Квесторе_поверніться Дякую за повідомлення в л/с, вважаю, що можна було й на гілку запостити, але то вже Ваша справа. Отже, чекаю на дзвінок з банку, і дам згоду на оформлення. Цікавий продукт.
Пельмень написав:Квесторе_поверніться Дякую за повідомлення в л/с, вважаю, що можна було й на гілку запостити, але то вже Ваша справа. Отже, чекаю на дзвінок з банку, і дам згоду на оформлення. Цікавий продукт.
Та про це тут на гілці вже пару раз переговорили. Для чого повторюватись....банчик піарити....тим більше, що щось відділення тут для бандерівців не хочуть відкривати. А як відкриють то ставки впадуть, податки плати....ніхто й не занесе. А через ІБ відкривати депо ніззя. Ось колись Руський Стандарт заходив.....так через ІБ їм можна було занести гривню.
Не думаю что у них есть что-то интересное по кредиткам. Или мне лень вчитываться в их условия.. Имею кредитку универсала и очень доволен. Разве-что платину помотреть но календарь покупок смущает
Я дивлюсь в них вклади з поповненням та щомісячною виплатою, що не можна замовити щоб відсотками поповнювали ? І ще хто знає у них доступна автопролонгація чи ні ?
SWIFT написав:Я дивлюсь в них вклади з поповненням та щомісячною виплатою, що не можна замовити щоб відсотками поповнювали ? І ще хто знає у них доступна автопролонгація чи ні ?
Пока пропала капитализация в условиях депо, но в любой момент может и вернуться Автопролонгация есть, устанавливается при открытии вклада.
jokk написав:Не думаю что у них есть что-то интересное по кредиткам. Или мне лень вчитываться в их условия.. Имею кредитку универсала и очень доволен. Разве-что платину помотреть но календарь покупок смущает
В универсале кредиткой прийдется время от времени пользоваться, чтобы отбить ежегодную абонплату 75-149 грн. А в михе можно взять и прозапас самую простую МКредитку, на тот случай, если бабло срочно понадобится. Неплохой вариант для новичков.