Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Webracer, підтверджую стосовно гривні... скільки замовив, стільки виплатили, правда дрібними купюрами, але подзвонив нач відділення, що без проблем поміняють на грубші в іншому відділенні. стосовно російського банку..., то в Україні працюють лише українські банки. Капітал російський, але не державний.
Rupert написав:Добрый день, пришла по почте Голд карта. Подскажите, на этой карте установлен кредитный лимит, или он устанавливается индивидуально? И есть ли грейс?
pavyak написав:Третиий день добиваюсь от банка доказательств публичности акции. Представитель банка на форуме вопрос игнорирует. Вот такой ответ я получил на запрос по эмейлу. "Благодарим за Ваше обращение. Уведомляем, что участниками акции «Приведи друга» становятся Клиенты Банка, которые получили письмо со специальным предложением. Детальные условия акции изложены в данном уведомлении." Пусть каждый выводы делает сам.
Уважаемый pavyak! Благодарим Вас за обращение. Вклады, оформленные в рамках акции, попадают под гарантии Фонда гарантирования вкладов физических лиц. Условия акции "Приведи друга" являются публичными.
Support BRS Як ви чудово заливаєте про дотримання постанов НБУ... скажіть тоді чому ви в свій час встановили затримку у 12 днів (по НБУ 2 дня)при достроковому розірванні договору депо?(В мене доречі тоді зірвався через вас договір з людиною.) чому на ваших договорах мінімум інформації і усе потрібно вичитувати з даних офф сайта, при цьому ви постійно міняєте данні на томуж сайті?
KIM30 написав:Webracer, підтверджую стосовно гривні... скільки замовив, стільки виплатили, правда дрібними купюрами, але подзвонив нач відділення, що без проблем поміняють на грубші в іншому відділенні. стосовно російського банку..., то в Україні працюють лише українські банки. Капітал російський, але не державний.
А мені навпаки видали купюрами по 500 грн. А взагалі, то я ще ніколи не замовляв під себе гривню в цьому банку, може мені й щастило, але завжди видавали, що просив і часто суми були не маленькі.
Оказывается у карты БВК ВИЗА Голд есть лимиты на пополнение. Которые нигде не прописаны. И о которых в отделениях первый раз слышат. Вчера пополнял карту по номеру через терминал (оьа банкомата не работали). 14000 - 28 купюр по 500 грн. Вылезла квитанция- вы внесли 14000 но деньги не могут быть зачислены по техн. причинам. Экономист перезванивает ей говорят что есть по карте лимит на пополнение а все что свыше просто не зачисляется на счет. Мне на гор. линии сказали что деньги могут зачислиться в течение трех дней. Вопросы 1. Почему лимиты нигде не прописаны 2. Почему в течение трех дней если на терминале написано что если пополнение до 16:00 -зачисление на счет в этот день. Макс. сумма не указана. Запорожье пр Ленина 192