flyman написав:Frant в Києві ще донедавна була середня з/пл $500 грн, по Україні ще менша. Не переживайте, це в недорозвинутих країнах ростуть мегаполіси типу Мехіко, Делі, і т.п. Щоб всі їхали в столицю інші мотиви, а не ціна м2. В Європі, за деякими винятками - в основому містечка.
Ми не в Європі. І не факт, що там будемо - Тимошенко, Аваков і Турчинов швидко (за платною домовленістю) здають українську територію Путіну. А Росія - це та ж сама Мексика чи Зімбабве. Тільки - з атомною зброєю.
Frant написав:Мова йшла про менші цифри. Проте для пересічного українця й вони чималі. Інакше вся Україна вже жила б в Києві.
Чому ви переконані, що Київ це верх мрій? Місто загазоване, 16ти поверхова коробка на коробці. Ну і бізнес чи робота не для кожного знайдеться.
Взагалі-то мені для життя більше Прага подобається. Знаєте - подалі від нашого дикого агресивного касапського сусіда. Прага - тепле місто, місто-працівник. Як і Київ. Проте в мене і в моєї дружини живі батьки, які живуть в Україні. Син учиться у Києві. Друзі і знайомі тут. В Києві я прожив 30 років - приїхав сюди після школи з сотнею радянських карбованців у кишені.....
Frant написав:Взагалі-то мені для життя більше Прага подобається. Знаєте - подалі від нашого дикого агресивного касапського сусіда. Прага - тепле місто, місто-працівник. Як і Київ. Проте в мене і в моєї дружини живі батьки, які живуть в Україні. Син учиться у Києві. Друзі і знайомі тут. В Києві я прожив 30 років - приїхав сюди після школи з сотнею радянських карбованців у кишені.....
Так що про Прагу я можу лише фантазувати))))
Поки батьки ще здорові, а діти не мають внуків - і якщо можете там знайти роботу - спробуйте поїхати. За рік до вас батьки з задоволенням навідаються. Діти трішки самостійніші стануть. Життя одне.
zahar_ написав:что у человека уровня Стельмаха не было источников с надёжным инсайдом по которым он и сделал вывод, что у застройщиков цены накручены минимум в 2 раза.
Вже 5 років пройшло після цього вислову 4 роки як Стельмах пенсіонер А ціни в 2 рази так і не впали То може самі припустите , що на обєктах на яких повний цикл тягнеться більше 2-3 років собівартість і ціна продажу може відрізнятись в 2 рази і це не тільки нормально , а й необхідно при інфляції в 15-20% в рік.
Очередной "шедевр" от budivelnik ,который чтобы выгородить хапуг у "корыта" первички КРЖН рассказывает про очередные небылицы?
Как можно говорить об "інфляції в 15-20% в рік." в 2010-2013 годах в Киеве?