|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 01 вер, 2014 10:45
antey1969 написав: budivelnik написав: А хто такі - всі ? Я відношусь до ВСІ чи ні ? Якщо відношусь - то я не вважаю що ціна буде падати Якщо не відношусь - то по якій причині ? Тільки тому що в мене протилежна думка ? Чи є ще якісь признаки 2 Я навіть скажу більше В Україні - 19,5 млн квартир і ВСІ власники цих квартир не хочуть , щоб ціна на їх квартири - падала. Друге питання , що їм би хотілось щоб впала ціна на сусідські квартири - але то вже арія з іншої опери. Звідси висновок Менше користуйтесь узагальненнями - і буде вам щастя ( а разом з ним і українська молочка з українською електроенергією в криму- якщо заслужите  )
Встретимся через год и поговорим... Доказательства на уровне "трава-зеленая" постить для Вас не буду. Вы уже большой мальчик и сами должны все прекрасно видеть.))) Пы Сы: Если Вас интересует... в Крыму был всего один раз - три года назад (не понравилось), но какое отношение имеет молочка в Крыму к КРЖН - хоть убейте, не понимаю... наверно в Вашем развитом воображении это как-то связано)))
По этим аргументам можно год ждать. а по другим, сказанным год назад,пану Будивэльныку пора бы ответить. Как насчёт соотношения цены золота и цены квадрата? Золото упало.
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 01 вер, 2014 10:52
Первый написав:В продовження екскурсії в ДБН 5.1 У житлових будинках заввишки три поверхи і більше (або з висотою між основним і верхнім житловим поверхами більше 8 м) рекомендується встановлювати пасажирські ліфти, а у будинках заввишки п'ять і більше поверхів їх встановлюють обов'язково. Шо там в Ипенях Ирпеня строят? Поверх цокольний - поверх з позначкою підлоги приміщень нижче планувальної позначки землі на висоту не більше половини висоти приміщень.
Я особисто знаю людину, яка купила і живе. Мала на руках у 2009 рокі 13куе на вхідний квиток в КРЖН, ним і скористалась. Їй пох, жиле воно згідно ДБН чи нежиле.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 01 вер, 2014 11:02
flyman написав: Первый написав:В продовження екскурсії в ДБН 5.1 У житлових будинках заввишки три поверхи і більше (або з висотою між основним і верхнім житловим поверхами більше 8 м) рекомендується встановлювати пасажирські ліфти, а у будинках заввишки п'ять і більше поверхів їх встановлюють обов'язково. Шо там в Ипенях Ирпеня строят? Поверх цокольний - поверх з позначкою підлоги приміщень нижче планувальної позначки землі на висоту не більше половини висоти приміщень.
Я особисто знаю людину, яка купила і живе. Мала на руках у 2009 рокі 13куе на вхідний квиток в КРЖН, ним і скористалась. Їй пох, жиле воно згідно ДБН чи нежиле.
Так КРЖН - київський ринок житлової нерухомості, вобщенто так шо не ввійшла 2 раза  Ипеня - не Київ, полуподвал - не житло 
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 вер, 2014 11:14
Frant написав: Первый написав:Только самые продвинутые наши форумчане в тренде. КУХНЯ 2,63 м!
это для тех, кто ждет "па питсот!" Просто украинцы разбалованы качеством и количеством жилья, климатом, нетребовательностью руководства. Похоже, что лафа закончилась - придется работать и воевать по настоящему. И жить не в самых привлекательных условиях. 
ага, літом +35 зимою -30, клімат ще на любителя
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 01 вер, 2014 11:18
flyman написав: Frant написав: Первый написав:Только самые продвинутые наши форумчане в тренде. КУХНЯ 2,63 м!
это для тех, кто ждет "па питсот!" Просто украинцы разбалованы качеством и количеством жилья, климатом, нетребовательностью руководства. Похоже, что лафа закончилась - придется работать и воевать по настоящему. И жить не в самых привлекательных условиях. 
ага, літом +35 зимою -30, клімат ще на любителя
Зря Вы так! С климатом и плодородностью земель нам реально повезло... Не зря половина отставников Союза переезжала на пенсию именно в Украину, а с Севера ехали отдыхать, к примеру, в те же Черкассы. Нужно ценить то, что имеем!
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Пон 01 вер, 2014 11:20
Первый написав: flyman написав: Первый написав:В продовження екскурсії в ДБН 5.1 У житлових будинках заввишки три поверхи і більше (або з висотою між основним і верхнім житловим поверхами більше 8 м) рекомендується встановлювати пасажирські ліфти, а у будинках заввишки п'ять і більше поверхів їх встановлюють обов'язково. Шо там в Ипенях Ирпеня строят? Поверх цокольний - поверх з позначкою підлоги приміщень нижче планувальної позначки землі на висоту не більше половини висоти приміщень.
Так КРЖН - київський ринок житлової нерухомості, вобщенто так шо не ввійшла 2 раза  Ипеня - не Київ, полуподвал - не житло 
Людина працює в Києві, колись арендував в Києві, а теепер живе в пригороді. Як писав zahar_, за останній час, ОКРЖН за вводом житла в багатовкв. будинках обігнав Київ. І кожна покупка на ОКРЖН - це мінус один гравець на КРЖН. Тому розглядати КРЖН окремо без ОКРЖН недальновидно.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 01 вер, 2014 11:22
flyman написав:то проблеми продавана, я гроші перевів, а він як хоче так і забирає, чому я я маю паритися тим, що "скаче курс", банк дає в одні руки ПА150000 і т.д.
Интересно, а сососать нужно до сделки или после? Или и до и после? 
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 вер, 2014 11:22
antey1969 написав: flyman написав:ага, літом +35 зимою -30, клімат ще на любителя
Зря Вы так! С климатом и плодородностью земель нам реально повезло... Не зря половина отставников Союза переезжала на пенсию именно в Украину, а с Севера ехали отдыхать, к примеру, в те же Черкассы. Нужно ценить то, что имеем!
Якщо порівнювати із Сибіром, то таки курорт (особливо для тих хто родився в Україні і поїхав працювати на Ямал, чи ще куди до медведів чи оленів).
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 01 вер, 2014 11:25
flyman написав: antey1969 написав: flyman написав:ага, літом +35 зимою -30, клімат ще на любителя
Якщо порівнювати із Сибіром, то таки курорт (особливо для тих хто родився в Україні і поїхав працювати на Ямал, чи ще куди до медведів чи оленів).
Скажите, где климат лучше, плз!
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-