Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
valya написав:Проценты с депо зачислены на текущий 30.04., а проведены 05.05. Начисление процентов с 06.05. Значит 5 дней в пустую, как будто денег на счету не было. Разве это правильно?
Я тоже вчера обратил внимание на это. Но сравнив цифры обнаружил следующее: суммы зачисленных процентов 05.05 с трех депозитов больше сумм в пришедших 30.04 СМС-ках. Я подозреваю что вот эта увеличенная разница и есть проценты за 5 дней.
Уважаемый AVZ, Информация была предоставлена в личных сообщениях.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
В книгу жалоб и предложений Дельты: почему бы не установить след.курсы? USD — 7,99 11,95 а то получается, что клиенты дважды наживаются: первый раз на высоких ставках, второй раз - на курсовой разнице. Стригите уже по полной.
смотрите глубже: Заниженный курс покупки для того, чтобы клиенты, которым не выдают валюту, но которым срочно необх. средства - могли ее конвертировать в ГРН по заниженному (невыгодному) для клиента курсу.
Доброго дня, Delta official! Ліміт зняття готівки в банкоматі у 2500 грн. застергіає мене і багатьох моїх знайомих від відкриття нових депозитів в вашому банку. Чи справді ще існують причини для подальшого існування даного ліміту? Мені здається шо гривні у вас достатньо якшо в касі нема обмежень. Взагалі такі ліміти є першим дзвіночком того що в банку не все гаразд, пригадую схожу ситуацію з Надрою 5-6 років тому. Чи можете передати моє повідомлення 'вгору' задля перегляду доцільності даного обмеження.
Шановні представники банку, В системі МайДельта по "операціям за рахунком" є можливість виведення історії операцій в EXCEL. А чи є така ж можливість для "Операції в myDELTA"?? якщо - ні, то чи можливо її передбачити?
andriy_z написав:Доброго дня, Delta official! Ліміт зняття готівки в банкоматі у 2500 грн. застергіає мене і багатьох моїх знайомих від відкриття нових депозитів в вашому банку. Чи справді ще існують причини для подальшого існування даного ліміту? Мені здається шо гривні у вас достатньо якшо в касі нема обмежень. Взагалі такі ліміти є першим дзвіночком того що в банку не все гаразд, пригадую схожу ситуацію з Надрою 5-6 років тому. Чи можете передати моє повідомлення 'вгору' задля перегляду доцільності даного обмеження.
Шановний andriy_z, звертаємо Вашу увагу на те, що Дельта Банк має достатній запас ліквідності для того, щоб забезпечити виконання всіх потреб Клієнтів. Разом з тим, дякуємо за зауваження. Дозвольте зазначити, що дане обмеження тимчасове та буде скасоване в найближчий час.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
GYV написав:Шановні представники банку, В системі МайДельта по "операціям за рахунком" є можливість виведення історії операцій в EXCEL. А чи є така ж можливість для "Операції в myDELTA"?? якщо - ні, то чи можливо її передбачити?
Шановний GYV, повідомляємо, що на сьогодні така можливість відсутня. Разом з тим, Ваша пропозиція прийнята до уваги та передана до відповідного підрозділу Банку. Дякуємо за звернення!
Delta official написав:Сообщаем, что в мае 2014 г. выплата процентов производилась с 1.05 по 30.05 включительно.
пересчитал, да, так сходится, действительно 13% и 18%
а за апрель выплата за какой период производилась?
Сообщаем, что в апреле 2014 г. выплата процентов производилась с 1.04 по 30.04 включительно.