йцукен був такий Андрій_В він же бетон він же конкрете він же конкрете в квадраті він же прожектор перебудови він же..... Так от він в 2009 переконував мене що ціни на бетон не мінялись Я йому привів прайси ( точніше накладні) від 2006 ,2007,2008,2009 років - з яких було видно що ціни виросли в три рази Тому Щоб довго не заморочуватись ( і не морочити оточуючих) Зробіть те що я вас просив 1 Створіть гілочку 2 Відслідковуйте зміни
Після того як пройде пару місяців - зможете про щось заявляти.
budivelnik написав:видно що ціни виросли в три рази
это инфляция, сэр. стройматериалы в 2008 стоили в валюте дороже чем сейчас. приводите сюда ваши накладные на битон до девала и сейчас. прыжки и обвалы цен на 10 и более % в которкий промежуток времени для одного товара это нормально
budivelnik написав:видно що ціни виросли в три рази
это инфляция, сэр. стройматериалы в 2008 стоили в валюте дороже чем сейчас. приводите сюда ваши накладные на битон до девала и сейчас. прыжки и обвалы цен на 10 и более % в которкий промежуток времени для одного товара это нормально
1 Найбільша інфляція була з 2006 по 2008 180 грн/м3 (2006 ) до 600 грн м3(2008) Потім було падіння до 550 грн/м3 в 2009 Потім була незмінні ціна до 2012 Потім був поступовий ріст до 660 грн/м3 - на початку 2014 Зараз ( з 20 лютого 2014) ціна 700 грн/м3 Всі ціни без доставки , всі ціни на бетон М200
budivelnik написав:а ось також бетон від ковальської але від посередника який давно не змінював свою табличку
ненадро пытаться меня оленеводить. у посредника цена: а) равна заводу или немного ниже ибо он будяжит бетон или привозит заместь м200 м150 или еще хуже. б) не факт что это бетон именно ковальской в) там нет цены доставки,В магазине учтена стоимость доставки. актуальный прайс на сайте ковальской, я кидал ссылку с марта 2013 действует кроме того, магазин может быть чьим-то франчайзингом и быть не более чем рекламным ходом левого магазина продукции ЖБК
Востаннє редагувалось йцукен в Суб 29 бер, 2014 19:56, всього редагувалось 1 раз.
Навіщо оленеводити того хто сам собі рога вирощує ? 1 Я з бетоном працюю років 20 і виклав вам інформативну записку по змінам цін з 2006 року і по сьогодні 2 Для того щоб уникнути звинувачень що у Львові не так як в Києві - порився в інтернеті і привів дві ссилочки які корегуються з моєю інформацією по Львову 3 Ви ж взявши всього одну ссилку - пробуєте перекреслити мою інформацію за остання 7 років.
То може це у Вас коріння з чукчестану ?
ПС Вартість доставки залежить від відстані і не можк бути сталою , тому всі вказують ціну бетону+вартість 1 години на розвантаження - а от вартість доставки завжди індивідуальна і крім кілометражу залежить ще й від транспорту ( бо вартість доставки в 10-ти кубовому міксері відрізняється від вартості доставки в 5 кубовому і так само відрізняється в перерахунку на кількість м3 які завантажено в міксер)