На цих двох фото я бачу будинок з трьох сторін
Тому я бачу що він симетричний і має максимум 200 м2 загальних площ
Якщо Ви цього не бачите - так це й не дивно , Ви ж не вчились ці речі визначати.
|
|
![]() На цих двох фото я бачу будинок з трьох сторін Тому я бачу що він симетричний і має максимум 200 м2 загальних площ Якщо Ви цього не бачите - так це й не дивно , Ви ж не вчились ці речі визначати.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?а ось в Бургасі "бери і живи" 402.77 EUR/кв.м = $555
Квадратура: 72 кв.м Вид строителство: Тухла (цегла) Предлага се завършен до ключ с оборудвана баня и кухненско обзавеждане imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b136119176442688&f1=details Востаннє редагувалось flyman в Суб 19 кві, 2014 21:55, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ні І якби Ви почитали мене від початку - то знали б що я вартість грошей вкладаю у свій прибуток Тобто 40% націнки я розкладаю як 20% - це те що я міг би заробити на депо і 20% - власне чисто за те що роблю А от те що Ви настільки примітивний що не розумієте як вартість грошей впливає на всю ціну ( тобто і на виробників матеріалів які я не виготовляю) - то я вам не допоможу Ці знння отримують десь на 3 курсі неекономічних факультетів.
![]() Мені нагуглити французське село з середньою ціною в 200 євро/м2 ? Тому Будь яке інтернет повідомлення без деталей - це а-пагаварить. Дуже часто при реальному зверненні реальність бє танковим пальчиком по голові.
![]()
тут я офігеваю, ти може ще в собівартість вкладаєш вартість кредиту і неотриманий дохід від депозиту? давай на чистоту - собівартість ххх - твій прибуток yyy - реалізаціна ціна zzz п.с. Може ти ще ПДВ в собівартість пхаєш? Востаннє редагувалось flyman в Суб 19 кві, 2014 22:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() 1 Ви економіку вчили ? Фразу гроші-товар-гроші - чули ? Так от Я будую за 3-6-12 місяців( залежить від багатьох факторів про які фантазери й не здогадуються) Але мене не цікавить скільки часу я будую - мене цікавить повний цикл на протязі якого заморожені мої кошти , а продаю я не завжди в момент закінчення будівництва , наприклад якщо взяти продажі на останньому обєкті , то середній цикл замороження коштів становив більше 18 місяців 2 Я не в податковій , а тому всі мої цифри йдуть з допуском В мене навіть довгий час в підписі висіла фраза Я надаю інформацію з точністю в 95% 3 Ви не вмієте навіть розуміти прочитаного Якщо в мене +20% на гроші ( за три роки по ваших словах) - то це = 7% річних Бо на відміну від депозитів я отримую свій+???% за повний цикл виробництва. 4 Захар же звинувачує мене в тому що я писав що в мене +30% за три роки - ріст цін ( тобто +10% в рік) , в той час коли в Києві цей показник станови +10% за три роки
![]() 1 Мені не подобається фамілярність і я особисто на неї перехожу тільки в спілкуванні з сопливо/прищавими студентами ,та й то тільки після того як вони позволять собі фамільярність в мою сторону 2 В мене 500 - собівартість 700 - ціна продажу 200 - прибуток При цьому я постійно аналізую що для мене вигідніше ( адже кошти які вкладаються в одному циклі досить серьозні , це приблизно 2 млн грн) , тому я повинен моніторити ситуацію щоб визначити що мені краще робити з своїми коштами вкладати в будову чи наприклад на депо. Тому свій прибуток я ділю на 2 частини Одна ( я вважаю) це плата мені за мої гроші і я порівнюю цю суму з можливим прибутком від депо якби я поклав гроші Друга частина - це вже якраз власне плата за мої знання/працю На рахунок вартості грошей і оподаткування В деяких державах існують пільгові тарифи і різноманітні державні програми які сильно зменшують вартість будівництва + вартість грошей сильно впливає на виготовлення всіх товарів, просто в торгівлі цей вплив - малий . в авіабудуванні - великий, тому ми наприклад не можемо розвивати авіабудування адже наприклад Аірбас отримує кошти під 3-5% річних а Антонов під 18%
![]() Бургас не село. Я привожу в приклад, так я в ньому був колись, тому розмова про конкретику. === рос.вікі Бурга́с (болг. Бургас) — самый большой город в Юго-Восточной Болгарии и 4-й по населению в стране после Софии, Пловдива и Варны == укр. Вікі Бурґа́с (болг. Бургас) — місто в Болгарії, адміністративний центр Бурґаської області і общини Бургас. Розташоване на сході країни, на березі Бургаської затоки Чорного моря на висоті 17 м над рівнем моря[1], другий за розміром морський порт країни, міжнародний аеропорт. Населення 208 811 чоловік === добавля від себе Курорт, ЄС, в країні із приблизним доходом на душу населення $15 933[2] (69) в 2 рази вищим як у нас 7600 US$ (133), яка не перебуває в збройному конфлікті з сусідніми країнами. Ви видно не тільки бухоблік погано знаєте, а й (політичну)географію, або маніпулюєта даними. ![]() На подібні випади . я не хвастаючись відповідаю 1 За 2013 рік моя декларація - 965 000 грн , тобто мені 35 000 грн не вистарчило щоб назвати себе мільонером 2 Щоб Ви могли зрозуміти звідки беруться такі суми , то просто прикиньте 200 доларів прибутку на 1 м2 = 1700 грн 1000 000 / 1700 грн = 600 м2 - продав Тобто Ви можете як хочеш відзиватись про мої знання і професію , але цифри річ вперта і поки Ви не досягнете подібних результатів - можете й далі хизуватись своєю високоосвіченістю , але народ на цей випадок склав приказку Чого бідний - бо дурний , чого дурний - бо бідний.
|
|