Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
хвилин 5 назад закінчився дзвінок з віп центром дельта банком. Дзвонив з приводу підвищення ліміту на зняття готівки за кордоном через банкомат. Діалог такий:
-Доброго дня, хочу підвищити ліміт на зняття готівки за кордоном в банкоматах -Клієнт татата підкажіть на які цілі тут у мене легкий шок -Я не зобовязаний вам пояснювати на які цілі, це мої кошти, котрі лежали в банку більше 3 років. -Дельта банк блаблабла. Ви можете користуватись пос терміналами блаблабла... -На сайті банку розміщена інформація що ліміт можна підвищити звернувшись до контакт центру -Дельта банк блаблабла в індивідуальному порядку блаблабла. Ей, ви що там взагалі? Закінилась розмова: -Добре, не підвищуйте мені ліміт, але це останні гроші котрі я приніс в дельта банк. Клієнт положив слухавку.
Дельта банк, дякую за той сервіс що був на протязі останніх 4 років коли я БУВ клієнтом. Доволі лояльним і часто розумів бзіки банку.
Це повідомлення не для того щоб змінити щось, а для того щоб попередити інших.
Delta official Скажите, пожалуйста, какого числа будут зачислены средства на ОК1 в случае, если On-line депозит заканчивается в воскресенье, 15.06.2014?
лук_порей написав:Дельта банк, дякую за той сервіс що був на протязі останніх 4 років коли я БУВ клієнтом. Доволі лояльним і часто розумів бзіки банку.
Действительно? Из-за "тупняка" оператора такие меры будете предпринимать после 4-ех летнего сотрудничества?
лук_порей написав:хвилин 5 назад закінчився дзвінок з віп центром дельта банком. Дзвонив з приводу підвищення ліміту на зняття готівки за кордоном через банкомат. Діалог такий:
-Доброго дня, хочу підвищити ліміт на зняття готівки за кордоном в банкоматах -Клієнт татата підкажіть на які цілі тут у мене легкий шок -Я не зобовязаний вам пояснювати на які цілі, це мої кошти, котрі лежали в банку більше 3 років. -Дельта банк блаблабла. Ви можете користуватись пос терміналами блаблабла... -На сайті банку розміщена інформація що ліміт можна підвищити звернувшись до контакт центру -Дельта банк блаблабла в індивідуальному порядку блаблабла. Ей, ви що там взагалі? Закінилась розмова: -Добре, не підвищуйте мені ліміт, але це останні гроші котрі я приніс в дельта банк. Клієнт положив слухавку.
Дельта банк, дякую за той сервіс що був на протязі останніх 4 років коли я БУВ клієнтом. Доволі лояльним і часто розумів бзіки банку.
Це повідомлення не для того щоб змінити щось, а для того щоб попередити інших.
Шановний лук_порей, для перевірки інформації просимо надати Ваші персональні дані (ПІБ/ІПН/№ телефону з якого телефонували до Банку) в особисті повідомлення Delta Official. Заздалегідь вдячні!
leonktjy написав:Delta official Скажите, пожалуйста, какого числа будут зачислены средства на ОК1 в случае, если On-line депозит заканчивается в воскресенье, 15.06.2014?
Уважаемый leonktjy, обращаем Ваше внимание, что согласно пункту 5.20. Правил банковского обслуживания физических лиц в АО "Дельта Банк": "У випадку, якщо днем закінчення строку розміщення Вкладу є святковий, неробочий або вихідний день, виконання Банком своїх зобов’язань з повернення Вкладу та сплати нарахованих по ньому процентів переноситься на наступний за ним робочий день". Спасибо Вам за вопрос!
good_times відношу себе до тої когорти гордих людей, котрі не просять своє, якщо уже поставлено в ситуацію коли мені потрібно виправдовуватись, я більше ніколи не повернусь