Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 10571058105910601061 ... 5791>
Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:06

mike41 написав:2 Faceless, big539, kievlyanka, omak
За вашими дописами, треба позбавити права голосу не лише ветеранів та інвалідів, а й студентів, вчителів, лікарів, науковців, дипломатів, словом, усіх бюджетників.

Да! Учишся в школе, идёшь в ВУЗ и заранее знаешь:
-буду врачём - не буду иметь права голосовать. Зато врачей очень мало и зарплата у них высокая, так как никто не хочет врачём работать.
-буду учиться на учителея - не буду иметь права голоса. зато учителей очень мало (ведь никто не хочет лишиться права голоса) и поэтому у учителей зарплата очень высокая.
-буду предпринимателем, право голоса будет. зато могу в трубу вылететь и никто не поможет, так как работаю сам на себя...
и так далее.
перестал платить налоги? Вышел на пенсию? ОСТАВЬ свой голос тем, кто теперь вместо тебя кормит ораву неработающих.
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:16

Re: Байки про банки і не тільки....

Faceless написав:Переважна більшість пенсіонерів таки не входять до лав "людина з доходами". Не будете сперечатися?
І якщо вас цікавить моє ставлення до права брати участь у виборах, то я за те, щоб це право надавалося громадянам - платникам податків вище певного мінімального порогу.
Це не означає неповаги до старшого покоління, але обирати майбутнє країни та програму того, як будуть витрачатися податки мають ті, хто ці податки забезпечує.

Вчера ходили с другом по шашлычёк, и коньячок навязал нам эту тему...
Мой собеседник так же считал, что "право выбора" некоторые не заслуживают...
Такие мысли приводят к "измам" не исключая "фашизм".

Словом "жаль" - то, что я хотел бы Вам сказать не выразит, использую "шкода":

Шкода, що люди не навчилися розрізняти бізнес і владу (бізнесменів і політиків), попри 24 річний досвід.
Шкода, що не розуміють властивості бізнесу - домовлятися, але ж не требо і не час.
Шкода, що бізнес "соціально безвідповідальний", але ж це бізнес... шкода...
Шкода, що неможна все "просто" залагодити... шкода...
Шкода здобутків України, шкода смерті людей з обох, або з трьох сторін.
Шкода, що оберуть того за кого і не думали, того який говорить за себе в третій особі, але ми цього варті... шкода.

Шкода, що нам весь час щось заважає, а тепер ще й пенсіонери... Це криза! Що ж Ви кажете? Шкода...
Acceptus

Подякував: 61 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:20

mike41 написав:а й студентів, вчителів, лікарів, науковців, дипломатів, словом, усіх бюджетників.

Так, усіх бюджетників. Бо бюджетники у чому зацікавлені? Правильно - у тому, щоб працювати менше, зарплатні і привілеїв мати більше.
Але кожен з них, якщо має певні (інші, ніж бюджет) джерела доходів, з яких платить податки, може мати право голоса. Лікарі - власну практику, або ті, хто працює у комерційних установах (я взагалі вважаю, що таких має рано чи пізно стати більшість).
  mike41 написав:А ви особисто чим можете довести, що наповнюєте бюджет

Податкова має достатньо інформації.
  big539 написав:-буду врачём - не буду иметь права голосовать.

Ну можно работать врачом в частной клинике, и тогда все ок.
  big539 написав:-буду учиться на учителея - не буду иметь права голоса

Опять таки есть возможность работать в небюджетном учреждении, а также всякие репетиторства и проч.
Да, налоги с собственности, и тех же депозитов также учитываются.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:21

Acceptus шкода что вы на финансовом форуме занимаетесь популизмом и демагогией. Это просто глупо.
big539

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:21

big539

Правы на все 100 - 500! Это по поводу врачей и учителей.

А Вы как я понял пишете о финансах онли?
Я не вижу популизма в том что я написал.
Востаннє редагувалось Acceptus в Пон 12 тра, 2014 16:25, всього редагувалось 1 раз.
Acceptus

Подякував: 61 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:24

Faceless не будь занудой. Я имел в виду врача и учителя - бюджетников! И ты это прекрасно понимаешь. :|
А получать профит учитель и варч и сейчас могут по твоей схеме. Я, например. плачу в открытую деньги и врачам (в клинике "Борис" моя семья смотрится) и учителям (к старшему сыну год учительница ходит, я ей плачу деньги за уроки).
big539

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:26

big539 написав:
  mike41 написав:2 Faceless, big539, kievlyanka, omak
За вашими дописами, треба позбавити права голосу не лише ветеранів та інвалідів, а й студентів, вчителів, лікарів, науковців, дипломатів, словом, усіх бюджетників.

Да! Учишся в школе, идёшь в ВУЗ и заранее знаешь:
-буду врачём - не буду иметь права голосовать. Зато врачей очень мало и зарплата у них высокая, так как никто не хочет врачём работать.
-буду учиться на учителея - не буду иметь права голоса. зато учителей очень мало (ведь никто не хочет лишиться права голоса) и поэтому у учителей зарплата очень высокая.
-буду предпринимателем, право голоса будет. зато могу в трубу вылететь и никто не поможет, так как работаю сам на себя...
и так далее.
перестал платить налоги? Вышел на пенсию? ОСТАВЬ свой голос тем, кто теперь вместо тебя кормит ораву неработающих.

8) правильно, у нас должна быть социальная ответственность, а то когда идиотов выбирать, так подкупают неадекватов и проходят выборы выгодные ворам и все честные и трудолюбивые попападют под одинаковый прессинг, дети до 25 еще родители могут кормить и пенсионер свою пайку, вернее пенсию получит, а бизнесу еще нужно заработать себе и еще наполнить бюджет, только воры у власти будут из-за неадекватнов пухнуть, а всем остальным песни петь как нужно еще затянуть пояса, проходили, знаем
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:32

Acceptus написав:що нам весь час щось заважає, а тепер ще й пенсіонери...

Ви невірно зрозуміли весь посил того, що я, мимохідь власне, хтів донести.
Я не визначаю когось, хто "заважає". І не призначаю винними у невдачах та бідах країни пенсіонерів чи ще когось.
Але я виходжу з того, що будь-які права є і причиною, і наслідком певних зобов"язань. В даному разі, податки - зобов"язання, право голосу - це право обирати, як ці податки будуть витрачатися, ким, на які цілі і т п.
Ті, хто сидить на соціалці, не в праві визначати, куди мої, як платника податків, гроші, мають визначатися. Тим паче, зрозуміло, що вони будуть за те, щоб на них самих витрачалося ще більше грошей платників податків, тобто - за популізм.
Мало того, моя пропозиція геть не означає, що всі пенсіонери чи бюджетники не зможуть голосувати. Хтось здає житло, платить податки - будь ласка. Хтось має заощадження на депозитах, теж платить податки - голосуйте. Хтось має свій бізнес, чи працює на пенсії - те саме.
І насамкінець. Дуже б хотілося, щоб використовуючи певну термінологію, люди справді розуміли суть терміну. Не плутайте нацизм з фашизмом.
  big539 написав:Faceless не будь занудой. Я имел в виду врача и учителя - бюджетников! И ты это прекрасно понимаешь.

Я это по сути не для тебя написал, а в ответ на ожидаемые встречные вопросы.
  big539 написав:А получать профит учитель и варч и сейчас могут по твоей схеме.

Ну я собсно о чем. Просто пока таких маловато.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:35

Faceless он не плутает. он просто зарабатывает репутацию хорошего парня. правда целевую аудиторию выбрал неподходящую. :D Тут же в основном хомяки и спекули собираются, он просто будет непонят. 8)
big539

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2014 16:36

Faceless написав:
  big539 написав:А получать профит учитель и варч и сейчас могут по твоей схеме.

Ну я собсно о чем. Просто пока таких маловато.

А их потому и маловато что системы общества тупорылая. Убрать атавизмы совка - и резко сократится число сидящих на бюджете нахлебников.
big539

Профіль

#<1 ... 10571058105910601061 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор