|
|
![]() не работает MyDelta. Второй день не могу зайти... Это только у меня или вообще?
![]() to DeltaПрошу ДО підштовхнути перекази здійснені сьогодні під №№5507206,5507207,5507200,5507202.Дякую.
![]()
Шановна Martlet, дякуємо за Ваш відгук стосовно роботи Дельта Банку. В свою чергу дозвольте зазначити, що по депозитному вкладу "Лояльний on-line" передбачена автоматична пролонгація. Економія часу наших Клієнтів є одним з найпріоритетніших завдань для Банку. Наші фахівці працюють над розробкою функціоналу дистанційного розірвання депозитного вкладу та дистанційної відмови від пролонгації вкладу. Ми цінуємо час наших Клієнтів і прикладаємо максимум зусиль, щоб дані можливості були реалізовані якомога швидше. Сподіваємося на подальшу співпрацю. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті:
![]() Уважаемый y_mukhanov, сообщаем, что СДБО "myDELTA" работает в штатном режиме. Если у Вас возникли какие-либо трудности, просим сообщить детали на электронный адрес Банка: info@deltabank.com.ua; consultant@deltabank.com.ua. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: Востаннє редагувалось Delta official в П'ят 25 лип, 2014 17:08, всього редагувалось 1 раз.
![]() Выдача валюты25 июля 2014 года (т.е. сегодня) закончился депозит в долларах.
Оформлял через онлайн. Представитель банка звонил 2 дня назад и спрашивал, что я буду делать - я ответил, что буду забирать ввиду того, что ставки по депозитам невысокие (есть где повыгоднее разместить). Обещал сегодня перезвонить, как будет валюта. Представитель начал рассказывать, что Дельта стабильный банк и тд. Вижу, какой стабильный Дельта - сегодня незвонили, не могут даже 1 тыс дол выдать по предварительной заявке (за 2 дня). Я возмущен... Отделение в Киеве, ул. Княжий Затон 4
![]()
Уважаемый bondarenko_vlad, для урегулирования вопроса просим направить на электронный адрес Банка (consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua) Ваши персональные данные. Ожидаем обратной связи. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті:
![]() Шановний melkh, інформація згідно Вашого запиту була надана в особистих повідомленнях. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті:
![]() Delta official
А разве моей фамилии не видно? Бондаренко Владислав, отделение Киева на Княжем затоне 4.
![]() К сожалению, предоставленных Вами данных недостаточно, чтобы мы могли подключиться к урегулированию вопроса. Повторно обращаемся к Вам с просьбой уточнить нам Ваши персональные данные. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті:
![]() Re: ДельтаУ меня друзья одесситы брали кредит в этом банке! Я даже помню, ходили туда вместе - девочка спрашивала как закрыть кредит. Так ей там объяснили всё, провели к телефону, проконсультировали о других услугах а меня любезно пригласить присесть н дивнчик, подождать. Не буду расхваливать, может это ей и мне повезло. Но плохого сказать ничего не могу!
|
|