Юля Кіндра Юля... ...скажи пожалуйста... ...А если я договор на карточку оформлю во Львове и там же ее получу...при перевыпуске карты по сроку ...я смогу получить ее в отделении Донецка? Или только в родном отделении? Спасибо...
Квесторе_поверніться а если так: п.3.3.2 Правил надання банківських послуг на умовах комплексного банківського обслуговування для клієнтів-фізичних осіб в ПУАТ «ФІДОБАНК»,затверджених рішенням Комітету з управління продуктами та процесами №59.1,(Протокол №59 від 13.11.2013р.)зміни набувають чинності через 30 ; п.2.2.5 додатка 2,затвердженого рішенням Комітету з управління продуктами та процесами №65.7,Протокол №65 від 06.12.2013р. Банк повідомляє...не пізніше, ніж за 15.уведомили за 15 дней,что через 30 изменится.Где написано,что при изменении тарифов надо уведомить за 30 дней?
Хутін Пуй написав:Квесторе_поверніться а если так: п.3.3.2 Правил надання банківських послуг на умовах комплексного банківського обслуговування для клієнтів-фізичних осіб в ПУАТ «ФІДОБАНК»,затверджених рішенням Комітету з управління продуктами та процесами №59.1,(Протокол №59 від 13.11.2013р.)зміни набувають чинності через 30 ; п.2.2.5 додатка 2,затвердженого рішенням Комітету з управління продуктами та процесами №65.7,Протокол №65 від 06.12.2013р. Банк повідомляє...не пізніше, ніж за 15.уведомили за 15 дней,что через 30 изменится.Где написано,что при изменении тарифов надо уведомить за 30 дней?
Так в 3.3.2 все і прописано. За 30 днів повідомити про зміну 20% в Тарифах на 16% по ПФ. І тільки так.
Квесторе_поверніться верхняя ссыль https://fidobank.ua/retail/publichniy_dogovor/ слова повідомити там нет.опять вопрос:Где написано повідомити (не раніше/позднее ніж) за 30 днів??? повідомити і набувають чинності-різні речі.
Востаннє редагувалось Хутін Пуй в Чет 03 лип, 2014 18:30, всього редагувалось 1 раз.
Хутін Пуй написав:Квесторе_поверніться а если так: п.3.3.2 Правил надання банківських послуг на умовах комплексного банківського обслуговування для клієнтів-фізичних осіб в ПУАТ «ФІДОБАНК»,затверджених рішенням Комітету з управління продуктами та процесами №59.1,(Протокол №59 від 13.11.2013р.)зміни набувають чинності через 30 ; п.2.2.5 додатка 2,затвердженого рішенням Комітету з управління продуктами та процесами №65.7,Протокол №65 від 06.12.2013р. Банк повідомляє...не пізніше, ніж за 15.уведомили за 15 дней,что через 30 изменится.Где написано,что при изменении тарифов надо уведомить за 30 дней?
Так в 3.3.2 все і прописано. За 30 днів повідомити про зміну 20% в Тарифах на 16% по ПФ. І тільки так.
Ми ж для існуючих клієнтів поки що не змінили ставку (лише з 1 серпня), 16% стосується лише нових.
Козак-характерник написав:Юля Кіндра Юля... ...скажи пожалуйста... ...А если я договор на карточку оформлю во Львове и там же ее получу...при перевыпуске карты по сроку ...я смогу получить ее в отделении Донецка? Или только в родном отделении? Спасибо...
Поки що в нас не "наскрізне" обслуговування, тому краще відкривати, а потім перевипускати і забирати картку в одному відділенні. Але ви можете перевести свої документи (свою "справу") потім до відділення, яке вам зручне, тобто зі Львова в Донецьк, і отримати картку вже там.