Дельта - 2014 - 2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 571572573574575 ... 6233>
Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 16:46

не работает MyDelta. Второй день не могу зайти... Это только у меня или вообще?
y_mukhanov

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 16:50

to Delta

Прошу ДО підштовхнути перекази здійснені сьогодні під №№5507206,5507207,5507200,5507202.Дякую.
melkh

Подякував: 7 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 16:52

Martlet написав:Delta official
Зворотній зв'язок приємно здивував. :idea:
Оператор в банку була в курсі питань, які обговорювались з DO. :)

Для короткотривалого збереження і накопичення !незначних! заощадженнь у гривні (на побутові великі покупки і т.п.) користуюсь депозитами Дельта.
Випробування депозиту "зростаючого" виявилось невдалим.
Незручно користуватись автопролонгацією, писати заяву за 3 дні, дзвонити, ходити до банку... :roll:
Напевне скарги на автопролонгацію були частим явищем, бачу з'явився новий депозит он-лайн - "лояльний". Я так розумію, він без автомотичної прологнації, але з можливістю пролонгації за бажанням. Виправте, якщо помиляюсь.
Цей варіант мені також не підходить, тому що немає можливості поповнення вкладу.
Повертаюсь на "найкращий" он-лайн, тому що зручно.

Співпрацюю з трьома банками, і у кожного свої заморочки і фактори ризику.

Шановна Martlet,
дякуємо за Ваш відгук стосовно роботи Дельта Банку. В свою чергу дозвольте зазначити, що по депозитному вкладу "Лояльний on-line" передбачена автоматична пролонгація. Економія часу наших Клієнтів є одним з найпріоритетніших завдань для Банку. Наші фахівці працюють над розробкою функціоналу дистанційного розірвання депозитного вкладу та дистанційної відмови від пролонгації вкладу. Ми цінуємо час наших Клієнтів і прикладаємо максимум зусиль, щоб дані можливості були реалізовані якомога швидше.
Сподіваємося на подальшу співпрацю.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України!
Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Delta official

Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 16:55

y_mukhanov написав:не работает MyDelta. Второй день не могу зайти... Это только у меня или вообще?

Уважаемый y_mukhanov,
сообщаем, что СДБО "myDELTA" работает в штатном режиме. Если у Вас возникли какие-либо трудности, просим сообщить детали на электронный адрес Банка: info@deltabank.com.ua; consultant@deltabank.com.ua.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України!
Востаннє редагувалось Delta official в П'ят 25 лип, 2014 17:08, всього редагувалось 1 раз.
Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 16:57

Выдача валюты

25 июля 2014 года (т.е. сегодня) закончился депозит в долларах.
Оформлял через онлайн.
Представитель банка звонил 2 дня назад и спрашивал, что я буду делать - я ответил, что буду забирать ввиду того, что ставки по депозитам невысокие (есть где повыгоднее разместить). Обещал сегодня перезвонить, как будет валюта.
Представитель начал рассказывать, что Дельта стабильный банк и тд.
Вижу, какой стабильный Дельта - сегодня незвонили, не могут даже 1 тыс дол выдать по предварительной заявке (за 2 дня).

Я возмущен...

Отделение в Киеве, ул. Княжий Затон 4
bondarenko_vlad

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 17:01

bondarenko_vlad написав:25 июля 2014 года (т.е. сегодня) закончился депозит в долларах.
Оформлял через онлайн.
Представитель банка звонил 2 дня назад и спрашивал, что я буду делать - я ответил, что буду забирать ввиду того, что ставки по депозитам невысокие (есть где повыгоднее разместить). Обещал сегодня перезвонить как будет валюта.
Представитель начал рассказывать, что Дельта стабильный банк и тд.
Вижу, какой стабильный Дельта - сегодня незвонили, не могут даже 1 тыс дол выдать по предварительной заявке (за 2 дня).

Я возмущен...

Уважаемый bondarenko_vlad,
для урегулирования вопроса просим направить на электронный адрес Банка (consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua) Ваши персональные данные.
Ожидаем обратной связи.

Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 17:03

melkh написав:Прошу ДО підштовхнути перекази здійснені сьогодні під №№5507206,5507207,5507200,5507202.Дякую.

Шановний melkh,
інформація згідно Вашого запиту була надана в особистих повідомленнях.

Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 17:03

Delta official

А разве моей фамилии не видно?

Бондаренко Владислав, отделение Киева на Княжем затоне 4.
bondarenko_vlad

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 17:13

bondarenko_vlad написав:Delta official

А разве моей фамилии не видно?

Бондаренко Владислав, отделение Киева на Княжем затоне 4.

К сожалению, предоставленных Вами данных недостаточно, чтобы мы могли подключиться к урегулированию вопроса. Повторно обращаемся к Вам с просьбой уточнить нам Ваши персональные данные.

Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лип, 2014 17:24

Re: Дельта

У меня друзья одесситы брали кредит в этом банке! Я даже помню, ходили туда вместе - девочка спрашивала как закрыть кредит. Так ей там объяснили всё, провели к телефону, проконсультировали о других услугах а меня любезно пригласить присесть н дивнчик, подождать. Не буду расхваливать, может это ей и мне повезло. Но плохого сказать ничего не могу!
Валерия Лазаренко

#<1 ... 571572573574575 ... 6233>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє