Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
blacksun написав:Вчора зробив переказ на 1500 грн через myDelta в інший банк. Гроші дійшли, проте з поточного додатково зникли 5.90 грн. Цю суму не видно ні в проводках, ні в заблокованих, ніде. Прохання до представника пояснити куди зникла сума? Можливо в Дельті ввели комісію за переказ
Ага, читайте новини 0,3%
Еммм, на сайті нічого такого не знайшов. Ткніть носом будь-ласка.
blacksun написав:Вчора зробив переказ на 1500 грн через myDelta в інший банк. Гроші дійшли, проте з поточного додатково зникли 5.90 грн. Цю суму не видно ні в проводках, ні в заблокованих, ніде. Прохання до представника пояснити куди зникла сума? Можливо в Дельті ввели комісію за переказ
Ага, читайте новини 0,3%
Ага, читайте новини 0,3%
Шановний blacksun, детально з інформацією є можливість ознайомитись на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/03/1560/. Звертаємо Вашу увагу, що зміни будуть внесені з 12 квітня 2014 року. Дякуємо за запитання.
clientage написав:Delta official Плиииз, пропихните зачисление поступивших платежек. Пора ж уже. А то я пообедать не смогу без денег. Кассиршу уже и ПейПасом научил пользоваться
АП. ВОт я не выдержал. Токошо все пришло. Звыняюсь
теперь и я буду просить пургенчика ))) в пиб и альфу пришло - в дельту нет ... точнее уверен что пришло, но на ОК не зачислили ... надо пропихнуть ... ждем-с )