А Вас Ирпень это пуп недвижимости Киевской области -"Ворзель не розглядав, тому що таки значно більша відстань від Києва"?
Чего Вы тулите с "надутыми щеками" "значно більша відстань від Києва"?
Скажите конкретно цифру, а не напускайте тумана?
а не пошли бы Вы? или я Вам тут что-то должен?
п.с. карта киевской области вам в помощь. в 2 раза дальше от Киева - это в 2 раза больше бензина - сложно догадаться? +12 или +24 км в одну сторону на авто есть разница?
хе-хе Адвокат, а всего несколько страниц назад вы говорили о "терпимости", "понимании"
Ув. коллеги на Ваш взгляд , при примерно одинаковой стоимости новостроя , на Ваш какой вариант лучше Позняки , монолит 1-к или 2-к панелька большего метража?
rjkz написав:Работать и зарабатывать можно и в Киеве и в Полтаве - вопрос в том, чтобы отстаивать свое право на достойную оплату труда. И НЕ РАБОТАТЬ за миску супа.
Любий друже, мені в Тернополі більше 3000 грн не заплатять. 3500 - це майже фантастика. Хоча є люди, які працюють представниками всяких компаній, колесять на авто по області і мають 5000 - 6000 грн. Деяких вакансій, наприклад, програмерів-аутсорсерів у більшості обласних центрів не існує (мовчу про районні) за визначенням. Так що не вчи жити.
Тобто, вакансіі на повний день є, і чимало. Крім того, є фріланс, тут хоч в селі можна якомусь жити, локація не принципова.
Ну і у Львові велика кількість ІТ-контор, на вихідні дні їздити додому.
В Тернополі ПХП програмісту або 1С з тих вакансій пропонують то, що я маю на депо-доході. У Львові працював, так що мені пох, чи з Києва чи Львова на вихідні їздти (тобто мені вони рівноцінні). І порада на майбутнє, якщо не компетентний в питанні, не лізь із "онаналізом". Ще скажи що можна з Олєвська/Шепетівки/Жмеринки/Шепетівки їздити на зміну охорнцем до Києва і заробляти на київську квартиру. ЛОЛ! Щодо Крім того, є фріланс, тут хоч в селі можна якомусь жити, локація не принципова. пене теоретику без нормлаьного інтернета ніяк (3G має крайню точку смт.Ворзель. в пн.з. напрямі) далі не забуваєм про багато інших ньюансів із поршуком клієнтів, оформлення договорів, звітування в податкову, виведення грошей з платіжних систем... Не кажу про самоорганізацію для всього цього і особисті якості та інфраструктуру що займатся фрілансом. Ти ще на Тай запропонуй їхати фрілансити. Або на Гоа.
flyman написав:В Тернополі ПХП програмісту або 1С з тих вакансій пропонують то, що я маю на депо-доході. У Львові працював, так що мені пох, чи з Києва чи Львова на вихідні їздти (тобто мені вони рівноцінні). І порада на майбутнє, якщо не компетентний в питанні, не лізь із "онаналізом". Ще скажи що можна з Олєвська/Шепетівки/Жмеринки/Шепетівки їздити на зміну охорнцем до Києва і заробляти на київську квартиру. ЛОЛ! Щодо Крім того, є фріланс, тут хоч в селі можна якомусь жити, локація не принципова. пене теоретику без нормлаьного інтернета ніяк (3G має крайню точку смт.Ворзель. в пн.з. напрямі) далі не забуваєм про багато інших ньюансів із поршуком клієнтів, оформлення договорів, звітування в податкову, виведення грошей з платіжних систем... Не кажу про самоорганізацію для всього цього і особисті якості та інфраструктуру що займатся фрілансом. Ти ще на Тай запропонуй їхати фрілансити. Або на Гоа.
ну, що ж, моє бачення вас: ви молодий та зелений, деякий досвід у вас є, але вам потрібно, щоб "вам зробили гарну пропозицію". Усвідомлення того, що до цього треба самому дойти/дорости кваліфікаційно (саме про це писав вчора rjkz) у вас поки що немає.
ваша відповідь повна причин чому це не вийде, а не способів подолання труднощів. А як відомо: "Кто хочет, тот ищет возможности, кто не хочет — ищет причины".
Ви нітрохи не поцікавившись моїм досвідом кинулись в атаку, а даремно...
Я фрілансив у 2005-2007 роках, були різні замовники: Європа, США, Росія, наші. Так, спочатку були "копієшні" проектики (клієнтів шукав сам на фрілансерських біржах), на день-два-неділю, потім подовше, потім були і річні контракти (Європа). Так, було не легко: кучу питань додатково, які не відносяться до ІТ, але вже в 2007 я мав стабільно мінімум 1,5К бакінських в місяць. Потім, коли доріс до певного рівня - склалося так, що пішов у ІТшну фірму "Логіка", київський офіс (має бути знайома вам). У львівському відділенні було досить хлопців з Тернополя. Пішов, тому що вже переріс фрілансерство, вже пропонували більші гроші без заморочок з "інфраструктурою". Потім далі і далі, але це вже інша історія.
До речі, ніякого крутого інтернета в подавляючій більшості проетів не потрібно, на той момент з головою хватало каналу в 256кбіт.
Другими словами - хто хоче, той знайде.
PS: "тикати" сходу - не культурно.
Востаннє редагувалось baraka в Суб 19 кві, 2014 14:50, всього редагувалось 4 разів.
а будет ли правильным сказать, что покупку сделали не вы/ваша семья а жена/тёща ?
деньги то по линии жены пришли. да и окончательный выбор был за семейным советом. Вы только предлагали.
У нас в семье говорят: мы купили,наша покупка.
ну как бы да, оно записано будет на семью, но "вами был предложен вариант", а "семейный совет решил" (и у меня подозрение что ваш голос в семейном совете - меньшинство).
То есть вы предложили, а жена/теща решили.
Захар, тут я играю вам на руку: сейчас вы можете сказать что не вы решились инвестировать в бетон на падающем рынке (и ваша репутация как эксперта будет отбелена), что на самом деле - это решения было принято большинством голосов, и вы не в силах были что-то изменить