|
Дельта 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 02 кві, 2014 10:48
ну так я ж про это) и потолкаться и отлистать любимому и ценному государству 15-25%))
-
uxtrader2
-
-
- Заблокований
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 147 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2014 10:51
kmm3 написав:Читаючи цей форум, зробив висновок, що багато вкладників Дельти, м'яко кажучи, недалекоглядні (це так, політкоректно)або відбувається спланована інформаційна атака на банк. Невже не зрозуміло, що ваші дописи з багатьма знаками оклику та запитання не пришвидшують видачу коштів, а тільки сіють додаткову нервозність серед інших читачів форуму? Пишіть собі тихенько в особисті повідомлення до ДО й вирішуйте проблеми, не забувайте написати про позитивне вирішення. І так зрозуміло, що проблеми зараз в банку є, на щастя поки що некритичні. Принаймні гроші видають, хоча і з затримками. В Україні останнім часом впали 4 банки, ще в декількох є серйозні проблеми. Зараз ситуація в Дельті значно краща; якщо хочете забрати свої кошти, то починайте думати, що робите, а не горлопанити тут
Усі нібито "дурненькі". Ніхто наживо не відвідував банк. Відсоток тих, що читає форум та вірить дописам - нікчемно малий. Не переймайтесь Ви так. Просто кожен банк у часи скрути показує своє правдиве лице. Особисто я продовжую співпрацю лише з тими установами які дотримуються договорів та вчасно виконують зобов'язання. У кожного власні плани щодо розміщення або витрат своїх коштів. І не треба робити вигляд, що інші люди менше розуміють та відчувають те, що відбувається. Довіру здобути (завоювати) складно і довго. Втратити можна за мить. Це як скляна кулька: упустив із рук - розбилась. 
Востаннє редагувалось ST_11 в Сер 02 кві, 2014 10:54, всього редагувалось 1 раз.
-
ST_11
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2014 10:52
kmm3 написав:Читаючи цей форум, зробив висновок, що багато вкладників Дельти, м'яко кажучи, недалекоглядні (це так, політкоректно)або відбувається спланована інформаційна атака на банк. Невже не зрозуміло, що ваші дописи з багатьма знаками оклику та запитання не пришвидшують видачу коштів, а тільки сіють додаткову нервозність серед інших читачів форуму? Пишіть собі тихенько в особисті повідомлення до ДО й вирішуйте проблеми, не забувайте написати про позитивне вирішення. І так зрозуміло, що проблеми зараз в банку є, на щастя поки що некритичні. Принаймні гроші видають, хоча і з затримками. В Україні останнім часом впали 4 банки, ще в декількох є серйозні проблеми. Зараз ситуація в Дельті значно краща; якщо хочете забрати свої кошти, то починайте думати, що робите, а не горлопанити тут
уважаемый вы вообще о чем? ну молчали мы ...на кухнях ругали власть, наслаждались "покращенням" ...прошло то время теперь мы ГРОМКО начали заявлять о своих ПРАВАХ !! ну а бы*** это в копанках...посему не надо НАС УЧИТЬ ЖИТЬ !!
-
abc111
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2014 10:53
uxtrader2 написав:ну так я ж про это) и потолкаться и отлистать любимому и ценному государству 15-25%))
Прошу надати посилання на статтю в законодавстві.  А то усі як сороки. Чули гул але невідомо звідкіля він.
-
ST_11
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2014 10:54
ST_11 Так як ми бачимо і відчуваємо на власній шкурі "роботу" багатьох банків, то цих битих кульок буде ой як багато ((.
-
yurakapets
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2014 10:55
[ а вы смелый орел? или, может быть, гриф?)[/quote] Да, я не бегаю по банкам, не разрываю депо, н есоздаю панику. Поймите, в современном мире все от всех зависят и забирая деньги из системы вы глобально делаете хуже и себе тоже. Еще раз скажу: боитесь - не несите деньги в банк, ведь это точно такой же бизнес, как и другие и риск тоже здесь есть.[/quote] А якщо я знаю де можна заробити більше за той самий період то мені упускати вигоду й продовжувати фінансувати чийсь приватний бізнес? риторичне запитання) Ви чомусь не читаєте уважно пости. Більшість людей забирають кошти з депозитів які уже завершились а не розривають. Але і при цьому банк не виконує свої зобов'язання у повному обсязі та вчасно. Мабуть треба голосувати власними коштами за таке ставлення до себе  [/quote] Еще раз - для банка депозиты по сроку являются плановым событием, выбивают их из нормального процесса именно досрочные расторжения. В результате не отдают или плохо отдают ВСЕМ.
-
nalim
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 651 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2014 10:56
yurakapets написав:ST_11 Так як ми бачимо і відчуваємо на власній шкурі "роботу" багатьох банків, то цих битих кульок буде ой як багато ((.
Особисто я "пережив" у 2008-2009 "Трансбанк", "Укрпромбанк", "Родовідбанк", "Банк Дністер", "Надру",... Уже загартований 
-
ST_11
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2014 10:58
ST_11 написав: uxtrader2 написав:ну так я ж про это) и потолкаться и отлистать любимому и ценному государству 15-25%))
Прошу надати посилання на статтю в законодавстві.  А то усі як сороки. Чули гул але невідомо звідкіля він.
ага, если бы... читай законопроект 4576, все написано уже уже подписано. увы.
-
uxtrader2
-
-
- Заблокований
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 147 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2014 10:59
uxtrader2 написав: ST_11 написав: uxtrader2 написав:ну так я ж про это) и потолкаться и отлистать любимому и ценному государству 15-25%))
ага, если бы... читай законопроект 4576, все написано уже уже подписано. увы.
Ще раз. Прошу процитувати конкретні статті Податкового Кодексу у яких згадують саме 15-25%. З яких сум і за який період? 
-
ST_11
-
-
-
-
Профіль
-
-
|