Можно. И платить в магазинах можно
|
|
![]() Шановна 0508051117,
як вже повідомлялося раніше, в описаній ситуації, для вирішення питання просимо подати до Банку письмову заяву із зазначенням обставин, через які склалася дана ситуація. До заяви просимо додати копії будь-яких документів, що підтверджують викладену інформацію. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Уважаемый sta1178, подтверждаем, что у Вас есть возможность снимать средства с карты по Тарифу "Ощадна картка №1" за границей. Лимиты на снятие действую согласно Постановлению НБУ № 328. Комиссия за снятие наличных в банкоматах/кассах заграничных банков составляет 1,5%+3,15 USD за операцию. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Re: ДельтаДО, рабочее время почти закончилось, а ответ по моему вчерашнему вопросу в ЛС я так и не получил. Буду благодарен за предоставленный ответ в обещанные сроки.
![]() Ответ предоставлен в личные сообщения. Спасибо за вопрос. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Re: ДельтаНе подскажете, может кто снимал в последнее время с ОК1 в Атмосфере наличные? интересует конкретно Креди Агриколь и Правекс. Какие лимиты на дельтовскую карту в банкоматах этих банков. Сп.
![]() Я надіслала заяву сьогодні на елект.адресу яку ви мені вказали.На рахунок документів я вказувала що немає жодних доказів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|