ушей :mrgreen:

А Вам как я погляжу чем больше банков ляжет, тем лучше у Вас настроение?
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 00:35

МВФ ясно дал понять своей миссии: пока денег Украине не дадите - в Вашингтон можете не возвращаться

Миссия МВФ в Киеве должна быть преобразована из оценочной в переговорную без возвращения в Вашингтон.

Об этом ИТАР-ТАСС стало 13 марта известно из осведомленных источников в Фонде. Сроки работы новой миссии и ориентировочная сумма возможной помощи МВФ Украине пока не определены.
Утром на брифинге в МВФ официальный представитель этой организации Джерри Райс говорил, что миссия вернется в Вашингтон, подготовит отчеты для администрации и совета директоров Фонда, а затем с учетом ее рекомендаций будут приниматься решения о возобновлении программы сотрудничества с Украиной.
Теперь выяснилось, что одновременно директор Европейского департамента МВФ Реза Могадам проводил собственный брифинг — для членов Совета директоров. Там и стало известно о планах переформатирования миссии. Возглавлять ее по-прежнему будет Георгиев.
komp
1

Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 00:45

komp написав:
МВФ ясно дал понять своей миссии: пока денег Украине не дадите - в Вашингтон можете не возвращаться

Миссия МВФ в Киеве должна быть преобразована из оценочной в переговорную без возвращения в Вашингтон.

Об этом ИТАР-ТАСС стало 13 марта известно из осведомленных источников в Фонде. Сроки работы новой миссии и ориентировочная сумма возможной помощи МВФ Украине пока не определены.
Утром на брифинге в МВФ официальный представитель этой организации Джерри Райс говорил, что миссия вернется в Вашингтон, подготовит отчеты для администрации и совета директоров Фонда, а затем с учетом ее рекомендаций будут приниматься решения о возобновлении программы сотрудничества с Украиной.
Теперь выяснилось, что одновременно директор Европейского департамента МВФ Реза Могадам проводил собственный брифинг — для членов Совета директоров. Там и стало известно о планах переформатирования миссии. Возглавлять ее по-прежнему будет Георгиев.

Я двумя руками только ЗА !!!.. :D
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 00:57

Re: Байки про банки і не тільки....

Нарешті у цьому страшенному вирі подій останнього місяця з*явилась можливість перевести дух (правда не відомо чи на довго) і написати кілька слів. Тим більше, що сьогодні річниця як я писав отаке :

«00.15 13.03.2013р.
Зробив деякі розрахунки по свому капіталу в частині його процентної доходності та у розрізі валют. По строковим депозитам середня ставка у гривні – 19,22%, у доларах
США – 8,86%, середня по всім строковим депозитам (долар при розрахунках розраховувався по офіційному курсу НБУ) – 13,38%. Зауважу, що мої строкові депозити в основному річні, є також на 18 місяців, 2 роки і один самий любимий на сьогодні (жаль у травні закінчується) 3-річний у Сбербанку Росії під 12,3% у доларі США. Розраховував у 2010-2011р. на більшу дохідність коли планував терміни закінчення депозитів у 2012р. Я надіявся, що завдяки виборам до Верховної Ради ставки будуть зростати починаючи з вересня і до оголошення результатів виборів на початку листопада. Відповідно згідно договорів половина накопичень у гривні закінчувалась у вересні-жовтні 2012р. з метою при підписанні нових договорів отримати якнайвигіднішу ставку в період можливої паніки під час виборів. Але сталося не так як гадалося, трохи пролетів як фанера над Парижем – найкращі ставки були якраз після виборів – у листопаді та грудні. Покусав трохи лікті, але що вже зробиш. Недарма кажуть: розкажи богу про свої плани – хай він трохи посміється.
У розрізі валют картина за останні півроку майже не змінилась: 39,5% гривня, 60,5% валюта (майже вся долар США). Коли Квестор написав «з гривні геть» я мабуть якусь частину може би й перевів у долар, але на той час вільної гривні уже не було, а найближчі строки завершення гривневих депозитів у другій половині квітня 2013р. Добре, що так сталося, бо я також схилявся до думки про невідворотність девальвації мінімум на 10%, але «урки» творять дива (от би знати чим ці дива завершаться за рік, півтора).
Тепер думаю, як би це найкраще сформувати свій портфель депозитів під вибори президента у 2015р. У кого які думки на цей рахунок?»

А тепер це саме, але станом на 01.03.2014р.:
По строковим депозитам середня ставка у гривні – 18,28%, у доларах
США – 8,6%, середня по всім строковим депозитам (долар при розрахунках розраховувався по офіційному курсу НБУ) – 12,27%. І знову на жаль прорахувався. Все готувався до виборів президента у 2015р., а тут таке!!! Я намагався в 2012р. переформатувати портфель таким чином, щоб значна його частка закінчувалася в останні 3 місяці 2013р. і потім розмістити на рік, щоб під вибори президента 2015р. в кінці 2014р. зрозуміти як діяти перед виборами, під час виборів і після них. Але сталося не так як гадалося. Всі знають, що ставки восени і на початок зими були так собі, а свято підвищених ставок відбувається зараз (правда не у всіх банках), а в мене закінчаться по строку перші депозити тільки в другій половині квітня – свято підвищених ставок може вже закінчитись (хоча до того часу все може закінчитися для конкретного вкладника, конкретного банку, банківської системи країни, України, а то і світу).

У розрізі валют картина трохи змінилась: 35,2% гривня, 64,8% валюта (майже вся долар США - 62,2%, євро – 2,6%). Правда я за останній рік нічого не купував і не продавав, зміни в основному за рахунок зміни курсу і трішки внаслідок витрат на споживання гривні.

Після того як північного сусіда «перемкнуло» придивився до частки у своєму портфелі російських банків - цілих 31,2%!!! Треба буде подумать що з цим робити.

«Під грушою» як ніколи дуже мало – всього 8,2% (зазвичай було більше 10%, а в 2009 на один місяць було біля 22%). Не догледів, хоча хто б міг передбачити цей калейдоскоп подій ще 4 місяці назад.

А як у вас форумчани?
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 01:06

Кармелюк Эли вкратце, столбимся, хотя и страшно :lol:
у меня рос банков менее 8%....
в свете последних событий серьезно меняю список банков по мере окончания депозитов.
соотношение гривна/доллар 50/50....доходность не считаю по вашей методе, у меня иная метода,ну это как говориться личное дело каждого как он будет свои деньги считать :lol:
Стратегия все нарушена.Вляпался немного с Брокбизнесбанком.
Теперь смотрю с тревогой на Надровские депозиты.
Востаннє редагувалось Evgeny в П'ят 14 бер, 2014 01:48, всього редагувалось 1 раз.
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 01:14

Миссию МВФ в Украине продлили до 21 марта: "Уже есть значительный прогресс в переговорах"
Миссия Международного валютного фонда в Украине продлена до 21 марта.

Об этом говорится в заявлении директора-распорядителя МВФ Кристин Лагард, передает пресс-служба МВФ, сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на РБК-Украина.

"Миссия планирует завершить свою работу до 21 марта", - отмечается в сообщении.

Лагард в Вашингтоне заявила, что миссия МВФ, которая работает в Киеве с 4 марта, добилась значительного прогресса в оценке ситуации.

Читайте также на «Цензор.НЕТ»: Украина сможет привлечь дополнительно еще 20 млрд долларов, - Шлапак

"После неофициального брифинга исполнительного совета МВФ сегодня управление попросило команду остаться в Киеве и начать процесс переговоров. Команда будет работать с украинскими властями в разработке программы экономических реформ, которые приведут к усовершенствованию экономического управления и устойчивому росту с учетом защиты уязвимых слоев населения", - говорится в сообщении. Источник: http://censor.net.ua/n275709 Источник: http://censor.net.ua/n275709
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 01:38

Кармелюк написав:А як у вас форумчани?

Кайфуем... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 01:42

Кармелюк написав:
А як у вас форумчани?

Мыслил так же как и Вы - все затачивал под осень этого года..., с этим так же пролетел. Чуть нарастил матрас за декабрь-январь - щас не менее 12%, если брать во внимание без учета недвиги (а как ее теперь то посчитаешь?!). Чуток вляпался по гривне(БББ) - должен был забрать в апреле, но теперь дай бог чтобы до осени получить... Столбы не открываю, да и вообще не рыпаюсь... с ужасом наблюдаю за аленями в банках и на действия смертельного друга соседа
Как то так
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 01:55

Кармелюк написав:Нарешті у цьому страшенному вирі подій останнього місяця з*явилась можливість перевести дух (правда не відомо чи на довго) і написати кілька слів. Тим більше, що сьогодні річниця як я писав отаке :

«00.15 13.03.2013р.
Зробив деякі розрахунки по свому капіталу в частині його процентної доходності та у розрізі валют. По строковим депозитам середня ставка у гривні – 19,22%, у доларах
США – 8,86%, середня по всім строковим депозитам (долар при розрахунках розраховувався по офіційному курсу НБУ) – 13,38%. Зауважу, що мої строкові депозити в основному річні, є також на 18 місяців, 2 роки і один самий любимий на сьогодні (жаль у травні закінчується) 3-річний у Сбербанку Росії під 12,3% у доларі США. Розраховував у 2010-2011р. на більшу дохідність коли планував терміни закінчення депозитів у 2012р. Я надіявся, що завдяки виборам до Верховної Ради ставки будуть зростати починаючи з вересня і до оголошення результатів виборів на початку листопада. Відповідно згідно договорів половина накопичень у гривні закінчувалась у вересні-жовтні 2012р. з метою при підписанні нових договорів отримати якнайвигіднішу ставку в період можливої паніки під час виборів. Але сталося не так як гадалося, трохи пролетів як фанера над Парижем – найкращі ставки були якраз після виборів – у листопаді та грудні. Покусав трохи лікті, але що вже зробиш. Недарма кажуть: розкажи богу про свої плани – хай він трохи посміється.
У розрізі валют картина за останні півроку майже не змінилась: 39,5% гривня, 60,5% валюта (майже вся долар США). Коли Квестор написав «з гривні геть» я мабуть якусь частину може би й перевів у долар, але на той час вільної гривні уже не було, а найближчі строки завершення гривневих депозитів у другій половині квітня 2013р. Добре, що так сталося, бо я також схилявся до думки про невідворотність девальвації мінімум на 10%, але «урки» творять дива (от би знати чим ці дива завершаться за рік, півтора).
Тепер думаю, як би це найкраще сформувати свій портфель депозитів під вибори президента у 2015р. У кого які думки на цей рахунок?»

А тепер це саме, але станом на 01.03.2014р.:
По строковим депозитам середня ставка у гривні – 18,28%, у доларах
США – 8,6%, середня по всім строковим депозитам (долар при розрахунках розраховувався по офіційному курсу НБУ) – 12,27%. І знову на жаль прорахувався. Все готувався до виборів президента у 2015р., а тут таке!!! Я намагався в 2012р. переформатувати портфель таким чином, щоб значна його частка закінчувалася в останні 3 місяці 2013р. і потім розмістити на рік, щоб під вибори президента 2015р. в кінці 2014р. зрозуміти як діяти перед виборами, під час виборів і після них. Але сталося не так як гадалося. Всі знають, що ставки восени і на початок зими були так собі, а свято підвищених ставок відбувається зараз (правда не у всіх банках), а в мене закінчаться по строку перші депозити тільки в другій половині квітня – свято підвищених ставок може вже закінчитись (хоча до того часу все може закінчитися для конкретного вкладника, конкретного банку, банківської системи країни, України, а то і світу).

У розрізі валют картина трохи змінилась: 35,2% гривня, 64,8% валюта (майже вся долар США - 62,2%, євро – 2,6%). Правда я за останній рік нічого не купував і не продавав, зміни в основному за рахунок зміни курсу і трішки внаслідок витрат на споживання гривні.

Після того як північного сусіда «перемкнуло» придивився до частки у своєму портфелі російських банків - цілих 31,2%!!! Треба буде подумать що з цим робити.

«Під грушою» як ніколи дуже мало – всього 8,2% (зазвичай було більше 10%, а в 2009 на один місяць було біля 22%). Не догледів, хоча хто б міг передбачити цей калейдоскоп подій ще 4 місяці назад.

А як у вас форумчани?

На 140 % в доларах. що міг та навіть і що не міг позичив :)
Відсотків 20 портфеля розмістив у грн в грудні 13 на рік, однак вчасно під цю суму вдалось взяти овердрфат та зайти в долар.
практично крім валюти у державному (пов'язано з тим що заходив у долар) та гривневого портфеля - все під грушею.
Чекаємо та спостерігаємо, нічого нового не відкриваємо.
З російських банків забрав все під нуль. Ще і взяв гривневих кредитів трошки.
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 02:04

Stringer написав:
  Кармелюк написав:
А як у вас форумчани?

Мыслил так же как и Вы - все затачивал под осень этого года..., с этим так же пролетел. Чуть нарастил матрас за декабрь-январь - щас не менее 12%, если брать во внимание без учета недвиги (а как ее теперь то посчитаешь?!). Чуток вляпался по гривне(БББ) - должен был забрать в апреле, но теперь дай бог чтобы до осени получить... Столбы не открываю, да и вообще не рыпаюсь... с ужасом наблюдаю за аленями в банках и на действия смертельного друга соседа
Как то так

Я нерухомість не враховую зовсім - тільки готівку,поточні, карткові та депозитні рахунки у банках (колись ще була малесенька гілочка - лайфова страховка, але 10 років пройшло і я вже отримав гроші, ще на початку 2013р., правда я цю гілочку ніколи в розрахунках не враховував, так би мовити дослідний інструмент був).
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 540541542543544 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти