Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-VICTOR- написав:..так " писатели- засланные козачки "..хорош Дельту тут обвинять во всех сметрных грехах и наводить тень на плетень . Вот интересно получается , набежали пользователи с регистрацией всего -ничего и говорят что у Дельты проблемы - та недождетесь ! Банк без проблем выдает любые суммы в гривне через кассу , по валюте - ограничение у всех банках и это головная боль. Банк не ограничивал пользование кредитными картами - это важный показатель работы .. Работаю с Банком с 2008 года..были времена так же сложные - все обязательства выполнялись.... и сейчас уверен банк пройдет трудности в которые попал не только банк но и все мы и наше государство .
Підтверджую. Банк навіть перевершив мої очікування, враховуючи цей складний час. Справді орієнтований на клієнта. Тому ниття про невиконання договірних обов'язків у практично воєнний час, коли зобов'язання порушені на рівні провідних світових держав, виглядає щонайменше недоречним. Добробуту і процвітання Дельті та її адекватним клієнтам!
Щиро вдячні Вам за теплий відгук стосовно роботи Дельта Банку! Дякуємо, що залишаєтесь з нами!
090981m написав:Банк навіть перевершив мої очікування, враховуючи цей складний час. Справді орієнтований на клієнта.
Маєте у банку валюту на депозиті\поточному рахунку? Намагалися знімати?
090981m написав:ниття про невиконання договірних обов'язків у практично воєнний час, коли зобов'язання порушені на рівні провідних світових держав, виглядає щонайменше недоречним
Шановний, ви в правовій державі, яка прагне до ЄС живете, чи де? Давайте всі, киваючи на воєнний час, почнемо чхати на свої зобов"язання і робити, що заманеться. Куди цей шлях веде?
Так, знімав, коли потрібно було.
Шановна, при такій ситуації в державі дивно, що банківська система ще стоїть. А Дельта Банк реально робить те, що може. Судячи з усього, може він багато, за що його й хвалю.
А при чому тут ми з вами? Невже до нас кинулися сусіди, контрагенти з вимогою погасити борги? При цьому нові гроші мало хто несе. Банк же не може вимагати в позичальників достроково погасити кредит (мабуть, відкрию багатьом дописувачам таємницю, але проценти по депозитах, ощадних картках і т.д. виплачуються за рахунок виданих кредитів)
Так і я знімала раніше, коли було потрібно, а останній місяць не можу навіть частину від обмеженої НБУ суми зняти. Останній тиждень взагалі напряг, майже нічого . А банк продовжує переконувати, що ліквідність в порядку, відповідальні підрозділи працюють. І я знаю, що не все так погано в банку Тоді нехай видає мені те, що має видавати згідно договору та чинного законодавства, і питання закрите. А відмазка про складні часи завжди буде актуальна для тих, хто не хоче чесно працювати
Доречі, питання до ДО. Скажіть, будь ласка, якщо банк не може чи не хоче виконувати свої зобов"язання і видавати мені мої кошти в іноземній валюті з мого поточного рахунку, чи можу я розраховувати на зменшення в індивідуальному порядку комісії на SWIFT-переказ цих коштів у другий банк? Дякую.
Вчера вечером написал, что отказали выдать в Киеве дол. с ОК, так сегодня мне с самого утра перезвонили и пригласили в отделение забрать сумму в пределах лимита, что я уже и сделал. Спасибо ДО за быстрое реагирование. Непонятным остался вопрос когда можно в следующий раз прийти и снять в отделении деньги. Записаться на снятие на понедельник в отделении отказались, сказали ждать звонка.
venera написав:Доречі, питання до ДО. Скажіть, будь ласка, якщо банк не може чи не хоче виконувати свої зобов"язання і видавати мені мої кошти в іноземній валюті з мого поточного рахунку, чи можу я розраховувати на зменшення в індивідуальному порядку комісії на SWIFT-переказ цих коштів у другий банк? Дякую.
Ваше звернення знаходиться в роботі у відповідальному підрозділі Банку. Також повідомляємо, що з Тарифами на розрахунково-касове обслуговування можна ознайомитись на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/personal/tarifi_pko/
AL_13_84 написав:Вчера вечером написал, что отказали выдать в Киеве дол. с ОК, так сегодня мне с самого утра перезвонили и пригласили в отделение забрать сумму в пределах лимита, что я уже и сделал. Спасибо ДО за быстрое реагирование. Непонятным остался вопрос когда можно в следующий раз прийти и снять в отделении деньги. Записаться на снятие на понедельник в отделении отказались, сказали ждать звонка.
Благодарим Вас за сотрудничество! Всегда рады помочь!
venera написав:Доречі, питання до ДО. Скажіть, будь ласка, якщо банк не може чи не хоче виконувати свої зобов"язання і видавати мені мої кошти в іноземній валюті з мого поточного рахунку, чи можу я розраховувати на зменшення в індивідуальному порядку комісії на SWIFT-переказ цих коштів у другий банк? Дякую.
Ваше звернення знаходиться в роботі у відповідальному підрозділі Банку. Також повідомляємо, що з Тарифами на розрахунково-касове обслуговування можна ознайомитись на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/personal/tarifi_pko/
Дякую, з тарифами я ознайомлена. Проте відповіді на своє запитання я не отримала...