|
Дельта 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:17
Haza написав: Delta official написав: Haza написав:Delta official Щойно перевів трохи грошей на ОК1 і зробив платіж. Приходять смс з рухом коштів по ОК1. Але я вже кілька років як відключив послугу смс інформування і ніколи нічого не приходило. Як розуміти це "покращення"?
Шановний Haza, інформація передана до відповідального підрозділу Банку. Дякуємо, що повідомили.
Так в мене виникає питання, послуга смс інформування в мене підключена? Якщо так - то, відключіть її + прослідкую на рахунок плати за неї у кінці місяця.
Шановний Haza, як повідомлялося раніше, інформація була передана до відповідального підрозділу Банку. По факту вирішення питання ми обов'язково Вас проінформуємо.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:19
090981m написав:Тому що зараз тримати велику суму на ОК трохи небезпечно - у разі втрати картки всю її можуть зняти.
Каким образом? Потратить в магазине разве что. При этом такую покупку, если я правильно понимаю, будет легко оспорить из-за несоответствия подписей на карте и чеке.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:21
nick написав: 090981m написав:Дельтабанк є чи не єдиним банком, де надходження і відправлення коштів є безкоштовним. Тому введення 0,3% за відправлення коштів не виглядає таким болючим. Думаю, це крок для того, щоб гроші з банку не виводили. Рахуємо далі. Комунальні платежі становлять близько 500 грн. 0,3%*500=1,5 грн. Тому виглядає, що все одно для дрібних розрахунків Дельта залишається чи не найкращим з озвучених банків (Альфа, Платинум). Отож, якщо піднімуть процент по залишку на ОК до, наприклад, 15 (як у Платинумі), то я нікуди переносити кошти не збираюсь. А вище 15% на ринку, здається, нема. Тим більше з безкоштовним зняттям у всіх банкоматах.
Окрім Дельти є ще кілька банків з безплатним переказом коштів. "Думаю, це крок для того, щоб гроші з банку не виводили." Хто захоче той виведе і так, через каси і банкомати знімуть, при тому ще і паніку зроблять, бо готівку не зможуть вчасно замовляти.
Так, є банки з безплатним переказом. Але у них знімається плата за безготівкове поповнення (Форум,Приват). В Дельті дотепер було поза конкуренцією (принаймні я не знаю іншого такого банку). А при введенні 0,3% за відправлення вони стають у рівень з ринком. Звичайно, хто захоче, той виведе через касу. Але, мабуть, Дельті не так уже й вигідно тримати великі кошти під 13%, при цьому їх дуже часто переказують. А саме для заощадження ОК залишається доволі привабливою
-
090981m
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:22
Delta official, плиииз протолкните входящие платежи на ОК1 На ПтБ, Идею, Приват уже все позаходило Седня короткий день, мож попрацюємо хочаб до обіду?! 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:24
Haza написав: Delta official написав: krutoff написав:Очень жаль, что комиссия по внешним переводам будет 0.3%. Я так понимаю, что и при оплате комунальных услуг через myDelta комиссия тоже 0.3% от суммы? Становится невыгодно работать с ними. В Платинуме - внешний перевод 2 грн за транзакцию, в Привате с вирт.счета - 3 грн. за транзакцию. Дельта-Банк сам заставляет меня переходить в другой банк. Я всегда держал на тек.счете сумму для оплаты коммунальных, теперь придется до 12 апреля все вывести.
Уважаемый krutoff, сообщаем, что данная комиссия не касается операций, которые будут осуществляться в разделе "Оплата счетов и услуг". Благодарим за вопрос.
Не можна все точно на сайті банку написати за що буде/не буде комісія??!! На сайті пишуть одне, через підтримку виясняється інше - це я бачу фірмовий стиль новин від банку 
Шановний Haza, на сьогоднішній день при здійсненні операцій з допомогою функціоналу "Оплата рахунків та послуг" в СДБО "myDELTA" комісія не передбачена. У випадку внесення змін Клієнти будуть заздалегідь проінформовані на сайті Банку. В той же час, Ваші зауваження прийняті до уваги. Дякуємо за звернення.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:26
clientage написав: 090981m написав:Дельтабанк є чи не єдиним банком, де надходження і відправлення коштів є безкоштовним. Тому введення 0,3% за відправлення коштів не виглядає таким болючим. Думаю, це крок для того, щоб гроші з банку не виводили. Рахуємо далі. Комунальні платежі становлять близько 500 грн. 0,3%*500=1,5 грн. Тому виглядає, що все одно для дрібних розрахунків Дельта залишається чи не найкращим з озвучених банків (Альфа, Платинум). Отож, якщо піднімуть процент по залишку на ОК до, наприклад, 15 (як у Платинумі), то я нікуди переносити кошти не збираюсь. А вище 15% на ринку, здається, нема. Тим більше з безкоштовним зняттям у всіх банкоматах.
В Альфе коммуналку (в Киеве) можно оплачивать с кредитки БЕСПЛАТНО. Коммунальные платежи это "не в среднем на 500грн", а ТРИ-четыре платежа (хавира, свет, газ, телефон) 1,5 + 0,5 х3 = 3грн...Однако можно юзать под коммуналку ИзиПей или Портмоне с той же кредитки  еще и кешбек будет. Советую проанализировать ИБ: Платинума, Идеи, УкрЭксИма, БРС, Форума(если выживет  ) и Привата. С 12апреля их использование будет дешевле МуДельты.
Можливо, у Києві так. У Львові за комунальні плачу навіть менше 500 грн. Та й через і-б поки не пробував, просто розрахунки навів. До речі, хто зі Львова, чи можна платити через і-б за комунальні послуги?
-
090981m
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:28
Vorlon написав: 090981m написав:Тому що зараз тримати велику суму на ОК трохи небезпечно - у разі втрати картки всю її можуть зняти.
Каким образом? Потратить в магазине разве что. При этом такую покупку, если я правильно понимаю, будет легко оспорить из-за несоответствия подписей на карте и чеке.
Та хто його знає... Кажуть, пін-код до картки можуть підгледіти чи ще щось. Все-таки значно безпечніше, коли спочатку треба зайти в і-б й переказати на картку
-
090981m
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:28
"Думаю, це крок для того, щоб гроші з банку не виводили."
А вийде так, що заводити не будуть...
-
ignorabimus
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:31
krutoff написав:Мне сообщили в банке, что комиссия по оплате комунальных буде 0.50 грн. за транзакцию.
Уважаемый krutoff, как сообщалось ранее, на сегодняшний день в описанной Вами ситуации комиссия не взимается. В случае внесения изменений Клиенты предварительно будут проинформированы на сайте Банка. Спасибо за обращение.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2014 12:33