|
УкрСибБанк BNP Paribas Group (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 16 кві, 2014 10:45
Украинские банки не имеют право без лицензии России работать на их территории. А с Крымом вообще неразбериха, т.к. не признанный остров мировым сообществом - Вообще запрещает работать финансовым учреждениям на данной территории, т.к. данному учреждению могут запретить работать на мировом финансовом рынке. Тогда данное учреждение вообще не сможет работать со своими счетами не только в крыму, но и проводить все операции с клиентами мира.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 кві, 2014 11:58
ENL написав:Уход «УкрСиббанк» из Крыма это один момент, а вот то, что я точно знал свой остаток денег на зарплатой карточке и вчера через банкомат Сбербанка России перепроверил свои деньги и оказалось, что ровно – 7 гривен уже не хватает и это вверх цинизма мало того, что банк утащил мою зарплату так ещё и поиздевались, списав – 7 гривен!
Мой последний опыт пользования банкоматом Сбера закончился звонком из финмониторинга и перевыпуском карты из-за риска мошеннических действий (скиммер в банкомате). Ну а чего истерику из-за 7 гривен развозить, не поинтересовавшись возможными причинами? Остаток можно по смс проверить кстати без банкоматов. И откуда выводы про "утащил ЗП"? Снять можно с карточки где-угодно.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 22 кві, 2014 15:36
Faceless написав: ENL написав:Уход «УкрСиббанк» из Крыма это один момент, а вот то, что я точно знал свой остаток денег на зарплатой карточке и вчера через банкомат Сбербанка России перепроверил свои деньги и оказалось, что ровно – 7 гривен уже не хватает и это вверх цинизма мало того, что банк утащил мою зарплату так ещё и поиздевались, списав – 7 гривен!
Мой последний опыт пользования банкоматом Сбера закончился звонком из финмониторинга и перевыпуском карты из-за риска мошеннических действий (скиммер в банкомате). Ну а чего истерику из-за 7 гривен развозить, не поинтересовавшись возможными причинами? Остаток можно по смс проверить кстати без банкоматов. И откуда выводы про "утащил ЗП"? Снять можно с карточки где-угодно.
Возмущается т.к. в Крыму уже почти нигде Все банки вышли из бизнеса в Крыму - пос терминалы не работают, а банкоматы уже пусты. Я думаю туристы будут этому очень рады) Привет зеленым человечкам. P.S. будет весело когда он начнет снимать свою ЗП с гривневой карты в рублях - вот тогда будут крик и рев.
-
ostinmartin
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 кві, 2014 17:46
ostinmartin написав:Я думаю туристы будут этому очень рады
Туристы? Какие туристы? 
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 23 кві, 2014 14:15
-
ostinmartin
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2014 23:27
Сьогодні банк вперше мене розчарував. Я тримаю гривневий рахунок олл інклюзів, який використовую в приватних цілях. Так виявляється на нього ліміт встановили 5тис. Так як потрібна з акамульована на рахунку сума - доведеться знімати через касу (а за це комісія в 1%). Комісії виходить в чималеньку суму, та чорт з нею. Проблема в іншому, я перекидаю що місяця серйозну суму з свого іншого рахунку і тепер, щоб зняти її мені доведеться більше робочого тижня ходити що дня до банкомату як на роботу. І так що місяця. При тому у товариша в Приваті таких проблем не має (це відповідь на за'яву служби підтримки - що їх НБУ змусив). Якщо з тими лімітами нічого не вирішиться найближчим часом - доведеться шукати інший банк.
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 кві, 2014 00:39
mju написав:Сьогодні банк вперше мене розчарував. Я тримаю гривневий рахунок олл інклюзів, який використовую в приватних цілях. Так виявляється на нього ліміт встановили 5тис. Так як потрібна з акамульована на рахунку сума - доведеться знімати через касу (а за це комісія в 1%). Комісії виходить в чималеньку суму, та чорт з нею. Проблема в іншому, я перекидаю що місяця серйозну суму з свого іншого рахунку і тепер, щоб зняти її мені доведеться більше робочого тижня ходити що дня до банкомату як на роботу. І так що місяця. При тому у товариша в Приваті таких проблем не має (це відповідь на за'яву служби підтримки - що їх НБУ змусив). Якщо з тими лімітами нічого не вирішиться найближчим часом - доведеться шукати інший банк.
Дзвінок у контакт центр на підняття ліміту - можна підняти до 10 тис. Трохи легше буде.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 24 кві, 2014 10:55
Faceless написав:Дзвінок у контакт центр на підняття ліміту - можна підняти до 10 тис. Трохи легше буде.
В мене не зарплатна карта, для зарплатної можна і через касу без комісії. Для мене єдина можливість отримати 10к в день - це знімати з двох карт (пакет передбачає дві карти). Але так як рахунок спільний, і моя кохана в іншому місті - наразі так зробити не можу.
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 кві, 2014 12:03
mju є варіант обійти дану комісію та ліміт на зняття вбанкоматі... відкриваєте рахунок 2620 активні гроші... і перекидаєте гроші з карточки на даний рахунок... і потім отримуєте гроші через касу з 2620... витрати вийдуть 10 грн обов"язковий залишок на 2620... і можливо 5 грн (тут можу помилитись, точного тарифу не пам"таю) за платіж з карточки... один нюанс... перекидку між карткою і рахунок може зробити відділення платіжкою... в інтернеті рахунок буде відображатись тільки на наступний день 
-
oye
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2014 03:59
USB Недавно был в Дельте , там клиентам у кого кредит,предлагается за погашение 80% кредита 20% подарить.Как быть Крымчанам в нынешней обстановке.Крымские карты везде блокированы,снять для погашения кредита даже в Киеве невозможно.Может у банка есть какие либо предложения или схемы погашения кредитов в нынешних условиях?
-
vvv63
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему