|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 02 лип, 2014 12:50
zahar_ написав: yura_ написав: zahar_ написав:Как там "дядя" - регулярно бабулеты получает за долг, который можно было бы не брать?
"дядя" не банк, расчитаюсь к концу года, сразу всей суммой
Что уже десятку зелени практически отдали - вы же полгода лапу сосёте(с работы ушли)? Опять сочиняете или перепутали чего? 
Конечно, сочиняет. Не видно, что ли.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2014 12:59
yura_ написав: flyman написав:Чуваче, оренда дає велкий + для таких гастарбайтерів як є тим, що змінилася робота - без проблем переїхав в інше місце. Так от в минулому році (до революції) був дохід в грн. трохи менше 2куе./міс., на даний момент планується чисто в $ і більше. Вибрали президента, і оутсорс знову почав набирати оберти. А от вітчизняний виробник мене ніяк не радує зарплатами.
чуваче, ты брешешь як комуняцьки шльондры... НИКОГДА человек с доходом в 2куе не будет снимать КОМНАТУ, да еще и "подешевле"
На власному досвіді скажу, що буде. Навіть трішки з більшим доходом знімав зі знайомим кімнату на 2х. Ціль була швидше купити свою квартиру. І зараз серед знайомих маю приклад, коли старший програміст із зп ~2,5кye знімає кімнату
Востаннє редагувалось tiglio в Сер 02 лип, 2014 13:00, всього редагувалось 1 раз.
-
tiglio
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2014 13:00
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2014 13:04
yura_ написав: flyman написав:Чуваче, оренда дає велкий + для таких гастарбайтерів як є тим, що змінилася робота - без проблем переїхав в інше місце. Так от в минулому році (до революції) був дохід в грн. трохи менше 2куе./міс., на даний момент планується чисто в $ і більше. Вибрали президента, і оутсорс знову почав набирати оберти. А от вітчизняний виробник мене ніяк не радує зарплатами.
чуваче, ты брешешь як комуняцьки шльондры... НИКОГДА человек с доходом в 2куе не будет снимать КОМНАТУ, да еще и "подешевле"
Да чего там не будет - будет , есть очень скупые-экономные-жадные-практичные люди , которые сидят на мешках с деньгами ,а берут всё самое дешёвое , идут полчаса пешком , т к маршрутка 3гр , имеют 1 пару сапог и 1 самые дешёвые сандалеты , про одежду я ввобще молчу , экономят так осатанело , как я не знаю , на что . Сама лично с такими знакома .
-
радость
-
-
- Подякував: 717 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2014 13:06
Не, давайте бурно обсуждать то, как за 120 баксов снимается комната на харьковских ипенях вместо аутентичных ипеней и на ее съеме экономятся 30 баксов в месяц. И плавно перейдем к обсуждению того, как при полном переходе на мивину экономятся 800 грн. в месяц, которые складываются на депозит в овнобанке и к конце года имеем дополнительный капитал в 10,5К гривен.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 лип, 2014 13:09
tiglio написав: yura_ написав: flyman написав:Чуваче, оренда дає велкий + для таких гастарбайтерів як є тим, що змінилася робота - без проблем переїхав в інше місце. Так от в минулому році (до революції) був дохід в грн. трохи менше 2куе./міс., на даний момент планується чисто в $ і більше. Вибрали президента, і оутсорс знову почав набирати оберти. А от вітчизняний виробник мене ніяк не радує зарплатами.
На власному досвіді скажу, що буде. Навіть трішки з більшим доходом знімав зі знайомим кімнату на 2х. Ціль була швидше купити свою квартиру. І зараз серед знайомих маю приклад, коли старший програміст із зп ~2,5кye знімає кімнату
Дело в том, что этому экономному "мальчику" уже слегка за 40. Так что, как я понимаю, его теория накопления богатства не очень работает.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 лип, 2014 13:13
airmax78 написав: tiglio написав:На власному досвіді скажу, що буде. Навіть трішки з більшим доходом знімав зі знайомим кімнату на 2х. Ціль була швидше купити свою квартиру. І зараз серед знайомих маю приклад, коли старший програміст із зп ~2,5кye знімає кімнату
Дело в том, что этому "мальчику" уже слегка за 40. Так что, как я понимаю, его теория накопления богатства не очень работает.
Ааа, ну тоді це інша справа. В моєму прикладі йшлося про людей, які не так давно (3-5 років тому) закінчили університет
-
tiglio
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лип, 2014 13:16
airmax78 написав:Не, давайте бурно обсуждать то, как за 120 баксов снимается комната на харьковских ипенях вместо аутентичных ипеней и на ее съеме экономятся 30 баксов в месяц. И плавно перейдем к обсуждению того, как при полном переходе на мивину экономятся 800 грн. в месяц, которые складываются на депозит в овнобанке и к конце года имеем дополнительный капитал в 10,5К гривен.
Я вказав на тренд на КРЖН (покращення умов оренди за меншу ціну). А обговорювати, цей тренд (а не економію 30ки) чи ні, то вже ваше діло. При такому тренді, сподіваюся,що до нового року ще трохи наскиртую, і без зменшення загального доходу переселюся з кімнати в повноцінну оренду квартири. А юра може тішити себе забитими цвяшками в дорогій кредитній стіні (хоча вона поки що не юрина) з підвішеною плазмою.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 02 лип, 2014 13:18
радость написав:airmax78 Слегка за 40 - так , может он последние 15 лет "сидел " и не работал ? 
ми обговорюємо КРЖН, чи мою персону?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-