|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 28 кві, 2014 22:21
zahar_ написав:А где это 1к "воздух" на Позняках 41 тыс. долл - у Пети Шилюка в ЖК Поэтичный?
Я давал ссылку выше ЖИБ Позняки-3 мкрн. діл. 19, буд. №5 (поруч з будинком на вул. Урлівській, 23-В) монолітно-каркасний, 26 поверхів 45,81/18,28/10,96 467 262 грн. ІІ квартал 2016 р.
-
olgerd
-
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 986 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2014 22:26
а budivelnik в ПА300 уверовал ??? Faceless , а что рука не подымается в голосовалке , падение больше 3% написать , скажем 50% ??? Руки трясутся ?  Уже ж девал больше 3% имеем . А ???
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2014 23:06
Faceless написав: flyman написав:Люди роками живуть на середньо-ринкову.
На середньоринкову живуть ті, хто живе у спадщині/з батьками, або катається с власного житла у селі в місто. Віртуальні мільйонери тут ні до чого, але картина 40-річного дядьки, що позиціонує себе як досить високооплачуваного фахівця (рівня 2500 баксів на міс), до того ж ніби то має непогані заощадження, але живе на 3000-4000 грн по зйомних кутках (навіть не окремій квартирі) і катається одним з найнеприємніших варіантів громадського транспорту - електрички та заміські маршрутки. В принципі, такий типаж може бути й насправді, але це рідкісний випадок якогось скнари, що незрозуміло для кого й для чого живе заради депозиту.
Якраз київські маршрутки - найгірший вид транспорту. Ірпіньскі правда набагато гірше за ті що їдуть в Українку (ще раз повторю, там беруть стоячих на останніх маршрутах, або хтоїде кілька зупинок, напр. до Кончи-Заспи). Електрички, якщо сідаєш у Бучанську(Ірпінську), то вона напівпуста, а якщо в Коростеньску, то тре запихатися у тамбур. Міські електрички, якими користуюсь, їздять напівпорожні. Ну і ще раз, для тих хто або погано читає, або має слабу пам"ять, я маю можливість їздити не в години пік, на 8:00 або 9:00, а "повинен появитися в офісі, напр. до 10:30 і відпрацювати 8 робочих годин". Так що не тре розказувати жахи, які переслідують мене в транспорті. А те що заощадження ідуть на депо, а не на КРЖН, то ригелтори можуть казитися далі, висуваючи гіпотези про мої звички і соціальний статус.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 кві, 2014 23:23
Faceless написав:Картина цікава. "Є пропозиції по $2500", але знімаємо кімнату у передмісті, катаємося електричками/маршрутками і хом'ячимо бакси на депо. Або брехня або форменний мазохізм.
Да тут похоже на клинический случай с раздвоением личности Лень искать цитаты но было озвучено примерно следующее - нет легальных доходов и банк ссуко не дает кредит(хотя прислал смс  ) - предлагают 2500уе/мес но "не хочу" - работаю в офисе за 10-12уе/час - могу снять офис в Тернополе Короче каша полная, давно я такого индивида здесь не видел 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 28 кві, 2014 23:42
flyman написав: Faceless написав: flyman написав:Люди роками живуть на середньо-ринкову.
На середньоринкову живуть ті, хто живе у спадщині/з батьками, або катається с власного житла у селі в місто. Віртуальні мільйонери тут ні до чого, але картина 40-річного дядьки, що позиціонує себе як досить високооплачуваного фахівця (рівня 2500 баксів на міс), до того ж ніби то має непогані заощадження, але живе на 3000-4000 грн по зйомних кутках (навіть не окремій квартирі) і катається одним з найнеприємніших варіантів громадського транспорту - електрички та заміські маршрутки. В принципі, такий типаж може бути й насправді, але це рідкісний випадок якогось скнари, що незрозуміло для кого й для чого живе заради депозиту.
Якраз київські маршрутки - найгірший вид транспорту. Ірпіньскі правда набагато гірше за ті що їдуть в Українку (ще раз повторю, там беруть стоячих на останніх маршрутах, або хтоїде кілька зупинок, напр. до Кончи-Заспи). Електрички, якщо сідаєш у Бучанську(Ірпінську), то вона напівпуста, а якщо в Коростеньску, то тре запихатися у тамбур. Міські електрички, якими користуюсь, їздять напівпорожні. Ну і ще раз, для тих хто або погано читає, або має слабу пам"ять, я маю можливість їздити не в години пік, на 8:00 або 9:00, а "повинен появитися в офісі, напр. до 10:30 і відпрацювати 8 робочих годин". Так що не тре розказувати жахи, які переслідують мене в транспорті. А те що заощадження ідуть на депо, а не на КРЖН, то ригелтори можуть казитися далі, висуваючи гіпотези про мої звички і соціальний статус.
Это классика: "Несколько лет назад я прочел в газетах, что на Волге, на одном из пароходов, умер один нищий, ходивший в отрепье, просивший о милостыню, всем там известный. У него, по смерти его, нашли зашитыми в его рубище до трех тысяч кредитными билетами. На днях я опять читал про одного нищего, из благородных, ходившего по трактирам и протягивавшего там руку. Его арестовали и нашли при нем до пяти тысяч рублей. Отсюда прямо два вывода: первый - упорство в накоплении, даже копеечными суммами, впоследствии дает громадные результаты (время тут ничего не значит), и второй - что самая нехитрая форма наживания, но лишь непрерывная, обеспечена в успехе математически." (Достоевский Ф.М. "Подросток")
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 29 кві, 2014 00:23
1. хороший вид куда - на ТЕЦ или на свалку у пгт Погребы? 2. так что, подешевело или подорожало 1к у "семейного совета" ?  3. или это "семейный совет" выставил на продажу свой АКТИВ? 
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 кві, 2014 00:32
Прохожий написав: Faceless написав:Картина цікава. "Є пропозиції по $2500", але знімаємо кімнату у передмісті, катаємося електричками/маршрутками і хом'ячимо бакси на депо. Або брехня або форменний мазохізм.
Да тут похоже на клинический случай с раздвоением личности Лень искать цитаты но было озвучено примерно следующее - нет легальных доходов и банк ссуко не дает кредит(хотя прислал смс  ) - предлагают 2500уе/мес но "не хочу" - работаю в офисе за 10-12уе/час - могу снять офис в Тернополе Короче каша полная, давно я такого индивида здесь не видел 
для тих хто в танку: - працюю 3-6 місяців в рік на проектах в Києві з рейтом $10-12 год., решту часу знаходжусь із сім"єю в Тернополі - живу на деподохід в Тернополі або в Києві, а те що заробив, поклав на депо, - предлагают 2500уе/мес но "не хочу", це ти передьоргнув, як і на рахунок "офіса", мене цікавить робота в колективі іживе спілкування із людьми, тому поки що на пропозиції "удалёнки" відмовляюся. Що тебе турбує в моєму стилі життя? п.с. А те що в тебе продажі стоять, так іди займися корисною роботою, а не паразитуй на спекуляціях.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 29 кві, 2014 00:51
Мелкий рантье, работающий 3-6 месяцев в году критикует кого-то за паразитический образ жизни. Боже мой, куда катится этот мир?
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 29 кві, 2014 08:10
olgerd написав: zahar_ написав:А где это 1к "воздух" на Позняках 41 тыс. долл - у Пети Шилюка в ЖК Поэтичный?
Я давал ссылку выше ЖИБ Позняки-3 мкрн. діл. 19, буд. №5 (поруч з будинком на вул. Урлівській, 23-В) монолітно-каркасний, 26 поверхів 45,81/18,28/10,96 467 262 грн. ІІ квартал 2016 р.
Однако, там "воздух" на этапе котлована. Так что тут выбор за потенциальным покупателем - или сейчас "синица"(чуть больше чем через месяц планируется заселение) на Троещине за за 1к в новостройке 42 тыс. долл, или за те же деньги "журувель" на Позняках, но только через 2 года. Хотя конечно "пуповики" скажут, что они бы там не купили. А всем извистно если "пуповики" не принимают объект в свой круг, то его НЕЛЬЗЯ принимать во внимание как типичный объект КРЖН по которому можно определять картину на КРЖН. надА картину расматривать только на объектах "пуповиков", пАтАмуШТа они практЫкы  , "а не диванные теоритики"
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 кві, 2014 08:19
zahar_ А можна привести перелік "пупових" та інших об"єктів та афільованих до них осіб (будівельник, під Львовом, скоріше за все у Винниках, Адвокат - ГЛ у Ірпені, твій - Милосласька)
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1