Квесторе_поверніться написав:Юля Кіндра, кинув пару гривень вранці з Дельти на Пластик Фантастик. В виписці в полі Кредит сума відображена в ФМ. Коли баланс ПФ збільшиться?
Насправді має оновлюватися швидко, але якщо досі не бачите - спробуйте вийти і зайти знову. Якщо все вийде повідомте, будь ласка. Буду передавати інформацію на допрацювання. Дякую!
Хорошо. Спробую. Ні, баланс на Пластик Фантастик лишився нульовим. Дивлюсь через ФМ. А коли операційний день в ФМ закінчується?
Платежі не ходять лише з 18 до 19 год, весь решту час - операційний час.
Виписка в Фідомаркеті відображається некоректно. В мене було 6 поповнень телефонів по 5 грн, а відображається тільки одне, хоча загальна сума обороту показана правильно:
Сlientage, кошти з банку Д ще зранку зайшли на Платик Фантастик. В ФМ є виписка. До цих пір в балансі 0. Коштами не можу скористатися. З Вами таких конфузів з ПФ не було?
Квесторе_поверніться написав:Юля Кіндра, завтра в мене появиться готівочки тисяч 20000. Я через касу кладу її на Пластик Фантастик. Через днів 20-30 вона мені знадобиться. Яким чином з Пластик Фантастик її найкраще видобувати?
Ліміт на зняття на добу - 2000 грн. Ви можете: 1. розрахуватися ними за допомогою картки 2. перевести кошти на рахунок 2620 в нашому банку (тоді буде без комісії) і зняти через касу 3. за 10 днів почати знімати по 2000 грн
Квесторе_поверніться написав:Юля Кіндра, завтра в мене появиться готівочки тисяч 20000. Я через касу кладу її на Пластик Фантастик. Через днів 20-30 вона мені знадобиться. Яким чином з Пластик Фантастик її найкраще видобувати?
Ліміт на зняття на добу - 2000 грн. Ви можете: 1. розрахуватися ними за допомогою картки 2. перевести кошти на рахунок 2620 в нашому банку (тоді буде без комісії) і зняти через касу 3. за 10 днів почати знімати по 2000 грн
Дякую. Переказ 2625 (ПЛастик Фантастик) -----> 2620 можуть здійснити в відділенні? Ну коли ФМ заартачиться.
Квесторе_поверніться написав:Сlientage, кошти з банку Д ще зранку зайшли на Платик Фантастик. В ФМ є виписка. До цих пір в балансі 0. Коштами не можу скористатися. З Вами таких конфузів з ПФ не було?
Не було. Обычно (раз 10 уже проверено) залетало в течении 1..2ч. Вот вылетает до 4х ч. Седня жду грошики с банка П., через полчаса тоже начну волноваться
Квесторе_поверніться написав:Сlientage, кошти з банку Д ще зранку зайшли на Платик Фантастик. В ФМ є виписка. До цих пір в балансі 0. Коштами не можу скористатися. З Вами таких конфузів з ПФ не було?
Не було. Обычно (раз 10 уже проверено) залетало в течении 1..2ч. Вот вылетает до 4х ч. Седня жду грошики с банка П., через полчаса тоже начну волноваться
А у меня между картами перевод уже третий час идет.