|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 25 тра, 2014 20:52
Bob zzzzzz Якщо вже так патріотично не користуватись рос банками, то можете глянути на баланс торговий, і що найбільше з Росії купуємо. Повірте там зовсім не банківські послуги. А так це все дитячий популізм.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 25 тра, 2014 20:54
Ukrainian написав:Bob zzzzzz Якщо вже так патріотично не користуватись рос банками, то можете глянути на баланс торговий, і що найбільше з Росії купуємо. Повірте там зовсім не банківські послуги. А так це все дитячий популізм.
З того, на що я можу вплинути - я скоротив купівлю роспродукту до 0, хоча й раніше їх товари ніколи не були в фаворі. Навіть жуйки геть перестав купувати 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 25 тра, 2014 20:55
Ukrainian написав:Bob zzzzzz Якщо вже так патріотично не користуватись рос банками, то можете глянути на баланс торговий, і що найбільше з Росії купуємо. Повірте там зовсім не банківські послуги. А так це все дитячий популізм.
Надо различать понятия.Если есть альтернатива,или если нет альтернативы. Я например полностью игнорирую дочерние структуры российских,государственных банков.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Нед 25 тра, 2014 21:00
"Мои усилия - капля в океане. Но океан будет меньше без этой капли." Я не покупаю товары российского производства, не сотрудничаю с российскими банками.
-
Bob
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 тра, 2014 21:19
Bobа я навіть на їхньому "языке" не розмовляю  Путлер капут!
Востаннє редагувалось KIM30 в Нед 25 тра, 2014 21:20, всього редагувалось 1 раз.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 тра, 2014 21:19
Faceless написав:скоротив купівлю роспродукту до 0
Що газом не користуєтесь ? А він російський. В мене наприклад стоїть два котли один газ інший тверде паливо. висновок хочеш насолити Росії, зменшуй використання газу(утеплюйся, переходь на дрова, солому от де реальна допомога). А банки то можна сказати ніщо, крім іміджу для Росії не створюють. Китай підписав контракт за Росією на днях усі чули мабуть, а на ділі то Україна якраз і купує такий самий обсяг газу. Польша купує газу в рази менше, а ВВП в тричі більший за наш.
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 25 тра, 2014 21:30
Ukrainian написав:Що газом не користуєтесь ? А він російський. В мене наприклад стоїть два котли один газ інший тверде паливо.
Я ж написав - те, що від мене залежить. Крім того, основний споживач газу РФ - це хімія, металурги та ТЕЦ. Ukrainian написав:а на ділі то Україна якраз і купує такий самий обсяг газу. Польша купує газу в рази менше, а ВВП в тричі більший за наш.
Ви серйозно думаєте, що то населення на кухні та у котлах опалення спалює під 30 млрд кубів? Поцікавтеся, якщо призабули зі шкільної програми, технологією виробництва всіляких полімерів. А також пригадайте, що в Україні найбільші мабуть на СРСР були і залишились хімзаводи Азот у Черкасах та Сєвєродонецьку. Та пригадайте тривалий період масового переходу на дешевий тоді газ усього, що тільки можна, з початку незалежності. Чого в нас такі неутеплені будинки? Все простіше простого - бо на момент, коли вони будувалися, газ коштував копійки, тому дешевче було опалювати, ніж утеплювати. Звичайно, треба підвищувати енергоефективність всіма доступними методами. Але не в домашніх котлах опалення справа у першу чергу. Ukrainian написав:А банки то можна сказати ніщо, крім іміджу для Росії не створюють.
Не зовсім. Вони створюють доходи для російського капіталу - капіталу материнських структур, що вкладений у украхнськи дочки росбанків. Тому, звичайно, в першу чергу на РФ працюють ті, хто бере кредити у цих банках, та користується їх послугами й платить комісійні. Але несучи туди гроші, ви теж берете участь у процессі їх заробітку, підтримуючи ліквідність та збільшуючи їх пасиви, а відповідно даючи можливість з цих пасивів заробити
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 25 тра, 2014 21:45
Bob написав: Козак-характерник написав:zzzzzz Че вы на украинца напали?  Где хочет человек ..там и держит бабос..Мона соглашаться или нет...но енто его право...Банки работают в правовом поле Украины..Пока официально им не предъявили и не доказали...все эти морализаторства пустой треп и домыслы...Во главе - закон. Отсюда пляшем.
Россия - страна-оккупант. И закон Украины на этот счет уже есть. А еще для меня это вопрос порядочности. До определенного момента можно было украинцу сотрудничать с российскими банками и считать себя порядочным человеком, а с определенного момента - нет. И этот момент уже несколько месяцев назад наступил. У меня лично был вклад в Русском Стандарте - забрал до копейки.
всі щирі патріоти можуть не користуватися газом зовсім, а також в холодну пору року грітися дровами або електрикою, і звичайно труъ-патріоти пишуть лише українською мовою
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 25 тра, 2014 21:54
Faceless написав:Не зовсім. Вони створюють доходи для російського капіталу - капіталу материнських структур, що вкладений у украхнськи дочки росбанків. Тому, звичайно, в першу чергу на РФ працюють ті, хто бере кредити у цих банках, та користується їх послугами й платить комісійні. Але несучи туди гроші, ви теж берете участь у процессі їх заробітку, підтримуючи ліквідність та збільшуючи їх пасиви, а відповідно даючи можливість з цих пасивів заробити
Совершенно верно коллега.И именно сейчас,в связи с оттоком вкладов из рос банков,они стали ставить такие ставки. А еще их материнские структуры испытывают проблемы с привлечением ресурсов на внешних рынках.Например ВТБ банк,ну не хотят покупать в Европе их обязательства.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Нед 25 тра, 2014 21:54
Faceless написав:Але несучи туди гроші, ви теж берете участь у процессі їх заробітку, підтримуючи ліквідність та збільшуючи їх пасиви, а відповідно даючи можливість з цих пасивів заробити
Вговорили не понесу в рос банки гроші. Тут їх спочатку забрати з українських спробуй.
Востаннє редагувалось Ukrainian в Нед 25 тра, 2014 21:59, всього редагувалось 1 раз.
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1