УкрСиббанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 101102103104105 ... 399>
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 15:08

tir написав:Тяжело ... объясняю для тех кто в танке попробую по полочкам :
1) допустим по плану нужно платить 100 долларов тело и 300 доллров проценты (я думаю это понятно всем ), вы же платите не 400 а 420 (якобы переплачивая), вопрос куда девается 20 долларов переплаты ?
Ответ : 20 доллров отнимается от будушей оплаты в тело, то есть в следующем месяце вы заплатите 100-20=80 долларов тело а теперь самое ИНТЕРЕСНОЕ проценты !!! С какой суммы они беруться Х(тело)-100-100=Y или Х2-100-80=Y2, мы с Вами люди умные (были когда не брали кредит))) и понимаем что сумма Y меньше чем сумма Y2 с которой начисляется ПРОЦЕНТЫ ОТ ПОЛЬЗОВАНИЯ КРЕДИТОМ ! Разве это не видно ! Посмотрите внимательно.

Ну и отлично, вы в какой то день погасили на 20 больше, значит что с этого дня вам проценты уже насчитываются на сумму долга которая уменьшилась на 120 вместо 100 и что? 20 долларов сразу уменьшают ваш долг в этот же день и проценты тикают на меньшую сумму... в этом то и всё прелесть стандартной схемы, в отличии от аннуитета, где вы будете пол срока платить проценты за весь срок, а потом начнёте погашать своё тело кредита... Инымы словами до дня Ч (погашения вашего с 120 долларами) вы платите проценты на X, а с дня Ч платите проценты на X минус 120, а не на X минус 100... где X - сумма вашей задолженности... т.е. не платите проценты на эти 20 долларов... в чём проблема? Какие танки и полочки?
RaID

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 22:11

IgoriKG написав:Невже ви не розумієте мене що споживача цікавить страховка для покриття збитків а не виплати кредиту банку. Банк же перестраховує себе і в цьому. Тоді питання до вас- нафіг мені така страховка якщо всі виплати йдуть автоматично банку? Включіть цю суму в вартість кредиту та й все. А я собі окремо тоді оформлю страховий поліс щоб в разі неприємностей отримати гроші на ремонт.
объект залога должен быть застрахован в пользу банка в любом случае, где бы вы ни застраховались, выгодоприобретателем должен быть банк. Таким образом, "виплати йдуть автоматично банку" в любой страховой компании. Но банку не нужны эти деньги, бизнес банка в другом - ему нужно иметь доход от вас в виде %%, и одновременно с тем ликвидный залог, а не груду металлолома, за которую, испытывающая проблемы СК (например, как сейчас) платить не будет.
parenok

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 22:54

объект залога должен быть застрахован в пользу банка в любом случае, где бы вы ни застраховались, выгодоприобретателем должен быть банк. Таким образом, "виплати йдуть автоматично банку" в любой страховой компании.

Шановний , ви абсолютно праві, А тепер я наведу реальний приклад з життя а точніше покажу різницю між СК банка та незалежною СК
У вас автомобіль вартістю 20к$ В ваше авто на якому ви заробляєте гроші які платите банку і на які живете вїзжає друге авто. Як результат вартість ремонту - 5к$
Банківска СК зажене 2,5к$ на погашення кредиту і ви довго будете доказувати що вартість ремонту 5к$. Як результат у вас немає ні авто ні грошей на ремонт, ні засобів до заробляння коштів.
Незалежна СК. Якщо правильно підійти до вибору і вибрати нормальну СК то ви безпосерньо можете виконати у них ремонт авто, і далі заробляти на ньому гроші. А банк буде жить лише на свої проценти бо ви не повертаєте авто і не перестаєте робити по ньому виплати.

То мені де потрібно застрахуватись? - абсолютно правильно. І закон дає мені на це повне право.

а не груду металлолома, за которую, испытывающая проблемы СК (например, как сейчас) платить не будет.

По суті банки не хочуть приймати участь у судових тяганинах. Бо СК зобовязана за це заплатити. А банки не мають ніякого права вказувати де страхувати авто. Головне щоб СК була відповідно зареєстрована і мала дозввіл на надання таких послуг.

Щановні форумчани - я хочу з вашої сторони бачити обєднання нас,як споживачів послуг банківских установ, які надають нам їх зовсім не тої якості як це має бути, щоб разом змінити це відношення в кращу сторону. Нажаль я бачу лише декламації того як це зараз робится.
І що стосується укрсибу то я думаю вже не одна заява лежить в спілці прав споживачів і антимонопольному комітеті. Але зважаючи на те що в нашій країні поки біє пріорітет "бабла" такі банки як укрсиб нагло і пропонують свій "чудовий" сервіс, знаючи що в них поки все проплачено. І саме цікаве що відвідувачі форуму доказують що саме так має бути! Не так панове, зовсім не так!
Але ж часи змінюються, і або ми змінемо цей "европейський" банк або його просто не буде, бо такий він буде нікому не потрібний.
IgoriKG

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 23:05

IgoriKG написав:У вас автомобіль вартістю 20к$ В ваше авто на якому ви заробляєте гроші які платите банку і на які живете вїзжає друге авто. Як результат вартість ремонту - 5к$
Банківска СК зажене 2,5к$ на погашення кредиту і ви довго будете доказувати що вартість ремонту 5к$. Як результат у вас немає ні авто ні грошей на ремонт, ні засобів до заробляння коштів.
Повторюсь. Это не бизнес банка так зарабатывать деньги. Тоже повторюсь, что даже триста раз хорошая, выбранная вами СК, спрашивает у банка, как выгодоприобретателя, что делать со страховым возмещением. Т.е., с таким же успехом банк может "загнать" 5 тыс. на кредит от вашей отличнейшей, выбранной из сотен СК :) Но повторюсь в который раз: это не бизнес-модель банка. Если вы в полной мере выполняете свои обязательства перед банком, оценив возможные риски, банк так же может сказать страховой (предварительно согласовав с заемщиком): "возмещение выплачивайте туда-то и туда (клиент выбирает любую СТО, а не только "прикормленную" страховой)
parenok

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 23:49

Повторюсь. Это не бизнес банка так зарабатывать деньги. Тоже повторюсь, что даже триста раз хорошая, выбранная вами СК, спрашивает у банка, как выгодоприобретателя, что делать со страховым возмещением. Т.е., с таким же успехом банк может "загнать" 5 тыс. на кредит от вашей отличнейшей, выбранной из сотен СК Но повторюсь в который раз: это не бизнес-модель банка. Если вы в полной мере выполняете свои обязательства перед банком, оценив возможные риски, банк так же может сказать страховой (предварительно согласовав с заемщиком): "возмещение выплачивайте туда-то и туда (клиент выбирает любую СТО, а не только "прикормленную" страховой)

Згоден з вами на 200%. А от тільки на практиці все виходить навпаки. Дуже проблемно в банківської СК вибить гроші на ремонт навіть тоді коли ти один з найкращик платників по кредиту. Я думаю на форумі по відгукам що до СК таких прикладів можна знайти дуже багато.
Но повторюсь в который раз: это не бизнес-модель банка.

А тепер поглянте на це з іншої площини. Це не бізнес банку. Так. Але власником банку є вельмишановний пан Попандупало, і власником страхової є цей самий пан. То чи не обєднати ці два бізнеси в один. І щоб не виплачувати 5к$ клієнту може їх краще перегнати на зразу ж у свій банк зі своєї страхової. А то ще клієнт і машине не відремонтує і грошики підматає. От і виходить що "не бізнес банку" дуже повязаний з банківським бізнесом.
IgoriKG

Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2009 00:16

IgoriKG, вы упускаете одну маленькую деталь, ключевую :)
Именно по описанной вами схеме выгодно, чтоб вы страховались в СК, не афилированной с банком, именно в таком случае банк будет вымывать чужие деньги, а не перекладывать их из левого кармана (СК) в правый (банк) - тут нет заработка, согласитесь, когда вы сами же себе платите! И второй момент: зачем банку закрывать ваш кредит всеми правдами и неправдами, если он же вам его и дал, нестыковка, правда, закрыть кредит вместо того, чтоб получать %%? Это если речь идет о платежеспособном, нормальном заемщике. Если же кредит проблемный, то тут и сомнений быть не должно, - возмещение направлять на погашение кредита.
parenok

Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2009 10:52

поясните пожалуйста, чем отличаются счета активные деньги и активные деньги +
на сайте толком ни о каких отличиях не сказано, в пометках к "Активні Гроші+" указано "Клієнт має можливість поповнити свій рахунок через банкомати, що знаходяться в зоні самообслуговування вищенаведених відділень." Получается что "Активні Гроші" нельзя пополнять через cash-in банкомат?
zed85

Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2009 11:08

Re: "Активные деньги"

igor2007 написав:сегодня оформил депо"активные деньги" в $ ,счет указан 2620, а если оформить карточный счет, то сказали в отдепении, за обналичку будут снимать %

Странно, а Вам карточку выдали на этот депозит?
Чтобы не было комиссии за снятие нужно оформлять "Активные деньги+"
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2009 11:36

IgoriKG написав:[дивись, трішки натиснути і все стає на місця. Можливо потрібно і мені зі своїм відділенням в такому напрямку попрацювати, а далі дивись і депозит у них відкрию :D

До речі, дуже правильний шлях. Проблеми з обслуговуванням - скаргу, для початку на їх 8-800, з конкретними координатами відділення, датою, прізвищами "винних". Через певний час поцікавтесь по телефону які результати розслідування. Зараз будь-який банк абсолютно не зацікавлений в негативі від клієнтів. Працівники також - в негативі на них персонально :wink:. Якщо ви дійсно праві - має допомогти.
Не допоможе ,в крайньому випадку, спробуйте письмову скаргу.
_Aleksandr_

Повідомлення Додано: Пон 23 бер, 2009 12:15

IgoriKG написав:
У вас автомобіль вартістю 20к$ В ваше авто на якому ви заробляєте гроші які платите банку і на які живете

:shock: Увага!! За вами стежать! Жуть :shock:
WV

Подякував: 105 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

#<1 ... 101102103104105 ... 399>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей