|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 02 вер, 2014 14:10
yevgen12
1) лимит на экв. 15 000 2) запрет на снятие валюты с карт
... гипотетически можете тогда у вас проблема 1 отсекается ... но технически ее приват может не реализовать ) ... я думаю за пару дней что-то придумают ... в бегемоте ж вкладчиков огого, ща же все начнут возмущаться
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 02 вер, 2014 14:21
PrivatBank написав: Webracer написав:26.08.2014р. відкрив у відділенні Приват-вклад у доларах. Даний вклад ніде не відображається. Його не бачить працівник гарячої лінії, його немає в Приват24, був у трьох відділеннях — і там його не бачать. Тобто ні поповнити, ні зняти гроші я не маю змоги. В онлайн чаті на сайті Приватбанку нарешті його знайшли і порадили почекати ще декілька днів, може тоді він відобразиться хоч десь. Може і справді даний депозит відобразиться через декілька днів, але я зараз не маю доступу до своїх коштів і до депозиту. В умовах до цього депозиту нічого не сказано, що депозит можна буде поповнювати чи знімати кошти тільки через 3 чи більше днів. Умови гарантують повний доступ до грошей з першого дня! Тому або це треба прописувати в умовах або технічно виправляти ситуацію, що обмежує зараз мої права, як вкладника.
Webracer, доброго дня! Дозвольте нам детальніше розглянути Ваш випадок і допомогти. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua деталі ситуації і контакти для зв'язку, вказавши посилання на відгук. Сподіваємося на зворотний зв'язок! З повагою, ПриватБанк.
Я не розумію, як проблему можна вирішувати тиждень? Для того щоб в ручному режимі надати мені доступ до коштів ваш спеціаліст поїхав десь за кордон підвищувати свою кваліфікацію? Я не бажаю більше чекати. Це схоже на крадіжку моїх грошей. Через даний інцидент буду змушений припинити будь-яку співпрацю з вашим банком та звернутися в правоохоронні органи за фактом шахрайських дій! Мені не потрібні ваші стандартні заздалегідь заготовлені відповіді, які ви мені шлете на email. Врахуйте це, якщо зважетеся відповісти. Якщо немає більше чого сказати, то працюйте краще над вирішенням ситуації, що склалася, щоб ваша відповідь була по суті, а не робила з мене дурня.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2014 14:23
IMPRINTER написав:yevgen12 1) лимит на экв. 15 000 2) запрет на снятие валюты с карт ... гипотетически можете тогда у вас проблема 1 отсекается ... но технически ее приват может не реализовать ) ... я думаю за пару дней что-то придумают ... в бегемоте ж вкладчиков огого, ща же все начнут возмущаться
ну да, ясно. Только лимит был и раньше, начиная с предыдущего постановления. Забирать приходилось частями. Собственно у них один выход - запретить покупку валюты через приват24. И пополнение/открытие валютных депозитов с гривневых карт/наличной гривной. Тогда можно и с карт начинать выдавать.
-
yevgen12
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2014 14:36
IMPRINTER написав:раньше можно было напрямую с депо в кассе ... щас никак .. вы же понимаете что есть две проблемы ... лимит на выдачу экв. 15 000 в день, т.е. вам не могут его выдать полностью ... т.е. чтоб вернуть депо его надо зачислить на карту на карту чтоб можно было снимать частями ... а с карты нельзя снимать долларами ... получается щас никак ... гипотетически допустим вариант получить валютный депо напрямую через кассу если его сумма менее 15 000 грн.
инсайд так сказать. *Если средства с депозита зашли на карту до 02.09.14 - выдача проводится в гривне.
*Если средства с депозита зашли на карту начиная с 02.09.14 срабатывает проверка на депозитные средства и выплата проводится в валюте вклада.
-
Petrovich
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 260 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2014 15:00
Petrovich написав: IMPRINTER написав:раньше можно было напрямую с депо в кассе ... щас никак .. вы же понимаете что есть две проблемы ... лимит на выдачу экв. 15 000 в день, т.е. вам не могут его выдать полностью ... т.е. чтоб вернуть депо его надо зачислить на карту на карту чтоб можно было снимать частями ... а с карты нельзя снимать долларами ... получается щас никак ... гипотетически допустим вариант получить валютный депо напрямую через кассу если его сумма менее 15 000 грн.
инсайд так сказать. *Если средства с депозита зашли на карту до 02.09.14 - выдача проводится в гривне.
*Если средства с депозита зашли на карту начиная с 02.09.14 срабатывает проверка на депозитные средства и выплата проводится в валюте вклада.
у меня зашли сегодня. Т.е. смс об этом пришла сегодня. Что, можно прямо сейчас идти в кассу? ЗЫ, Представитель Банка сегодня выходной, вероятно...
-
yevgen12
-
-
- Подякував: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2014 15:28
Представитель же сказал, что пока они сами не разберутся, ответов не ждать, смысл предположения здесь выкладывать. Так что подождем. Спешить уже точно нет смысла.
-
asem9077_iren
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2014 16:45
Webracer написав: PrivatBank написав: Webracer написав:26.08.2014р. відкрив у відділенні Приват-вклад у доларах. Даний вклад ніде не відображається. Його не бачить працівник гарячої лінії, його немає в Приват24, був у трьох відділеннях — і там його не бачать. Тобто ні поповнити, ні зняти гроші я не маю змоги. В онлайн чаті на сайті Приватбанку нарешті його знайшли і порадили почекати ще декілька днів, може тоді він відобразиться хоч десь. Може і справді даний депозит відобразиться через декілька днів, але я зараз не маю доступу до своїх коштів і до депозиту. В умовах до цього депозиту нічого не сказано, що депозит можна буде поповнювати чи знімати кошти тільки через 3 чи більше днів. Умови гарантують повний доступ до грошей з першого дня! Тому або це треба прописувати в умовах або технічно виправляти ситуацію, що обмежує зараз мої права, як вкладника.
Webracer, доброго дня! Дозвольте нам детальніше розглянути Ваш випадок і допомогти. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua деталі ситуації і контакти для зв'язку, вказавши посилання на відгук. Сподіваємося на зворотний зв'язок! З повагою, ПриватБанк.
Я не розумію, як проблему можна вирішувати тиждень? Для того щоб в ручному режимі надати мені доступ до коштів ваш спеціаліст поїхав десь за кордон підвищувати свою кваліфікацію? Я не бажаю більше чекати. Це схоже на крадіжку моїх грошей. Через даний інцидент буду змушений припинити будь-яку співпрацю з вашим банком та звернутися в правоохоронні органи за фактом шахрайських дій! Мені не потрібні ваші стандартні заздалегідь заготовлені відповіді, які ви мені шлете на email. Врахуйте це, якщо зважетеся відповісти. Якщо немає більше чого сказати, то працюйте краще над вирішенням ситуації, що склалася, щоб ваша відповідь була по суті, а не робила з мене дурня.
Я уж третью неделю жду решения своего кредитовопроса(уже отпуск давным-давно закончился , в АТО ехать надо-страну с приватом защищать)но пока вопрос не решат с процентами,штрафами,пенёй НЕ ПОЕДУ....... СЛАВА УКРАИНЕ 
Востаннє редагувалось сірий в Вів 02 вер, 2014 16:48, всього редагувалось 1 раз.
-
сірий
-
-
- Подякував: 2073 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2014 16:47
Petrovich написав:*Если средства с депозита зашли на карту до 02.09.14 - выдача проводится в гривне. *Если средства с депозита зашли на карту начиная с 02.09.14 срабатывает проверка на депозитные средства и выплата проводится в валюте вклада.
ну что, бегемоту как всегда респект
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 02 вер, 2014 16:55
PrivatBank написав: Skalv написав:В этом месяце пенсия опять упала не на Приватовскую карточку, а на старую. Я так понимаю, что Привату просто пофиг и исправлять свои проколы Вы не собираетесь?
Skalv, добрый день! Приносим извинения за длительное ожидание. Вопрос на текущий момент находится в работе у ответственных специалистов. По результатам его рассмотрения с Клиентом сразу же свяжется ответственный сотрудник банка. Спасибо за Ваше терпение! С уважением, ПриватБанк.
Приватбанк!!! Указанную мной проблему собираетесь как-то решать б...ь!!!! Или Вам судя по всему по...й б..ь!!!! Подходит время выплаты 3 (ТРЕТЕЙ!!!) пенсии 15 числа!!! с момента оформление у Вас пенсионной карты!!! От Вас не ответа и не привета!! Прийти, б..ь, И Вашему менеджеру в отделении в известное место засунуть пенсионную карту на которую пенсия не переводится? Или Вы таки решите созданную Вами проблему?! П..ры...
-
Skalv
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 вер, 2014 17:04
yevgen12 написав: Petrovich написав: IMPRINTER написав:раньше можно было напрямую с депо в кассе ... щас никак .. вы же понимаете что есть две проблемы ... лимит на выдачу экв. 15 000 в день, т.е. вам не могут его выдать полностью ... т.е. чтоб вернуть депо его надо зачислить на карту на карту чтоб можно было снимать частями ... а с карты нельзя снимать долларами ... получается щас никак ... гипотетически допустим вариант получить валютный депо напрямую через кассу если его сумма менее 15 000 грн.
у меня зашли сегодня. Т.е. смс об этом пришла сегодня. Что, можно прямо сейчас идти в кассу? ЗЫ, Представитель Банка сегодня выходной, вероятно...
Да можно идти, с карты только что выдали (сегодня были переведены с вклада).
-
vanok
-
-
- Подякував: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
|