йцукен написав:
budivelnik написав:2 Таким чином бізнес з вкладенням 100 000 - 1 000 000 доларів складається з людей/станків/приміщень/менінгітів.... і ці складові на порядок більші ніж бізнес з вкладеннями в 10 000-20 000
3 По останньому обєкту
рассуждает человек с бизнесом 10-20к, если не меньше месячный оборот.
....
какие-то фантазии и желание видеть желаемое за действительное.
вы инвестировали 360тыс грн в стройку и вуже несколько лет строите свои сараи и пытаетесь их распродать, когда распродадите тогда и посмотрим сколько у вас было дохода в гривне.
то что вы их тут же бежите менять в доллар не делает ваш доход валютным.
По вкладам і оборотам
1 На протязі другої половини 2011 - серпень 2013 - було вкладено
230 000 доларів , що на той момент = приблизно 2 млн грн
Станом на сьогодні продано на 270 000 і на руках є залишок товарної маси на сумму в 60 000 доларів.
2 Сумми вкладались поступово а не всією сумою відразу , внаслідок того що вони приходили від раніше збудованого , таким чином можна сказати що на протязі 24 місяців було заморожено в будівництві приблизно 100 000 - 120 000 доларів
Таким чином
а - можете самі рахувати яка в мене гривнева чи валютна прибутковість
б - не плутайте торгову виручку в магазині ( де оборот грошей 2 рази в місяць) з виручкою від повного циклу виконаних робіт , по тій простій причині що ця виручка складається не тільки з вартості буд-матеріалів чи заробітної плати , а й з вкладень в обладнання/документи
йцукен написав:
budivelnik написав:що я ні на хвилину не передавав керування своїми коштами нікому
а могли передать и найти себе нормальну работу, а не псевдо-бизнесмена
Як бачите
а - фінансовий результат моєї діяльності як мінімум не гірший від результатів деповкладень
б - не плутайте передачу контролю над коштами з моїм варіантом. Хоч я сам і не будую , але якщо я кудись передавав кошти ( у вигляді зарплати чи плати за матеріали) я відразу отримував товарну масу на сумму яка була на 10-100% більшою ( в залежності від робіт) від розміру оплат.