|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 29 бер, 2014 11:57
obval написав: airmax78 написав: йцукен написав:калькулятор в руки и на заводы стройматериалов и вокзал.
А, ну понятно. Все-таки очень бы хотел чтобы ты что-то строить начал. Ты такой эмоциональный, будет забавно наблюдать процесс твоего прозрения и то, что у тебя в итоге слепится.
Макс Вы что на Луне ? Не надо даже ничего строить , чтобы понять , что рухнуло уже в два раза и на пороге нового обвала !
Наприклад я у Львові Розпочав будівництво третьої черги 17 лютого 2014 року Доводжу до Вашого відома 1 За ці 40 днів вартість бетону виросла на 10% 2 Ціну можна зафіксувати не більше ніж на 3 місяці , при умові 100% проплати за необхідні матеріали. То хто з нас на місяці ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2014 11:59
budivelnik написав:Наприклад я у Львові Розпочав будівництво третьої черги 17 лютого 2014 року Доводжу до Вашого відома 1 За ці 40 днів вартість бетону виросла на 10% 2 Ціну можна зафіксувати не більше ніж на 3 місяці , при умові 100% проплати за необхідні матеріали. То хто з нас на місяці ?
Вы то точно не на Луне , вы где то на Плутоне и с закрытыми глазами  У вас странное устойчивое убеждение , что "продаван" - это Бог и управляет пространством вокруг  Вы то цены можете подымать , НО что вы получите в конце тунеля , очень хочется видеть . Политика аля ваши мысли мы видим уже 5 лет , страна только погружается в прирву и все глубже . Так что .... Так что не работает . Знаете страны иногда жёстко падают и это из за звёздочек аля ваших в голове 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 29 бер, 2014 12:06
obval написав: budivelnik написав:Наприклад я у Львові Розпочав будівництво третьої черги 17 лютого 2014 року Доводжу до Вашого відома 1 За ці 40 днів вартість бетону виросла на 10% 2 Ціну можна зафіксувати не більше ніж на 3 місяці , при умові 100% проплати за необхідні матеріали. То хто з нас на місяці ?
Вы то точно не на Луне , вы где то на Плутоне и с закрытыми глазами  У вас странное устойчивое убеждение , что "продаван" - это Бог и управляет пространством вокруг 
Де я хоч заікався про продажі ? Я тільки почав будувати і відразу в реалі побачив що ціни на комплектуючі автоматично піднімаються разом з зміною курсу. при чому бетон - це тільки первинна складова від якої до готового житла ще місяці роботи. Тому Ви повинні зрозуміти прості речі Виробники вони виробники і без привязки до того що вони виготовляють , туалетний папір чи космічні ракети. Якщо виробник бачить що він не може виготовити бетон по 600 грн/м3 , то він виставить ціну в 660 і буде чекати поки цей товар хтось купить ( якщо не купить ніхто) - він просто заморозить будівництво. Тому я з власної інформації бачу а - частина будівництв в черговий раз буде заморожена ( бо бетон я можу замовити зранку і отримати в обід , а при повній завантаженості розчинних вузлів між замовленням і отриманням завжди проходило не менше 12 годин б - ціна росте
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2014 12:08
obval написав:Политика аля ваши мысли мы видим уже 5 лет , страна только погружается в прирву и все глубже . Так что ....
1 Я не янукович і не відповідаю за політику всієї держави 2 Моя політика довела свою ефективність Зі 1300 м2 збудованого я вже продав 1180 і розпочав будівництво слідуючих 300 м2 Таким чином Ті хто купили в мене 1180 м2 своїми коштами підтвердили правильність моїх дій.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2014 12:10
budivelnik написав:Тому Ви повинні зрозуміти прості речі Виробники вони виробники і без привязки до того що вони виготовляють , туалетний папір чи космічні ракети. Якщо виробник бачить що він не може виготовити бетон по 600 грн/м3 , то він виставить ціну в 660 і буде чекати поки цей товар хтось купить ( якщо не купить ніхто) - він просто заморозить будівництво. Тому я з власної інформації бачу а - частина будівництв в черговий раз буде заморожена ( бо бетон я можу замовити зранку і отримати в обід , а при повній завантаженості розчинних вузлів між замовленням і отриманням завжди проходило не менше 12 годин б - ціна росте
Так я ж ничего против не имею на счёт производителей , наоборот только за создание добавочной стоимости !!!! В этом и есть богатство страны . Но есть ещё покупатели да и ещё и третья сторона "финансовая политика" от которых зависит реализация произведённого . А по поводу "заморозит строительство", думаю вряд ли ! Это прямые убытки - вложить деньги и не продавать и тем более смотреть как стоимость падает . Это называется дефолт , когда останавливается объект . Что интересно дала заморозка объектов после 2008 го ? Что цена увеличилась или стало лучше ? Да нифига Заморозка объектов это как раз остановка циркуляции денег , что есть не очень гуд .
Востаннє редагувалось obval в Суб 29 бер, 2014 12:16, всього редагувалось 2 разів.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 29 бер, 2014 12:12
airmax78 написав: йцукен написав: airmax78 написав:Ну так давай, на собственном примере, докажи. Утри тут всем нос. Разруш мифы.
калькулятор в руки и на заводы стройматериалов и вокзал.
А, ну понятно. Все-таки очень бы хотел чтобы ты что-то строить начал. Ты такой эмоциональный, будет забавно наблюдать процесс твоего прозрения и то, что у тебя в итоге слепится.
Бригадир йцукен и бригада "с вокзала" строят дом, это аццкий отжиг, Равшан с Джумшутом отдыхают 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2014 12:16
obval написав:Так я ж ничего против не имею на счёт производителей , наоборот только за создание добавочной стоимости !!!! В этом и есть богатство страны . Но есть ещё покупатели....
Поки у Вас будуть фантазії що Ви краще знаєте ринок ніж виробники які на цьому ринку працюють - до того часу постійно будете тикати пальцем в небо Тому ще раз для Вас 1 Ріст долара з 8 до 9 - не позначився на цінах будматеріалів 2 Ріст з 9 до 10 - відіграний миттєво і автоматично Звідси висновок Гривнева ціна буде рости з лагом в тиждень-місяць за зміною курсу долара ( можливо при цьому з коефіцієнтом в 0,8) А по поводу "заморозит строительство", думаю вряд ли ! Это прямые убытки - вложить деньги и не продавать и тем более смотреть как стоимость падает .
Разів 100 пояснював 1 Будівництво це не мікросхема і для того щоб будівництво йшло - потрібно щоб був постійний прихід грошей в розмірі 70-80% від тої вартості яка створюється. Тому по барабану терпить хтось збитки чи не терпить - але будівництво буде йти з швидкістю приходу грошей. Тому навіть скидання ціни на 10% для виробника= робота на дядю. То навіщо тоді працювати виробнику якщо дохід хоче дядя отримати ( навіть якщо цей дядя населення)Дяді треба - нехай тоді дядя й працює.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 29 бер, 2014 12:20, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2014 12:18
budivelnik написав: obval написав:Так я ж ничего против не имею на счёт производителей , наоборот только за создание добавочной стоимости !!!! В этом и есть богатство страны . Но есть ещё покупатели....
Поки у Вас будуть фантазії що Ви краще знаєте ринок ніж виробники які на цьому ринку працюють - до того часу постійно будете тикати пальцем в небо Тому ще раз для Вас 1 Ріст долара з 8 до 9 - не позначився на цінах будматеріалів 2 Ріст з 9 до 10 - відіграний миттєво і автоматично Звідси висновок Гривнева ціна буде рости з лагом в тиждень-місяць за зміною курсу долара ( можливо при цьому з коефіцієнтом в 0,8)
Не о чем говорить вообще  Поки у Вас будуть фантазії що Ви краще знаєте ринок ніж виробники які на цьому Ещё один  уже один такой был вырАбник , который говорил: "У кого нет миллиарда, могут идти в жoпу!" и где он сейчас и где его "краще ніж виробники" ? 
Востаннє редагувалось obval в Суб 29 бер, 2014 12:24, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 29 бер, 2014 12:21
йцукен написав:в случае необходимости вложиться в 250-300у.е. метр за коробку можно, теперь еще девше из-за девала.Хорошая, качественная коробка из правильных материалов и с правильным направлением окон строится за 500-700долл максимум.ах да, ты видиш разницу в словах коробка и дом?
Парнишка начал выздоравливать? Похвально 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2014 12:30
obval написав:Ещё один  уже один такой был вырАбник ,
Бачите - виробник такий був один А скільки у нас тільки на цих гілках було фантазерів типу обвал.... і де вони ? Там само де і цей виробник. Я ж описую зовсім іншого виробника, який тихою сапою , не зважаючи на викрики депозити наше фсє.... , потихеньку створює доданої вартості на 1 млн грн в рік ( як мінімум) не зважаючи ні на кризи ні на курси....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1