|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 29 кві, 2014 08:20
airmax78 написав:Мелкий рантье, работающий 3-6 месяцев в году критикует кого-то за паразитический образ жизни. Боже мой, куда катится этот мир?
в дрібне буржуа
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 29 кві, 2014 08:26
airmax78 написав:Мелкий рантье, работающий 3-6 месяцев в году критикует кого-то за паразитический образ жизни. Боже мой, куда катится этот мир?
А він не може працювати більше - тому що робота сезонна. Чи вдома потрібні влітку робочі руки (город обробляти, батькам допомагати тощо). Що поробиш - капіталізм, не всі мають гарантовану постійну роботу, як ви, Аєромакс. Інша справа - що такі "дрібні буржуа" - не роблять погоди на КРЖН. Більш того, їх думка - нецікава, бо зводиться до банального "В Києві житло надзвичайно дороге, і скоро буде па пітсот (чи па триста), бо в мене більше немає, а я хочу жити в столиці". Вони співають цю "пісню" вже двадцять років, не розуміючи, що відбулось соціальне розшарування населення. Вони принципово не в темі, що є прошарок людей з більшим рівнем доходів. І ним потрібно кудись інвестувати гроші.  На гілці є сенс читати писанину власників 3-5 квартир в Києві та десятка квартир в провінції. Ті люди щось знають, мають досвід - як купувати, утримувати, здавати і оренду, продавати нерухомість. Можна також читати кількох розумників типу Фейслеса та Аєромакса - вони вміють грамотно викласти свої думки і узагальнити ситуацію. Решта дописувачів - в основному флуд і спам. Особливо відзначається відомий борець з київськими забудовниками і "цицькосмоктачами")))) 
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 кві, 2014 09:34
Шота дохрена дорого! Там есть дешевле варианты для таких коморок.
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
Додано: Вів 29 кві, 2014 09:41
flyman написав: zahar_ написав: flyman написав:мені цікаво, країна в боргах як у вошах, в переддефолтному стані, нац. валюта ледве тримається на ногах без нових позичок, колишні кредитчеги ніяк не скинуть ярмо як іпотечне так і споживче, доходи населення падають, заощадження згорають і тут ще лунають голоси про " нерухомість буіть даражать", питається, за рахунок якого ресурсу?
А на этой ветке финансового форума большинство "дописувачів" скрытые рЫлы. А у этих жульманов преимущественно тактика продаж на БУИТ ДАРАЖАЙ заточена. Вот они и тренируются на форуме про буит-даражай мантрить, чтобы потом у себя в рЫловских конторах редеющий ручеёк клиентов охмурять.
по наглості і манері спілкування дуже схожі на провінційниих ріелторських бариг, які приїхали "покоряти столицю" п.с. Пригадалась розмова в Ірпені з ріелтором. Р: - Я от возьму воздух у "надьожного застройщіка " ПА700, за гот буіит ПА900. Єто больше чем на діпазітє. А патом прадам.
flyman+zahar_= любовь? Захар, Вы так и не ответили на вопрос, а сколько же Вы лично заработали чтобы рассуждать о сотнях тысяч долларов и заработках на депозитах?
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 кві, 2014 09:47
_Mykola_ написав:flyman+zahar_= любовь?  Захар, Вы так и не ответили на вопрос, а сколько же Вы лично заработали чтобы рассуждать о сотнях тысяч долларов и заработках на депозитах?
Cпросили у больного здоровья))) Вы лучше бы поинтересовались, на кой ляд он ведет "борьбу" с киевскими строителями???? 
Востаннє редагувалось Frant в Вів 29 кві, 2014 09:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 кві, 2014 09:48
Frant написав: airmax78 написав:Мелкий рантье, работающий 3-6 месяцев в году критикует кого-то за паразитический образ жизни. Боже мой, куда катится этот мир?
А він не може працювати більше - тому що робота сезонна. Чи вдома потрібні влітку робочі руки (город обробляти, батькам допомагати тощо). Що поробиш - капіталізм, не всі мають гарантовану постійну роботу, як ви, Аєромакс. Інша справа - що такі "дрібні буржуа" - не роблять погоди на КРЖН. Більш того, їх думка - нецікава, бо зводиться до банального "В Києві житло надзвичайно дороге, і скоро буде па пітсот (чи па триста), бо в мене більше немає, а я хочу жити в столиці". Вони співають цю "пісню" вже двадцять років, не розуміючи, що відбулось соціальне розшарування населення. Вони принципово не в темі, що є прошарок людей з більшим рівнем доходів. І ним потрібно кудись інвестувати гроші.  На гілці є сенс читати писанину власників 3-5 квартир в Києві та десятка квартир в провінції. Ті люди щось знають, мають досвід - як купувати, утримувати, здавати і оренду, продавати нерухомість. Можна також читати кількох розумників типу Фейслеса та Аєромакса - вони вміють грамотно викласти свої думки і узагальнити ситуацію. Решта дописувачів - в основному флуд і спам. Особливо відзначається відомий борець з київськими забудовниками і "цицькосмоктачами")))) 
Франт, простите, но вы пишете бред. Да ещё и ПиАрите походу.... Я уже несколько раз спрашивал у "великих гуру РН" конкретную инфу о покупке\продаже квартиры.. И ни один, НИ ОДИН из вас ничего мне ПРАКТИЧЕСКОГО не ответил...из своего БОГАТЕЙШЕГО опыта. Так что, простите, но вы тут все тролли.... А читаю я Вас всех уже давно "чисто поржать". З.Ы. Соврал, вспомнил - по ремонту мне помогли. Сенкс. Но по покупке квартиры ни одного полезного слова, ни по юридическим аспектам, ни по выбору объекта, ни даже собственными чек-листами, столь важными при поиске.... ничем. Тролли 
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
Додано: Вів 29 кві, 2014 09:52
Amat написав: Frant написав: airmax78 написав:Мелкий рантье, работающий 3-6 месяцев в году критикует кого-то за паразитический образ жизни. Боже мой, куда катится этот мир?
Франт, простите, но вы пишете бред. Да ещё и ПиАрите походу.... Я уже несколько раз спрашивал у "великих гуру РН" конкретную инфу о покупке\продаже квартиры.. И ни один, НИ ОДИН из вас ничего мне ПРАКТИЧЕСКОГО не ответил...из своего БОГАТЕЙШЕГО опыта. Так что, простите, но вы тут все тролли.... А читаю я Вас всех уже давно "чисто поржать". З.Ы. Соврал, вспомнил - по ремонту мне помогли. Сенкс. Но по покупке квартиры ни одного полезного слова, ни по юридическим аспектам, ни по выбору объекта, ни даже собственными чек-листами, столь важными при поиске.... ничем. Тролли 
полностью поддерживаю, так как правильно говорите "они спецы" по покупке и продажи, а в личке всякую хрень спрашивают, как зеленая поросль 
Востаннє редагувалось kievlyanka в Вів 29 кві, 2014 09:52, всього редагувалось 1 раз.
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 кві, 2014 09:55
kievlyanka написав: Amat написав:Франт, простите, но вы пишете бред. Да ещё и ПиАрите походу.... Я уже несколько раз спрашивал у "великих гуру РН" конкретную инфу о покупке\продаже квартиры.. И ни один, НИ ОДИН из вас ничего мне ПРАКТИЧЕСКОГО не ответил...из своего БОГАТЕЙШЕГО опыта. Так что, простите, но вы тут все тролли.... А читаю я Вас всех уже давно "чисто поржать". З.Ы. Соврал, вспомнил - по ремонту мне помогли. Сенкс. Но по покупке квартиры ни одного полезного слова, ни по юридическим аспектам, ни по выбору объекта, ни даже собственными чек-листами, столь важными при поиске.... ничем. Тролли 
полностью поддерживаю, так как правильно говорите "они спецы" по покупке и продажи, а в личке всякую хрень спрашивают, как зеленая поросль 
О, и Дульсинея Печерская подтянулась...
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-