МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 136137138139140 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2014 12:34

Re: Михайлівський

Webracer написав:двовідсоткова надбавка залишиться за мною назавжди

Вряд ли это так, скорей менеджер некорректно выразился.
Но да, подожду комментария представителя. Самому интересно, можно бы ещё добавить в этот банк.
Пельмень

Подякував: 21 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2014 15:00

Webracer написав:Відкрив депозит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депозиту менеджер запропонувала відкрити депозит «Дохідний тиждень +», в якому ставка 25% річних, але є ще надбавка 2% (якщо депозит я не забераю через тиждень, то ця надбавка додається і відсотки перераховуються з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однакові депозити, але ніби-то відкривши цей «Дохідний тиждень +» двовідсоткова надбавка залишиться за мною назавжди і при відкритті будь-якого депозиту мені будуть її додавати (так сказала менеджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депозит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшов.
Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надбавку? Буду вдячний за коментар офіційного представника.

Похоже на индивидуальную ставку. Но срок депо небольшой посему и риск минимальный.
Пусть выступит оф.представитель.
mooshka

Подякував: 14 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2014 15:43

как только будет ИБ, сразу оформлю карту у вас.

у дельты 18% для красоты, а если сумма выше 3000 тыс грн, то ставочка меняется на 13%. но у меня большинство платежей - онлайн, потому без инет сервиса никак. :|
Moneta

Подякував: 80 раз.
Подякували: 1529 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 чер, 2014 17:47

mooshka написав:
  Webracer написав:Відкрив депозит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депозиту менеджер запропонувала відкрити депозит «Дохідний тиждень +», в якому ставка 25% річних, але є ще надбавка 2% (якщо депозит я не забераю через тиждень, то ця надбавка додається і відсотки перераховуються з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однакові депозити, але ніби-то відкривши цей «Дохідний тиждень +» двовідсоткова надбавка залишиться за мною назавжди і при відкритті будь-якого депозиту мені будуть її додавати (так сказала менеджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депозит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшов.
Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надбавку? Буду вдячний за коментар офіційного представника.

Похоже на индивидуальную ставку. Но срок депо небольшой посему и риск минимальный.

Я саме так і подумав сидячи у відділенні, що це індивідуальна ставка. Та й депозит індивідульним по суті є, бо ніякої інформації про нього ніде немає. Тому вирішив все спочатку вияснити, а відкрив звичайний «Дохідний тиждень» під 27% без всяких надбавок.
Webracer

Подякував: 177 раз.
Подякували: 337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 чер, 2014 09:22

Webracer написав:
  mooshka написав:

Я саме так і подумав сидячи у відділенні, що це індивідуальна ставка. Та й депозит індивідульним по суті є, бо ніякої інформації про нього ніде немає. Тому вирішив все спочатку вияснити, а відкрив звичайний «Дохідний тиждень» під 27% без всяких надбавок.

В мене така ж сама історія з депо на 7 дні. Накинули кілька % на валютний депо, і запевнили, що це бонус для "нового клієнта банку". Приємний бонус)
nick

Подякував: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 чер, 2014 09:28

Webracer написав:
  nick написав:
  Webracer написав:І що тут такого, що Михайлівський використовує відділення ВАБа для видачі своїх кредитів? Це ж добре, що банк заробляє на кредитуванні, тим більльше в такі скрутні часи. Якщо банк кредитує, значить з ним все нормально. Це дуже вагомий показник.

Тільки вибрав він для цього не найкращий банк :D

Яка різниця який це банк? Банк Михайлівський використовує просто приміщення ВАБа. Мережа ВАБа велика. Банк переживає скрутний час, тому і ціна за розміщення кредитного продукту напевно підійшла. Кредит можуть вам видати безпосередньо в магазині, спеціальних токах продажу. А Михайлівський пішов шляхом використання чужих відділень (чужої мережі), це дешевше, а ніж створювати власні точки продажу. Яке відношення Михайлівський має чи буде мати до ВАБа, якщо вони просто продають свій продукт? Ніякого!
Тому говорячі, що вибрав не найкращий банк — це просто нерозуміння ситуації і змішування мух і котлет між собою.

Повірте, більшість клієнтів не буде вдумуватись в подібні тонкості, а почувши ВАБ зразу буде "відраза"
nick

Подякував: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 чер, 2014 09:33

nick

Какой же бред вы несете.......
Basta1986

Подякував: 4 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 чер, 2014 12:25

nick написав:
  Webracer написав:
  nick написав:Тільки вибрав він для цього не найкращий банк :D

Яка різниця який це банк? Банк Михайлівський використовує просто приміщення ВАБа. Мережа ВАБа велика. Банк переживає скрутний час, тому і ціна за розміщення кредитного продукту напевно підійшла. Кредит можуть вам видати безпосередньо в магазині, спеціальних токах продажу. А Михайлівський пішов шляхом використання чужих відділень (чужої мережі), це дешевше, а ніж створювати власні точки продажу. Яке відношення Михайлівський має чи буде мати до ВАБа, якщо вони просто продають свій продукт? Ніякого!
Тому говорячі, що вибрав не найкращий банк — це просто нерозуміння ситуації і змішування мух і котлет між собою.

Повірте, більшість клієнтів не буде вдумуватись в подібні тонкості, а почувши ВАБ зразу буде "відраза"

А де клієнт має почути про ВАБ? Клієнт почув про ВАБ у відділенні ВАБу :mrgreen: За вашою логікою, якщо на місці відділення ВАБа з’явиться відділення Михайлівського, чи Михайлівський купить ВАБ, то у когось має з’явитися відраза? Михайлівський арендує собі робоче місце у відділеннях ВАБ банку, щоб видавати свої кредити. Фактично переманює клієнтів.
Webracer

Подякував: 177 раз.
Подякували: 337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 чер, 2014 15:44

Re: Михайлівський

mooshka написав:Представник Михбанку, просьба выразить благодарность экономисту Алёне (на бейжджике Альона), киевское отделение на Воссоединения. Очень старательная.
Там за углом, возле кассы, сидит Анастасия - это реальная бомба. Оформляет без ошибок, тихо, спокойно и быстро. Я такой скорости давно не видел (один депозит и 3 доп соглашения)
Предлагаю сравнить и отписаться

БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:
Добрый день, уважаемый 2XL.
Просим Вас в личном сообщении указать в каком отделении Вам предоставили такую информацию, и по-возможности, когда это было. Мы проведем внутреннее расследование и дополнительное обучение с сотрудниками отделения.
Я для себя вопрос с персоналом в Вашем банке уже решил положительно, по этому провинившегося сотрудника предлагаю помиловать :)
2XL

Подякував: 751 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 чер, 2014 16:27

2XL написав:
mooshka написав:Представник Михбанку, просьба выразить благодарность экономисту Алёне (на бейжджике Альона), киевское отделение на Воссоединения. Очень старательная.
Там за углом, возле кассы, сидит Анастасия - это реальная бомба. Оформляет без ошибок, тихо, спокойно и быстро. Я такой скорости давно не видел (один депозит и 3 доп соглашения)
Предлагаю сравнить и отписаться

По-видимому всем нам ского оформлять договора на ИБ, принципиально пойду на прием к Анастасии.
mooshka

Подякував: 14 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

#<1 ... 136137138139140 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор