|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 27 кві, 2014 13:37
budivelnik написав:Ви впевнені що стоять роками не продані ? А навіщо тоді ще 5 млн м2 з 2009 і по сьогодні в Києві набудували ? Напевно для того щоб на 5 млн м2 більше стояло не проданих.
А вы это не меня спрашиваёте , а тех кто будуэ Это современная эконорастика такая , надо толпу занять делом . а продастся , отобьется проект или нет , это уже второстепенный вопрос  От сюда и количество недостроенных объектов А вообще очі откройте и посмотрите вокруг ."Не читайте советских газет" (укр статистику).
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2014 13:47
budivelnik хорошо и сколько денег вы захотите за 3 метра , которые в день положите? столько же сколько берет обычный за день? 
-
Nickmess
-
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 136 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2014 13:48
Первый я уже насмотрелся... жена три бригады выгоняла.... а работу того плиточника я видел. реально классно. но мне особого смысла в такой дорогой работе нет не на столько все эксклюзивно
-
Nickmess
-
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 136 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2014 14:00
obval написав: budivelnik написав:Ви впевнені що стоять роками не продані ? А навіщо тоді ще 5 млн м2 з 2009 і по сьогодні в Києві набудували ? Напевно для того щоб на 5 млн м2 більше стояло не проданих.
А вы это не меня спрашиваёте , а тех кто будуэ Это современная эконорастика такая , надо толпу занять делом . а продастся , отобьется проект или нет , это уже второстепенный вопрос  От сюда и количество недостроенных объектов А вообще очі откройте и посмотрите вокруг ."Не читайте советских газет" (укр статистику).
1Я можу й не дивитись на українську статистику - в мене достатньо й своєї 2 Стандартна відповідь для тих хто фантазує про будівництво на склад Навіть якщо припустити що собівартість будівництва па300 , то для будівництва 5 млн м2 па 300 - потрібно було звідкись взяти 1,5 млрд доларів. Тому тільки 100% невіглас на фінансовому форумі припустить що хтось на 5 років вклав 1,5 млрд доларів з перспективою їх навіть не забрати в майбутньому і все це робилось для того щоб створити понти що все будується.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 27 кві, 2014 14:03
Nickmess написав:budivelnik хорошо и сколько денег вы захотите за 3 метра , которые в день положите? столько же сколько берет обычный за день? 
1 А скільки покладе звичайний плиточник за день ? 3-5-10 м2 по 4 долара/м2 2 Дорогий- це той що раніше брав по 10-12 доларів/м2 Всі інші ціни - як на мене понти , друге питання Якщо плитка по 150-300 євро м2, то можна й по 100 доларів/м2 взяти, але при цьому якість викладання все одно не буде відрізнятись від якості викладаючого за 10-12 доларів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 27 кві, 2014 14:14
Nickmess написав:flyman в ирпень 80-90 грн поездка. то есть 160- 180 в день. если больне нет дел... на тему общественного транспорта. так летом поездка в маршрутке не сильно приятна в час пик... или вы фрилансер?) харе врать. не нравитяс левый берег возьмите на Донца в парке. там вроде 11 тыс метр. но у вас же машины нет так что и расходов не много))) и ходите на здоровье..гы..кстати нормальных ресторанов много знаете в Ирпене? и как там цены? )))) В АТБ яблоки на 2 грн дороже чем в Киеве..детский магазин процентво на 30 дороже. все ездят в Киев скупаться...если не хотят базарное. вот и считаем 160 грн на 24 дня без непредвиденных разъездов - 4000 грн. один раз туда обратно..
розумієш, в чому прикол, в маршрутки в Ірпінь гірше, чим скажем в Українку, по одній простій приичині, в останню нема стоячих місць, тільки на останні маршрутки, що після 22:00. Я намагався їздити на роботу електричкою, або метро+електричка. Відповідно шукаю аренду так, щоб їздити було зручно до роботи. Якщо я буду знати, що в мене буде стабільна робота на 10 років, так щоб не змінювати місце проживання, то купуватиму житло для себе. Якщо дохід аренди буде більше деподоходу, буде брати для здачі в оренду. Не фрілансер. Хоча є пропозиції на $2500 і більше місяць, то я краще зніму собі квартиру/офіс в Тернополі. Але поки що не хочу фрілансити, хочу ходити в офіс і бачити живих людей. Ще, нема змісту брати житло, поки невідомо у якій країні буду жити, так я на даний момент більше вакансій і співбесід в Європу, чим у неньці. Поки не підніметься машинобудування та електроніка в Україні,мені тут особливо нема чого ловити. Прохання, не розказуй мені про Київ, Ірпінь і як , куда і чим їздити і які ціни і ресторани. У "нормальних" ресторанах буваю під час відряджень за кордон, українські не цікавлять. == все ездят в Киев скупаться.== безплатним автобусом а Ашан -) == Ще раз напишу для тих хто в танку, знімав у Києві, майже у всіх частинах міста. Після того, як пожив у зхнайомого в Українці, а потім знімав в Ірпені, Київ став не цікавий з багатьох причин. 1) транспортна теорема показує, якщо не знімаєш в пішій відстані від роботи, вона не діє 2) Київські квартири для здачі в оренду по ціна/якісь оренди програють значно 3) не подобається Київський стиль життя і атмосфера міста 4) так як родився і ріс в обл.центрі, то ритм малого містечка аля Ірпінь із можливістю швидкого і зручного доїзду в столицю мені більш підходить чим сам Київ 5) у пригороді, зокрема Ірпені набагато більше варіантів із новобудовами, відомий контрингент забудовників і їх репутація, причому основні будови малоповерхівки, які за рік-другий виростають від рівня котлована до останнього поверху. В Києві гірше. і т.д. і т.п. Так що я не розумію, чим може бути краще більшість районів Києва за Ірпінь.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 27 кві, 2014 14:18
Frant написав: flyman написав:Як на мене - Ворзель крайня точка КРЖН
Повна маячня. Ще один неадекват. Ворзель,як і Ірпінь, не має жодного відношення до КРЖН, а є його дешевшою альтернативою по ціні на житло і дорожчою на проїзд. Господи, сколько всюду маргиналов, не способных самостоятельно понять элементарные вещи... Nickmess написав:В АТБ яблоки на 2 грн дороже чем в Киеве..детский магазин процентво на 30 дороже. все ездят в Киев скупаться...если не хотят базарное. вот и считаем 160 грн на 24 дня без непредвиденных разъездов - 4000 грн. один раз туда обратно..
Нехай їздять... Бензин вже по 15 грн за літр. Коли буде по 25 грн - тоді порозумнішають. Або ж на підводи з кіньми пересядуть????  flyman написав:Якщо Ірпінь село, то Лівий берег - ваапщє дальні іпеня.
Чергова маячня і повне незнання предмету. Хлопче, ти з якого села пишеш нам? На Лівому березі є метро. Навіть від станції Лісова до станції Хрещатик їхати 17-20 хвилин. В будь яку пору року з 5.30 годин ранку і до 12 ночі. 
Не розказуй про зручності метро Лівого берега. Я деякий час їздив із гурт. НаУКМА на Трої у ВР на стажування, так що в Дарниці або Лівобережній тре було брати вагон метро штурмом. Єдиний період, коли в Києві більш-менш комфортно із транспортом, це літо, коли пасажиропотік зменшується.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 27 кві, 2014 14:24
flyman написав:Так що я не розумію, чим може бути краще більшість районів Києва за Ірпінь.
в києві є багато гарних районів, краще ірпеня. але вдвічі-втричі дорожче
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2014 14:28
flyman написав: Frant написав: flyman написав:Як на мене - Ворзель крайня точка КРЖН
Повна маячня. Ще один неадекват. Ворзель,як і Ірпінь, не має жодного відношення до КРЖН, а є його дешевшою альтернативою по ціні на житло і дорожчою на проїзд. Господи, сколько всюду маргиналов, не способных самостоятельно понять элементарные вещи... Nickmess написав:В АТБ яблоки на 2 грн дороже чем в Киеве..детский магазин процентво на 30 дороже. все ездят в Киев скупаться...если не хотят базарное. вот и считаем 160 грн на 24 дня без непредвиденных разъездов - 4000 грн. один раз туда обратно..
Нехай їздять... Бензин вже по 15 грн за літр. Коли буде по 25 грн - тоді порозумнішають. Або ж на підводи з кіньми пересядуть????  flyman написав:Якщо Ірпінь село, то Лівий берег - ваапщє дальні іпеня.
Чергова маячня і повне незнання предмету. Хлопче, ти з якого села пишеш нам? На Лівому березі є метро. Навіть від станції Лісова до станції Хрещатик їхати 17-20 хвилин. В будь яку пору року з 5.30 годин ранку і до 12 ночі. 
Не розказуй про зручності метро Лівого берега. Я деякий час їздив із гурт. НаУКМА на Трої у ВР на стажування, так що в Дарниці або Лівобережній тре було брати вагон метро штурмом. Єдиний період, коли в Києві більш-менш комфортно із транспортом, це літо, коли пасажиропотік зменшується.
flyman, я так понимаю что-"в Дарниці або Лівобережній тре було брати вагон метро штурмом." - это было лет десять назад? И небось в самый час пик:где-то с 7.45-8.30?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2014 14:37
roman tr. написав: flyman написав:Так що я не розумію, чим може бути краще більшість районів Києва за Ірпінь.
в києві є багато гарних районів, краще ірпеня. але вдвічі-втричі дорожче
вони то є, хто би сперечався, але на разі, для мене вкладатись в нерухомість, нема змісту(калькулятор показує). Для Ірпеня співвідношення жепо/оренда у 2013 підійшло до критичної позначки, коли $депо були менше 10%. Але зараз ситуація кардинально інша. Приват, А-Банк -11,5% , Дельта- 11,5% ФІ- 12,75%, VAB - 12.5%, ФІДО - 13%. А нерухомість в найближчі 2 роки ще більше просяде, так як є лаг у реакції ринку. Тому мої плани відкладаються на цей час. Як варінт, пробувати "виловлювати" щось цікаве. От у 2014 за 1 місяць, після експозиції в півроку і зниження хотілки на 3куе продалась у Ворзелі 1/2 будинку на 2 кімнати за 25куе. От моніторю потихеньку далі цей регіон, може ще що буде накльовуватися.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1