Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
0720 написав:с этими говнопостановами НБУ разница всё же есть - эти красавы дали банкам право возвращать досрочку бумагой
другое дело что права давать такое право НБУ не имеет, но это уже вопрос юридический
А що це за нова постанова така? Наша улюблена 540-ова таких прав не надавала. Що я проґавив?
пiдпункт 7 пункту 1:
уповноважені банки мають право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, та достроково погашати ощадні (депозитні) сертифікати, номіновані в іноземній валюті, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції
Валдис Дякую за посилання, цю новину я дійсно пропустив, бо зранку роботун напав... Все ж, у мене викликає сумніви надцяте роз’яснення неіснуючих пунктів незаконної постанови, навіть розміщене на такому авторитетному джерелі достовірної інформації, як цукербук...
brendianna написав:Разорвала валютный депозит досрочно в отделении банка. С понедельника смогу забирать по 1000$ в день, только надо валюту за 2 дня заказать в кассе
PrivatBank В П24 в меню "Депозиты" появилась вкладочка "Мой Капитал". Прикольно))) В общий раздел "Мои карты" добавили вкладку "ПРИВАТФОНД". А что это?