Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 845846847848849 ... 2916>
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 13:37

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Ви впевнені що стоять роками не продані ?
А навіщо тоді ще 5 млн м2 з 2009 і по сьогодні в Києві набудували ?
Напевно для того щоб на 5 млн м2 більше стояло не проданих.

А вы это не меня спрашиваёте , а тех кто будуэ :D
Это современная эконорастика такая , надо толпу занять делом .
а продастся , отобьется проект или нет , это уже второстепенный
вопрос :mrgreen: От сюда и количество недостроенных объектов :wink:

А вообще очі откройте и посмотрите вокруг .
"Не читайте советских газет" (укр статистику).
obval

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 13:47

budivelnik хорошо и сколько денег вы захотите за 3 метра , которые в день положите? столько же сколько берет обычный за день? :D
Nickmess

Подякував: 74 раз.
Подякували: 136 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 13:48

Первый я уже насмотрелся... жена три бригады выгоняла.... а работу того плиточника я видел. реально классно. но мне особого смысла в такой дорогой работе нет не на столько все эксклюзивно
Nickmess

Подякував: 74 раз.
Подякували: 136 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:00

obval написав:
  budivelnik написав:Ви впевнені що стоять роками не продані ?
А навіщо тоді ще 5 млн м2 з 2009 і по сьогодні в Києві набудували ?
Напевно для того щоб на 5 млн м2 більше стояло не проданих.
А вы это не меня спрашиваёте , а тех кто будуэ :D
Это современная эконорастика такая , надо толпу занять делом .
а продастся , отобьется проект или нет , это уже второстепенный
вопрос :mrgreen: От сюда и количество недостроенных объектов :wink:
А вообще очі откройте и посмотрите вокруг .
"Не читайте советских газет" (укр статистику).
1Я можу й не дивитись на українську статистику - в мене достатньо й своєї
2 Стандартна відповідь для тих хто фантазує про будівництво на склад
Навіть якщо припустити що собівартість будівництва па300 , то для будівництва 5 млн м2 па 300 - потрібно було звідкись взяти 1,5 млрд доларів.
Тому тільки 100% невіглас на фінансовому форумі припустить що хтось на 5 років вклав 1,5 млрд доларів з перспективою їх навіть не забрати в майбутньому і все це робилось для того щоб створити понти що все будується.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:03

Nickmess написав:budivelnik хорошо и сколько денег вы захотите за 3 метра , которые в день положите? столько же сколько берет обычный за день? :D
1 А скільки покладе звичайний плиточник за день ? 3-5-10 м2 по 4 долара/м2
2 Дорогий- це той що раніше брав по 10-12 доларів/м2
Всі інші ціни - як на мене понти , друге питання
Якщо плитка по 150-300 євро м2, то можна й по 100 доларів/м2 взяти, але при цьому якість викладання все одно не буде відрізнятись від якості викладаючого за 10-12 доларів.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:14

Nickmess написав:flyman в ирпень 80-90 грн поездка. то есть 160- 180 в день. если больне нет дел... на тему общественного транспорта. так летом поездка в маршрутке не сильно приятна в час пик... или вы фрилансер?) харе врать. не нравитяс левый берег возьмите на Донца в парке. там вроде 11 тыс метр. но у вас же машины нет так что и расходов не много))) и ходите на здоровье..гы..кстати нормальных ресторанов много знаете в Ирпене? и как там цены? )))) В АТБ яблоки на 2 грн дороже чем в Киеве..детский магазин процентво на 30 дороже. все ездят в Киев скупаться...если не хотят базарное. вот и считаем 160 грн на 24 дня без непредвиденных разъездов - 4000 грн. один раз туда обратно..

розумієш, в чому прикол, в маршрутки в Ірпінь гірше, чим скажем в Українку, по одній простій приичині, в останню нема стоячих місць, тільки на останні маршрутки, що після 22:00. Я намагався їздити на роботу електричкою, або метро+електричка.
Відповідно шукаю аренду так, щоб їздити було зручно до роботи.
Якщо я буду знати, що в мене буде стабільна робота на 10 років, так щоб не змінювати місце проживання, то купуватиму житло для себе.
Якщо дохід аренди буде більше деподоходу, буде брати для здачі в оренду.
Не фрілансер. Хоча є пропозиції на $2500 і більше місяць, то я краще зніму собі квартиру/офіс в Тернополі. Але поки що не хочу фрілансити, хочу ходити в офіс і бачити живих людей.
Ще, нема змісту брати житло, поки невідомо у якій країні буду жити, так я на даний момент більше вакансій і співбесід в Європу, чим у неньці.
Поки не підніметься машинобудування та електроніка в Україні,мені тут особливо нема чого ловити.
Прохання, не розказуй мені про Київ, Ірпінь і як , куда і чим їздити і які ціни і ресторани. У "нормальних" ресторанах буваю під час відряджень за кордон, українські не цікавлять.
==все ездят в Киев скупаться.==
безплатним автобусом а Ашан -)
==
Ще раз напишу для тих хто в танку, знімав у Києві, майже у всіх частинах міста.
Після того, як пожив у зхнайомого в Українці, а потім знімав в Ірпені, Київ став не цікавий з багатьох причин.
1) транспортна теорема показує, якщо не знімаєш в пішій відстані від роботи, вона не діє
2) Київські квартири для здачі в оренду по ціна/якісь оренди програють значно
3) не подобається Київський стиль життя і атмосфера міста
4) так як родився і ріс в обл.центрі, то ритм малого містечка аля Ірпінь із можливістю швидкого і зручного доїзду в столицю мені більш підходить чим сам Київ
5) у пригороді, зокрема Ірпені набагато більше варіантів із новобудовами, відомий контрингент забудовників і їх репутація, причому основні будови малоповерхівки, які за рік-другий виростають від рівня котлована до останнього поверху. В Києві гірше.
і т.д. і т.п.
Так що я не розумію, чим може бути краще більшість районів Києва за Ірпінь.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:18

Frant написав:
  flyman написав:Як на мене - Ворзель крайня точка КРЖН

Повна маячня.
Ще один неадекват.
Ворзель,як і Ірпінь, не має жодного відношення до КРЖН, а є його дешевшою альтернативою по ціні на житло і дорожчою на проїзд.

Господи, сколько всюду маргиналов, не способных самостоятельно понять элементарные вещи...

Nickmess написав:В АТБ яблоки на 2 грн дороже чем в Киеве..детский магазин процентво на 30 дороже. все ездят в Киев скупаться...если не хотят базарное. вот и считаем 160 грн на 24 дня без непредвиденных разъездов - 4000 грн. один раз туда обратно..
Нехай їздять... Бензин вже по 15 грн за літр. Коли буде по 25 грн - тоді порозумнішають. :cry:
Або ж на підводи з кіньми пересядуть???? :mrgreen:

flyman написав:Якщо Ірпінь село, то Лівий берег - ваапщє дальні іпеня.
Чергова маячня і повне незнання предмету. Хлопче, ти з якого села пишеш нам?
На Лівому березі є метро. Навіть від станції Лісова до станції Хрещатик їхати 17-20 хвилин. В будь яку пору року з 5.30 годин ранку і до 12 ночі.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не розказуй про зручності метро Лівого берега.
Я деякий час їздив із гурт. НаУКМА на Трої у ВР на стажування, так що в Дарниці або Лівобережній тре було брати вагон метро штурмом. Єдиний період, коли в Києві більш-менш комфортно із транспортом, це літо, коли пасажиропотік зменшується.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:24

flyman написав:Так що я не розумію, чим може бути краще більшість районів Києва за Ірпінь.

в києві є багато гарних районів, краще ірпеня. але вдвічі-втричі дорожче
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:28

flyman написав:
  Frant написав:
  flyman написав:Як на мене - Ворзель крайня точка КРЖН

Повна маячня.
Ще один неадекват.
Ворзель,як і Ірпінь, не має жодного відношення до КРЖН, а є його дешевшою альтернативою по ціні на житло і дорожчою на проїзд.

Господи, сколько всюду маргиналов, не способных самостоятельно понять элементарные вещи...

Nickmess написав:В АТБ яблоки на 2 грн дороже чем в Киеве..детский магазин процентво на 30 дороже. все ездят в Киев скупаться...если не хотят базарное. вот и считаем 160 грн на 24 дня без непредвиденных разъездов - 4000 грн. один раз туда обратно..
Нехай їздять... Бензин вже по 15 грн за літр. Коли буде по 25 грн - тоді порозумнішають. :cry:
Або ж на підводи з кіньми пересядуть???? :mrgreen:

flyman написав:Якщо Ірпінь село, то Лівий берег - ваапщє дальні іпеня.
Чергова маячня і повне незнання предмету. Хлопче, ти з якого села пишеш нам?
На Лівому березі є метро. Навіть від станції Лісова до станції Хрещатик їхати 17-20 хвилин. В будь яку пору року з 5.30 годин ранку і до 12 ночі.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не розказуй про зручності метро Лівого берега.
Я деякий час їздив із гурт. НаУКМА на Трої у ВР на стажування, так що в Дарниці або Лівобережній тре було брати вагон метро штурмом. Єдиний період, коли в Києві більш-менш комфортно із транспортом, це літо, коли пасажиропотік зменшується.

flyman, я так понимаю что-"в Дарниці або Лівобережній тре було брати вагон метро штурмом." - это было лет десять назад? И небось в самый час пик:где-то с 7.45-8.30?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:37

roman tr. написав:
  flyman написав:Так що я не розумію, чим може бути краще більшість районів Києва за Ірпінь.

в києві є багато гарних районів, краще ірпеня. але вдвічі-втричі дорожче

вони то є, хто би сперечався, але на разі, для мене вкладатись в нерухомість, нема змісту(калькулятор показує).
Для Ірпеня співвідношення жепо/оренда у 2013 підійшло до критичної позначки, коли $депо були менше 10%. Але зараз ситуація кардинально інша. Приват, А-Банк -11,5% , Дельта- 11,5% ФІ- 12,75%, VAB - 12.5%, ФІДО - 13%. А нерухомість в найближчі 2 роки ще більше просяде, так як є лаг у реакції ринку. Тому мої плани відкладаються на цей час.
Як варінт, пробувати "виловлювати" щось цікаве. От у 2014 за 1 місяць, після експозиції в півроку і зниження хотілки на 3куе продалась у Ворзелі 1/2 будинку на 2 кімнати за 25куе. От моніторю потихеньку далі цей регіон, може ще що буде накльовуватися.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 845846847848849 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему